Avantajele aplicării uleiurilor la ombilic

Conform Ayurveda, buricul este un buton puternic, care deține cheia pentru funcționarea corespunzătoare a mai multor functii ale corpului. Care este motivul pentru care ar trebui să acorde o atenție la butonul burta la fel de mult ca și tine la restul parti ale corpului. O modalitate foarte bună de a avea grijă de ea este de a aplica ulei la ombilic în mod regulat. Uleiurile naturale, care să includă atât esențiale precum și uleiuri de transport, sunt deosebit de bune pentru acest scop și poate ajuta la vindecarea o mulțime de boli comune. Aici sunt 7 beneficii incontestabile de aplicare a uleiului la ombilic.

 

 

1. Se poate moisturize pielii dvs.

Suferind de piele uscată, sub formă de fulgi care te face să apară plictisitoare și lipsit de viață? Scapă ca crema hidratanta si masaj un pic de ulei în ombilic. Această activitate simplă va face instantaneu pielea moale si supla. Aplicarea de ulei la ombilic și regiunea înconjoară iernile pot reduce uscăciunea pielii într-o mare măsură. Uleiurile pe care le puteți folosi în acest scop includ uleiul de măsline și ulei de nucă de cocos. Pune doar câteva picături de ulei de pe palma si freaca-l de pe burtă. Pielea ta va deveni netedă după ce ieși de la duș.

2. Poate elimina murdărie

În încercarea de a le menține curate scârțâie, nu este neobișnuit să uite totul despre ombilic. De fapt, mizeria pe care le curățați de la jumătatea superioară a corpului se poate acumula în ombilic, ceea ce face o zonă care necesită o curățare specială. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un tampon de bumbac și uleiuri ușoare, cum ar fi semințe de struguri, șofrănel sau de jojoba. Aceste uleiuri pot înmuia murdăria acumulată și de a ajuta la eliminarea sa ușor cu ajutorul tampon de bumbac. Doar fi la fel de blând ca tine poate în timp ce curățarea ombilic cu bețișorul sau vă puteți răni zona.

3. Se poate vindeca infectiile

Deoarece este destul de ușor pentru ombilic pentru a obține murdar, acesta poate deveni lăcașul perfect pentru microbi și bacterii. Acestea pot da naștere la infecție, prin urmare, în cazul în care butonul burta ramane umed pentru o perioadă considerabilă. Infecții în acest domeniu pot apărea, de asemenea, dacă aveți vătămate, și nu se vindecă în mod corect.

Cu toate acestea, uleiuri, cum ar fi muștar, nucă de cocos, și arbore de ceai poate ajuta indeparta aceste infecții cu ușurință. Toate cele trei dintre ele posedă proprietăți antibacteriene și antifungice, și ar trebui să se aplice nici unul dintre ei să ombilic de două ori pe zi până când infecția este vindecată.

4. Se poate ameliora Dureri menstruale

Perioada de durere este, probabil, una dintre cele mai grave forme de durere, deoarece poate perturba programul zilnic și face tu în imposibilitatea de a face orice altceva în afară de a lua de odihnă. Cura pentru această maladie comună constă în utilizarea uleiurilor potrivite pe butonul burta. uleiuri esențiale diluați, cum ar fi salvie, menta, chiparos, și ghimbir, au proprietăți de calmare a durerii. Trebuie să masaj cu oricare dintre aceste uleiuri ușor în jurul valorii de burta pentru a vindeca aceste crampe.

5. Se poate vindeca dureri de stomac

Dacă sunt suferă de dureri de stomac și nu doresc să ia medicamente pentru ea, puteți încerca să aplicați ulei de la butonul burta pentru unele de relief. Acest tratament este deosebit de potrivit pentru durerile cauzate de boli de stomac comune cum ar fi intoxicație alimentară, indigestie și diaree. Uleiurile ghimbir si menta sunt cele mai bune optiuni aici. Dar, înainte de a le utiliza, asigurați-vă că le diluati cu un ulei purtător, cum ar fi uleiul de migdale sau ulei de măsline.

6. Se poate soldul dvs. Swadhisthana (Navel) Chakra

Conform Ayurveda, dvs. Buric Chakra este o sursă vitală de imaginație și energie și este, de asemenea, casa de cele mai profunde dorințe și obiectivele. Prin urmare, aveți nevoie pentru a menține echilibrul dvs. Buric Chakra, astfel încât să puteți face visele tale sa devina realitate și rămâne conectat cu partea de creație. Cele mai bune uleiuri care le puteți utiliza pentru acest lucru sunt lemn de trandafir, lemn de santal, ylang-ylang. Făcând acest lucru o dată în fiecare săptămână vor fi suficiente.

7. Se poate face mai Fertile

După cum știți deja, buricului este direct legată de fertilitatea. Se conectează, de asemenea, copilul când vă rămâne gravidă. Masarea acest loc cu uleiuri potrivite poate stimula fertilitatea dumneavoastră, indiferent de sexul. Puteți adăuga un ulei purtător pentru uleiuri esențiale, cum ar fi ienupăr, damiana, salvie, sau frunze de guava pentru a obține rezultatele dorite. Aceste uleiuri vor relaxa corpul, păstrați sperma sanatoasa la barbati, si vindeca problemele menstruale la femei, conducând astfel la creșterea nivelului de fertilitate. De asemenea, ele ajuta la reglarea hormonilor.

Asigurați-vă că utilizați uleiurile potrivite pentru scopurile potrivite, astfel încât să puteți obține rezultatele dorite. De asemenea, trebuie avut în vedere pentru a dilua uleiuri esențiale cu uleiuri de transport înainte de a le utiliza, deoarece acestea sunt destul de puternice si pot provoca alergii.