Årsakene til at drikkevann etter Waking Up er bra

I Japan er det vanlig praksis å drikke to fulle glass vann ved å våkne. Det sies å ha muligheten til å fullt kurere en rekke sykdommer, blant annet kreft, samt gi en rekke andre fordeler. Og jeg tror de kan være til noe. Som nasjon har Japan den generelle størst levetid, som for tiden vert over 50.000 hundreåringer, eller 100 + åringer. Enten det er vannet praksis eller noe i te de drikker, kan vi lære noen triks fra den japanske. Så uansett om denne praksisen vil redde livet ditt som de tror, ​​her er en titt på mange av de andre utprøvde fordelene ved å drikke to fulle glass vann ved å våkne.

Det som bygger din dehydrert kropp

Når du våkner opp etter en lang søvn, er kroppen din naturlig dehydrert. Uansett hvor mye vann du drakk dagen før, har du brukt opp dine butikker, og det er på tide å fylle tanken. Det første drikkevann etter å ha våknet opp vil gjøre er å gi cellene med sårt tiltrengt, livgivende vann. Sammenlign dette til normen; drikker en 16 oz. kopp kaffe, som vil ytterligere dehydrerer allerede tørst kroppen. Delta i denne umiddelbare rehydrering vil ha store merkbare fordeler, blant annet:

  • Føler mer uthvilt
  • Etter å ha mer naturlig energi i hele morgen
  • Å være sunnere og lykkeligere

Spyler ut giftstoffer

Etter nærende cellene dine, drikkevann etter å ha våknet opp vil skylle uønskede giftstoffer ut av kroppen din. Mens du sover kroppen reparerer seg selv, fylles energi og balanserer hormoner. Resultatet er giftstoffer og annet avfall blir løslatt og venter på å bli skylt ut. Etter tømme kroppen av disse giftstoffer, vil du føle deg bra og være i stand til å absorbere mer næringsstoffer fra en godt balansert frokost. Dette fører også til fjerne hud og bedre generell velvære.

Fyrer opp stoffskiftet

Å drikke vann er en viktig taktikk når det kommer til vekttap. Men å drikke vann etter å våkne opp er den mest optimale måten å gjøre det. Tenk på drikkevann etter å ha våknet opp som en vekkerklokke for stoffskiftet. Denne morgenen vann spark starter stoffskiftet og har vist seg å øke kaloriforbrenningen potensial i løpet av dagen.

Ikke bare det, men vann faktisk fyller deg opp og demper appetitten, slik at du kan ta smartere valg for frokost. Disse smarte valg har en tendens til å rulle over til smartere valg i løpet av dagen. Hvis du vet noe om sunn mat, så vet du at dette momentum er så kraftig. Det finnes ingen bedre måte å starte det fart enn med et høyt glass med deilig vann.

Brensel hjernen din

Her er en morsom faktum; Hjernen din er 75% vann. Hvis du har drukket nok av det, vil du vite at uten vann hjernen din ikke kommer til å fungere på sitt optimale nivå. En morgen glass vann vil forlate deg følelsen skarp og klar i løpet av dagen, noe som gir deg et forsprang på alle de dehydrerte zombier du vil møte.

Holder du regelmessig og lindrer forstoppelse

Den viktigste årsaken til forstoppelse er dehydrering. Å drikke vann når du våkner opp vil ikke bare kurere dehydrering, men det vil bidra til å avlaste forstoppelse, bidra til å holde deg fast og fremme en morgen avføring. Dette er en fin måte å starte dagen.

Forebygger og kurerer sykdom

Som nevnt ovenfor, i Japan er det antatt at å drikke vann på denne måten kan kurere selv de tøffeste sykdommer over tid. Jeg er ikke en forsker eller lege, men det jeg vet er at du gjør dette vil sikkert bidra til å kurere sykdom og kan sikkert bidra til å forhindre dem, selv om effektene er subtile.

Noe som er så sunt og bra for deg, hvis ikke utføre mirakler, kommer til å ha en positiv innvirkning på helsen din. En av mine største tro er å kontrollere hva du kan, og ikke bry deg om resten. Noe som å drikke et glass vann når du våkner opp er absolutt under kontroll, så hvorfor ikke gjøre det.

Det er helt forfriskende

Sist, men ikke minst, den sjuende grunnen til at du bør ta del i praksis av drikkevann etter å ha våknet opp på grunn av hvor godt og uthvilt det vil gjøre at du føler deg. Det er egentlig ikke noe mer forfriskende enn å våkne opp, tørr munn, og nyter livet reneste stoffet. Det revitaliserer meg, og jeg føler meg klar og ren etterpå.

Så hvor mye vann skal jeg drikke?

Hvis dette høres ut som noe du er i så stor. Men hvor mye vann bør du drikke til å høste fordelene? Mengden varierer rundt i nettet. I den japanske healing protokollen, bemerkes det at du bør drikke 4 160 ml glass vann ved å våkne. Dette betyr 20 oz. av vann. For å gi deg en god idé, som er 1/3 av en 2 liter cola eller 2,5 kopper vann. Dette er en ganske anstendig mengde vann, så starte små hvis du vil.

Varm eller kald? Beklager å si dette, men varm. Fortrinnsvis kroppstemperaturen! Jeg vet dette er ikke alltid mulig å drikke to 98 graders glass vann når du våkner opp så velger romtemperatur. Coldwater må varmes opp til kjerne temp av kroppen, bruke energi. Varmt vann gjør at kroppen din til å opprettholde homeostase, optimalt spyle ut giftstoffer og påfyll av cellene. En god måte å tenke på det er å helle kaldt vann over en varm bil motor, men kanskje litt mindre ekstrem.

Du bør vente minst 15 minutter etter å ha drukket vann å spise. Den optimale lengde i japansk kulturen er å vente 45 minutter før spising. Den nøyaktige protokollen av den japanske vann herdingen er som følger:

  • Når du våkner opp om morgenen før du pusser tennene, drikke 4 x 160 ml glass vann
  • Børst og rens munnen, men ikke spise eller drikke noe i 45 minutter
  • Etter 45 minutter kan du spise og drikke som normalt
  • Etter 15 minutter av frokost, lunsj og middag ikke spise eller drikke noe i 2 timer.
  • De som er gamle eller syke og ikke klarer å drikke 4 glass vann i begynnelsen kan starte ved å ta litt vann og gradvis øke den til 4 glass per dag.