Az előnyök szunyókálás, és hogyan kell helyesen csinálni,

Vissza a középiskolás nap lehet, hogy aludt néhány percet az osztályban, vagy kapott szidtam a tanár számára szundikált túl gyakran. Lehet, hogy már jó minőségű ellenére szunyókált ki között órák, és elkezdett vajon van-e kapcsolat. Vagy talán csak úgy érzi, túl fáradt a nap folyamán, és nem úgy tűnik, hogy tartsa a szemét nyitva. Szerencsére ott egy megoldást a kognitív bajok – teljesítmény alvások . És meglepő igazat vannak jó neked. Miért adnak a hatalmat? Szójátékok félre, lehetővé teszi, fedezze fel őket az alábbiakban.

Mi az a teljesítmény Nap?

A szunyókálás egy szuper rövid nap tart között bárhol 8-30 percig. ez nem olyan, mint a délutáni siestas hol elalszik két vagy három órát. Akkor gondolom, egy szunyókálás a fajta, mint a gyors snack az agyad. Kérdezze minden sikeres ember vagy vállalkozó és azt fogja mondani, hogy az oka a termelékenység és a csúcs teljesítmény teljesítmény szundikált – ez az egyik a szokások a siker, amely úgy tűnik megtévesztően egyszerűen az első pillantásra.

Előnyei Teljesítmény Naps

Íme a következő előnyöket hatalmi alvások kezdőknek és azoknak több tapasztalattal a szakmában sikeres szundikált:

1. Növeli a hangulat és éberség

Ha vannak rossz nap a munkahelyen, és azt szeretnék, hogy elérje a reset gombot, hogy egy szunyókálás. Lesz ébredni Megfiatalodva és kész arra, hogy bármi, ami az utat. Szerint a Harvard Medical School, teljesítmény alvások Ön pihentető alvás, és segít legyőzni az álmatlanság.

2. növeli a termelékenységet

A figyelmet span javítja, ha szunyókálás. Ennek köszönhetően megnövekedett termelékenységet és csúcsteljesítményt a munkahelyen. Sőt, még a NASA egy tanulmányt erről a tárgyakra, és bebizonyította. Ha a feladat, hogy minél több dolog történik az irodában, és elegendő időt a pihenésre a nap végén, hogy egy szunyókálás – kérdés nélkül.

3. Javítja Energiaszintek

Teljesítmény alvások kiváló választás való részvétel előtt, feladatok, mely magában foglalja a motoros készségek, mint rajzolt egy új darab, zongorázás, vagy dolgozik a kezét. Mivel energia alvások megfiatalítani az utat, vagy törölje ki a mérgeket az agyban, ez segít az Ön munkamemória és a hosszú távú emlékezete is. Meg fogja találni magát, hogy jó döntéseket egész nap és fenntartása higgadtságot, ha a dolgok kemények.

4. Segít Get lassú hullámú alvás (SWS)

Lassú hullámú alvás tart körülbelül 30 percig teljesítmény alvások alá tartoznak a 2. fázis az alvás, így az összes SWS amire szüksége van. Lassú hullámú alvás javítja a döntéshozó készségek, az esetre, ha nem tudta,. És ha illik a SWS fázisban délután, ez lesz sokkal könnyebb drift ki a REM alvás éjjel.

5. növeli tesztoszteron szint

Akár keres, hogy javítsa a hálószobában teljesítményét vagy hogy sovány és felaprított míg a csomagolás az izmok, teljesítmény alvások segítségével növeljék a tesztoszteron. A kutatók ezt azzal erősítette meg csinál egy tanulmányt tesztoszteronszint férfi, aki aludt négy órát szemben azok, akik aludt 8 órán át. Teljesítmény szundikált felszabadulását váltja ki az emberi növekedési hormon (HGH), amely, amire szüksége van, hogy az izomépítés, hogy sovány, és a te nagyon is fizikai legjobb.

6. csökkenti a stresszt Markers és erősíti az immunrendszert

Napping kimutatták, hogy csökkenti a stressz markerek és ad egy pick-me-up az endokrin egészségre. A noradrenalin szint felmegy korlátozott alvás és felelősek a harc-és menekülési reakció és stresszes érzések. Szerint a Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, ha veszel egy szunyókálás, a noradrenalin szint marad a normális, és nem növelik – ami azt jelenti, hogy úgy érzi, nyugodt, és sokkal boldogabb.

7. Napping Javítja reakcióidő

Az idősek, a hatalom szundikált közismerten javítja a reakcióidőt és a lendületet az érzelmi egészség. És nem csak az idősek, az előnyöket vizsgálták az orvosi személyzet, pilóták, katonák, és az emberek, akik nem jutnak elég alvás. Sőt, meg is fordíthatja egy éjszakai alváshiány azáltal több elektromos alvások egész nap.

8. megemeli kreativitás

Itt egy Secret Da Vinci használt NAP négyóránként. És ő nagyon kreatív. De nem kell Da Vinci hatalomra nap. Teljesítmény alvások kimutatták, hogy fokozza a kreativitást, mivel javítják a motoros képességek és visszaállítani a mentális funkciókat. Egy tanulmány szerint a kutatók a Neuroscience Meeting New Orleans vissza 2012-ben, a nyomvonalat a 15 személy kiderült, hogy a résztvevők, akik bolyhos növekedést mutatott jobb agyi aktivitást, amely felelős a kreativitás és ötletes gondolkodás.

Hogyan szunyókálás, hogy kihasználják az?

Akkor kihasználják az erő alvások elvégzi azokat jobbra. Itt van az útmutató a hálózati szundikált, hogy megtapasztalják az előnyeit:

1. Stick 30 perce

A teljes alvási ciklus van osztva 5 fázisból áll – Stage 1 és 2 fordítanak a lassú hullámú alvás és Stage 3-5 átváltását REM (Rapid Eye Movement), amely ha elkezd álmodik. Arra vonatkozik, 1. és 2. lépcső mivel ez a spektrum, ahol a hatalom szundikált rejlik.

Továbbá, ha túlmutatnak a 30 perces határt, azt kockáztatja, felkészüljön a REM és ha megszakad ebben a szakaszban, akkor felébred érzés ittas és nem kipihent. A hatékony módszer az, hogy a hatalom nap hossza nem lehet több, mint 30 percet nyújtotta előnyöket.

2. kapcsolja le a villanyt

Fektessen be egy alvómaszk, néhány blindfolds vagy függöny a szobában, és győződjön meg róla, hogy nincsenek megszakítások, amikor arra készül, hogy drift ki, és hogy a legtöbb a szunyókálás időtartamát. Ha nem tudja NAP 20 és 30 perc egyenes, feldarabolja 6 vagy 10 perces darabokat a nap folyamán.

3. Nap között 01:00-03:00

Ez az az idő volt ittas, vagy megüt egy délutáni visszaesés, és ezzel a remek alkalom, hogy szunyókálás. Az ideális teljesítmény szundiidő között kell lennie 01:00-03:00. Miért? Mivel a cirkadián ritmus mondja alapján a biológiai design.

4. nem a NAP előtt 3 órával lefekvés után

Mivel ez fog dobni az alvás menetrend zűrzavar és hagyjuk érzi magát kialvatlan, fáradt, és nyűgös a következő napon. Ha mégis nap, győződjön meg arról, hogy beférjen a módon, mielőtt a 3 órás jegy lefekvés előtt – akkor is, ha hiányzik a 13:00-15:00 ablakot.

5. Használjon riasztás vagy Timer

Ha ott senki, hogy felébreszt, időzítő beállításához. Segít és voltak róla.

6. Fehér zaj vagy alvó Zene

Kap egy szép pár zajszűrő fejhallgató és játszani a fehér zaj, vagy aludni zeneszámok vele. Ez segít létrehozni egy hálózati szundikált környezet és ha otthon van túl zajos, hogy egy pár füldugót és kérjen meg valakit, hogy felébredjen rá, miután a 30 perces határt (ha ez a személy megbízható). Vannak még alszik alkalmazás érhető el az Android és iOS manapság, amely hagyja, hogy megüt egy gombot, és hagyja elhalasztana ki – nem keltenek fel, amint a nap vége.

Teljesítmény alvások arent misztikus vagy mágikus elemek. Theyve tudományosan bizonyítottan működik, és ott egy egész közösség elkötelezett tanulni, és vizsgálja ezt a fogalmat is. Tény, hogy a teljesítmény alvások esik a motorháztető alatt a többfázisú alvás és zsenik a reneszánsz mesterei voltak az alvó módot. Nos, a jó hír az – most már tudom, mi ez, és hogyan működik az Ön számára. Ne feledje, hogy minden ember egyedi, ami azt jelenti, hogy szunyókálás időzítések vagy a környezet eltérő lesz. A legfőbb sajátossága az, hogy alkalmazkodjon egy nap, hogy működik az Ön számára.