Az egészségügyi előnyei lépcsőzés

Gyakorlása elengedhetetlen része az életünknek, és mindenki próbálja kap legalább 25 perc testmozgás naponta maradni egészségesebb hosszabb. Az emberi lények nem végeztek a mozgásszegény életmód. Bár sok edzőtermek, amelyek a legjobb professzionális berendezések és helyet kap egy jó munkát végzet, tudod menteni egy kis időt és pénzt, és csak a munka otthon. Használhatja valami olyan egyszerű, mint a lépcsőn, hogy egy nagy edzés. Nem csak az, hogy nagyon egyszerű, de ez is sok előnnyel jár.

Mik az egészségügyi előnyei lépcsőzés?

Íme néhány előny lépcsőzés, mint egy gyakorlatot:

1. Fogyás

Vannak egyértelműen számos előnnyel lépcsőzés fogyás. Csak megy fel és le a lépcsőn, legalább öt percig minden nap, hogy egy jó edzés és hogy segítse a szervezet istállót az extra súly és kapsz energiát.

2. Hangok a Body

A tested és az állóképesség javul, amit kap az a szokása, lépcsőzés. Az izmok kezdi kap tónusú, és a test alakját válik szilárd és javult. Mikor jön a lépcsőzés, 20 perc legyen a cél minden nap.

3. Jó vérnyomás

Lépcsőzés biztosítja a jobb szív egészségének és a vérnyomás, mivel segít kitisztítani az artériákban. Ez végül javítja a pulzusszámot és fokozza az általános egészségi jobb véráramlást.

4. Csökkenti a halálozás kockázata

Lépcsőzés nyújt ilyen jó gyakorlat a szervezet, amely az általános egészségi javul. Csak most kezdik el a lassú biztosítani fogja, hogy hamarosan létrehozzák a szokása lépcsőzés, egyre a napi testmozgás és csökkenti a halálozási arány.

5. Mental Health

Még az elme lesz frissül, mint a szervezet vért pumpál, és kapsz egy adrenalin az egyszerű cselekmény lépcsőzés. Kialakulásának a kockázata a mentális egészségügyi problémák megy le drasztikusan. A stressz és a szorongás nem lesz képes, hogy úgy tűnik, annyira elsöprő miután a szervezet jobb formában van.

6. épít Stamina

Eleinte előfordulhat lábikragörcs és némi fájdalmat, de annál többet ragaszkodni hozzá, a jobb állóképesség lesz hosszú távon. Ön hamarosan találja magát energiával, és képes sokkal több, mint amit gondoltam, amikor a fizikai tevékenység.

7. Diabetes

Lépcsőzés javítja a vérnyomást és a vércukorszintet, és segít megtartani a diabétesz tüneteinek sakkban. Bármilyen gyengeség, hogy a probléma magával hozza törlődik ki, ha lépést tartani a szokást lépcsőzés.

8. Harcol Fejfájás

Tanulmányok kimutatták, hogy a lépcsőzés lesz nagy eredményeket, amikor elleni küzdelem rettegett fejfájást. Ez azért van, mert javítja az általános vér áramlását, ami megnehezíti a csomók képződhetnek a tender idegek fejfájást okozhat.

9. Nem Extra költségek

Azáltal, hogy lépcsőn, akkor kapok az előnyeit egy test dolgoznak ki, hogy lehet kapni az edzőteremben – csak ha nem fizet semmit. Lépcsőzés kényelmes és lehet tenni a ház vagy lakás komplex nélkül égő lyukat a zsebedben.

10. Nem szükséges szakértelemmel

Vannak, akik azt nehéz megállapítani, mert nem biztos, hogy képesek a lépések szükségesek. Mert lépcsőzés, akkor nem kell semmilyen ilyen gondolatok vagy félelmek. Ez könnyű, és mindenki élvezheti a lépcsőzés naponta addig, amíg azok nem szenvednek problémák a lábukat.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Azok számára, akik szeretnének többet megtudni, itt van néhány gyakran feltett kérdéseket lépcsőzés, mint egy gyakorlatot.

1. Hány lépcsősort egy jó edzés?

Bár a lépcsőzés kiváló edzés, akkor arra kell törekednie, annyi, amennyit csak tudsz. Ne csak mászni egy lépcsőn, és elvárják, hogy legyen a különbség. Elindul négy lépcsősort, és próbálja megcélozni nyolc járat minden nap. Ez biztosítja, hogy lesz egy megfelelő munkát, hol az izmokat fogja igazán érezni a munkát. Próbálja lépcsőzés 2 egy időben a még intenzívebb munkát ki.

2. sétál fel-le a rossz a térde?

Néha lépcsőzés lehet a válasz a térd problémák, de máskor, akkor lehet, hogy rosszabb lesz. Orvosa fogja tudni, hogy mennyit tud kezelni, így biztos, hogy megemlítem nekik. Ha nincs semmilyen jelentős egészségügyi problémái vannak a térd, nem kell probléma lépcsőzés gyakorlat.

Ha valaki, aki korábban vagy jelenleg van egy kis probléma a térd, akkor érdemes konzultáljon orvosával, mielőtt úgy dönt, hogy szeretné, hogy ezt a fajta tevékenység a napi testmozgás. Még ha a probléma úgy tűnik, kicsi, túl nagy súlyt a térd vagy a túl sok aktivitást súlyosbíthatja az állapotát, ami még rosszabb. Ha az orvos azt mondja, hogy ez rendben van, akkor lehet kezdeni az edzést lépcsőzés.

3. meg van lépcsőzés jobb, mint a futás?

Mindkét futás és lépcsőzés nagy formák gyakorlását. Ezek egyszerű, és az Ön számára számos előnnyel jár. Mégis, lépcsőzés úgy tűnik, hogy még néhány előnnyel futó ahogy teljesít bizonyos feladatokat jobban. Lépcsőzés segít elveszíteni több kalóriát, mint a futás, és abban is segít, hogy erősítse a test alsó.

Lépcsőzés elég sok erő tested elleni küzdelem súlyát és felfelé mozog, melyen a súlya a test vele. Ily módon, ha több kalóriát éget, mint amit futás közben. A másik ok, amiért a lépcsőzés is sokkal kedvezőbb, mint a futás, mert a terület megközelíthetősége.

Ez nem olyan könnyű megtalálni a szakaszon a föld, ahol meg lehet futtatni békében veszélye nélkül, hogy elütötte egy jármű, vagy más problémák. Lépcsők nagyjából elérhető bárki és mindenki, mert vannak lakóházak, a munkahelyeken és minden épületben van lift. Megy el odáig, hogy úgy dönt, hogy lépcsőn ahelyett, hogy a lift egy jól kezdődjön a lépcsőzés a testmozgás, és a lépcsőzés hátra adhat változás a rutin, és hogy nagyobb kihívás.

4. Ki kell kerülnie lépcsőzés egyfajta gyakorlat?

Azok, akik szenvednek a csípő- vagy térdízületi problémák és azok, akik akut szívbetegségek tartózkodnia kell a lépcsőzés, mint egyfajta testmozgás. Ha bizonytalan a végtagok, akkor is meg kell kerülni ezt a fajta gyakorlat, mivel van egy fokozott kockázata csökken, és kárt magad. Bárki, aki szenved ezek a problémák mindig orvosukkal, több tanácsot ebben a formában a gyakorlat. Ez jobb elkerülni, hogy a problémákat még rosszabb.

5. Az Jótékony lépcsőn a terhesség alatt?

Lépcsőzés terhesség alatt biztosan jön kockázatokat. A legnagyobb az, hogy lehet utazás és ősszel, ami katasztrofális lenne. Lépcsőzés napról-napra okokból indokolt, de ha megpróbálják használni a lépcsőt, mint egyfajta testmozgás, akkor nagyon kockázatos, ha terhes.

Ahogy kezdődik, hogy gyarapodik, a súlypont változik, ami megnehezíti, hogy folyamatosan megy fel és le olyan könnyen, mint azt már egyszer sikerült. A legjobb, hogy elkerüljék ezt a fajta gyakorlat, hogy elkerüljék kapcsolatos kockázatok csökkennek, ami azt eredményezheti, vetélés vagy a probléma, hogy megjelenhet később a terhesség vagy a szülés után.

Bár úgy tűnhet, hogy szép menni az edzőterembe, és dolgozzanak ki, néha sokkal praktikusabb és jótékony dolgozni, mi van. Mindenki lépcső valamilyen formában, és könnyen bele a lépcsőzés testmozgás mindennapi életüket. Csak azok, akik a tényleges egészségügyi okok miatt nem kell elkerülni. Lépcsőzés még kedvezőbb, mint a futás, így ha nem egy különösen nagy rajongója a futás, akkor viszont ez a praktikus módja a testmozgás, hogy segítsen megőrizni illik, fogyni és hang a testet.