Az ok, amiért ivóvízről ébredés után is Good

Japánban ez a bevett gyakorlat, hogy igyon két pohár víz ébredés után. Azt mondják, hogy a képességét, hogy teljes mértékben gyógyítani számos betegség, köztük a rák, valamint biztosítja számos más előnyöket. És azt hiszem, lehet, hogy az a valami. Mint nemzet, Japán a teljes élettartam legnagyobb, jelenleg otthont több mint 50.000 elérjük, vagy 100+ évesek. Függetlenül attól, hogy a víz a gyakorlat, vagy valami a tea isznak, tanulhatunk egy pár trükköt a japán. Tehát függetlenül attól, hogy ez a gyakorlat fogja megmenteni az életét, mivel úgy vélik, itt egy pillantást sok egyéb bizonyított előnyeit iszik két pohár víz ébredés után.

Ez hidratálódik a dehidratált szervezet

Amikor felébredsz, miután egy hosszú alvás, a tested természetes kiszáradt. Nem számít, hogy mennyi vizet ivott a nap előtt, akkor használták fel a raktárak és itt az ideje, hogy töltse fel a tartályt. Az első dolog, ivóvíz ébredés után az lesz, hogy adja meg a sejtek nagy szükség, életet adó víz. Hasonlítsuk össze ezt a norma; iszik egy 16 oz. csésze kávé, ami tovább kiszáradhat a már szomjas szervezetben. Veszünk ebben azonnali rehidratáló lesz jelentős észrevehető előnyei többek között:

  • Feeling tovább frissül
  • Miután több természetes energia egész délelőtt
  • Mivel egészségesebb és boldogabb

Kiüríti a méreganyagokat

Miután tápláló a sejtek, az ivóvíz ébredés után fogja üríteni a nem kívánt méreganyagokat a szervezetből. Miközben alszol tested javítások is, feltölti energiával és ellensúlyok hormonok. Az eredmény toxinok és más hulladék anyagok szabadul és arra vár, hogy ki kell öblíteni. Miután megszüntette a test ezen toxinok, akkor úgy érzi, nagy, és képes legyen felvenni több tápanyagot a kiegyensúlyozott reggeli. Ez a körülmény is, hogy törölje a bőr és a jobb általános jólét.

Tűz ki az anyagcserét

Az ivóvíz döntő taktika, amikor a fogyás. De ivóvíz ébredés után a legoptimálisabb módon kell csinálni. Gondoljunk ivóvíz ébredés után, mint egy ébresztőóra az anyagcserét. Ma reggel víz rúgás elindul az anyagcserét, és bebizonyosodott, hogy növelje a kalória égető potenciállal egész nap.

Nem csak ez, hanem a víz valóban tölti meg, és fékezi az étvágyat, amely lehetővé teszi, hogy okosabb választás a reggelit. Ezek az okos döntések általában felborulása intelligensebb döntéseket a nap folyamán. Ha tudni semmit az egészséges táplálkozás, akkor tudja, hogy ez a lendület olyan erős. Nincs jobb módja annak, hogy a lendületet, mint egy nagy pohár finom vizet.

Üzemanyagok agyad

Itt van egy vicces tény; az agy 75% -a víz. Ha már ivott elég belőle, akkor tudni fogja, hogy víz nélkül az agy nem fog működni az optimális szintet. A reggeli pohár vizet hagylak érzés éles és tiszta a nap folyamán, így felülmúlja a dehidratált zombik lesz találkozás.

Tart rendszeres és enyhíti a székrekedést

A fő oka a székrekedés kiszáradás. Ivóvíz, amikor felébredek, nem csak gyógyítja a kiszáradás, de ez segít enyhíteni a székrekedést, segít, hogy tartsa meg a rendszeres és elősegíti a reggeli székletürítés. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy indul a nap.

Megakadályozza és gyógyítja a betegség

Mint már említettük, Japánban úgy vélik, hogy az ivóvíz ilyen módon lehet gyógyítani még a legkeményebb betegségek idővel. Nem vagyok tudós vagy orvos, de azt tudom, hogy ezt biztosan segít gyógyítani betegséget és minden bizonnyal segít megelőzni őket, még akkor is, ha a hatások finom.

Valami, ami annyira egészséges és jó neked, ha nem csodákat, megy, hogy pozitív hatással van az egészségre. Az egyik legnagyobb hiedelmek az, hogy ellenőrizzék, hogy mit tudsz, és ne aggódj a többit. Olyasmi, mint egy pohár vizet, amikor felébredek minden bizonnyal az Ön irányítása alatt, miért nem megy.

Ez teljesen frissítő

Végül, de nem utolsósorban, a hetedik ok akkor részt venni a gyakorlatban az ivóvíz ébredés után is, mert milyen jó, és rendszeresen frissíti azt, hogy úgy érzi. Tényleg semmi sem több frissítő, mint ébredés, száraz szájjal, és élvezi az élet legtisztább anyag. Ez revitalizálja rám, és úgy érzem, éles és tiszta utána.

Tehát, hogy mennyi vizet kell inni?

Ha ez úgy hangzik, mint valami te abba a nagy. De, hogy mennyi vizet kell inni, hogy kihasználják az? Az összeg körül mozog az interneten. A japán gyógyító protokoll, meg kell jegyezni, hogy meg kell inni 4 160 ml pohár vizet ébredéskor. Ennek köszönhetően a 20 oz. vízből. Ahhoz, hogy te egy jó ötlet, hogy 1/3 2 literes kóla vagy 2,5 csésze vizet. Ez egy elég tisztességes mennyiségű vizet, így kezdeni a kis, ha akarsz.

Meleg vagy hideg? Sajnálom, hogy ezt mondom, de meleg. Előnyösen testhőmérséklet! Tudom, hogy ez nem mindig kivitelezhető inni két 98 fokos pohár vizet, amikor felébredek, így választhatja szobahőmérsékleten. Coldwater kell melegíteni, hogy core temp a szervezet által költötte energiát. A meleg víz lehetővé teszi a szervezetet, hogy homeosztázis fenntartásához, optimális öblítő ki a méreganyagokat és pótlása a sejtek. Egy jó módja annak, hogy belegondolok szakadó hideg vizet a forró autóban motort, de talán egy kicsit kevésbé szélsőséges.

Meg kell várni, legalább 15 percig miután ivott a víz enni. A hosszát a japán kultúra az, hogy várjon 45 percig, amíg eszik. A pontos protokoll a japán víz kúra a következő:

  • Amint felébredsz reggel, mielőtt a fogmosás, inni 4 x 160 ml pohár vizet
  • Kefe és tisztítsa meg a száját, de nem eszik vagy iszik valamit 45 percig
  • 45 perc múlva lehet enni és inni, mint a normál
  • 15 perc múlva a reggeli, ebéd és vacsora ne egyen vagy igyon semmit 2 órán át.
  • Azok, akik idős vagy beteg, és nem tud inni 4 pohár vizet elején kezdheti azzal, hogy kevés vízzel, és fokozatosan növeli azt a 4 pohár naponta.