Årsagerne til og tips til at lette smerter i nakken efter at sove

Når du står op om morgenen, du ønsker at føle dig frisk og energisk for at kunne komme igennem resten af ​​dagen. Men vågne op med nakkesmerter kan være en reel dæmper. En stiv og ømme hals efter sove er ret almindelige og kan gentage én gang for meget. Men du kan prøve enkle måder at undgå det eller i det mindste minimere smerten.

Grunde til, at din hals Hurts efter at sove

Det er ikke let at tro, at sove kan forårsage smerte af nogen art. Man ville forvente at vågne op følelse forynget, ikke ammer et smerte; især i nakken. Der er en række årsager til, hvorfor dette sker. Her er årsagerne til nakkesmerter efter sovende:

1. Stiv Neck

Når du sover, kroppen har en tendens til at blive stiv på grund af lange timers inaktivitet. Sove i ubehagelige stillinger kan påvirke dine ledbånd og sener. Musklerne i nakken bliver ufleksibelt, især hvis kroppen forbliver stiv i nakken smerte sovestilling, med andre ord, en sjov eller akavet sovestilling.

2. Dårlig sovende arbejdsstillinger er synderen

Den mest almindelige årsag til nakkesmerter fra sovende forkert er din sovestilling. Hvis du kan lide at sove på maven, så er du måske nødt til at droppe det med det samme. Når du sover overfor sengen, er halsen drejet i en ekstrem vinkel. Dette er sikker på at give dig en grim smerte, når du står op.

3. Din pude kan ikke være din ven

Folk bruger en masse tid og energi på at forsøge at vælge den rigtige pude. Ikke en lille bedrift. En god hovedpude er, at der vedligeholder din næse, hovedet og rygsøjlen i en linje. Hals og hoved bøje akavet, hvis puden er enten for buttet eller for tynd. At vælge en pude, der hjælper dig med at bevare en sund hoved og hals position er vigtig.

4. Din madras Tilføjer til din Misery

Madrassen du sover på kan også tilføje til din elendighed. Hvis du bruger en meget blød madras, så chancerne er du Arent opretholde en sund stilling mens du sover. Det kan forårsage din krop til at synke i sengen, som til gengæld vil bøje din ryg og skuldre uroligt. I alt dette, ville halsen nødt til at bære byrden.

5. Graviditet og Neck elendighed

Hvis du er gravid, så en smertende krop er ikke nyt for dig. Du kan opleve nakkesmerter skyldes hormonelle forandringer i kroppen. Disse smerter kan slå sig ned lidt. Men den tredje trimester kommer med sin andel af lavere rygsmerter hvilket naturligvis påvirker halsen også. Hertil kommer, at en gravid kvinde kæmper for at finde en behagelig stilling til at sove i. Det er flere dårlige nyheder til hals.

Ud over disse, hvis du lider af gigt eller andre kroniske cervikale smerter eller har haft en form for hals skade ligesom piskesmæld, osv, så er det bedst at spørge din læge til råds.

Måder at lindre Neck Pain fra Sleeping

For at fritage dig fra denne nakkesmerter, hvordan man kan sove må alvorligt overveje. Med det, og et par andre sunde vaner nævnt nedenfor, kan du kysse den smerte og ømme nakke farvel.

1. Sove på ryggen

Shavasana eller liget udgøre Yoga med begge hænder placeret på siden er den bedste position til at undgå enhver smerte hals. Dette sikrer, at ryg og nakke er understøttet på sengen når du sover.

Når du ligger ned, bør du holde dine ben og hænder afslappet. Halsen skal være i overensstemmelse med ryggen og mustnt falde til begge sider.

2. sove på din side

Dette er en anden egnet sovestilling. Denne position sikrer, at nakke og ryg er i en sund stilling, og at der ikke er nogen unødig belastning af halshvirvelsøjlen, med andre ord, din nakke.

3. Undgå Hold din hånd på din pande

Når du sover med den ene hånd på din pande, er scalene musklerne i nakken og den øverste trapezformede muskler ujævnt aktiveret. Dette resulterer i forskydning som nakken bliver roteret. Husk ikke at gøre det, hvis du vil undgå en stiv nakke i morgen.

4. Hands-on-Chest holdning bør undgås

I dette tilfælde, selvom musklerne på begge sider er ligeligt aktiveres, de øverste trapez og nakkemuskler tendens til at stramme op og forårsage følelsesløshed. Det er sandsynligt, at hvis du sover i denne position, vil du vågne op med et ømt og ømme hals.

5. Vælg en passende pude

Puden, du bruger, kan gøre hele forskellen. En pude, der understøtter nakken godt er den bedste. Det bør være sådan, at når du placerer dit hoved i øvrigt med alle ændringer i position, puden også skal ændre form. Sørg også for, at du ændrer pude, hvis det begynder at afskalninger på grund af længere tids brug.

6. Brug Specifikke Puder

For dem, der sover på deres side, anbefales det at bruge en pude, der er højere under halsen end hovedet. Brug en god nakkepude, når de rejser i fly, etc til at støtte din nakke og ryg.

7. Vær opmærksom på madrassen

Gør din madras fra tid til anden, så det ikke begynder at bryde sammen på ét sted. Også bytte din gamle madras til en ny regelmæssigt, så det fortsat støtter din ryg og nakke i en sund position.

8. Sovende på maven er et forbudt

Det kan være svært at pludselig ændre din vane med at sove på maven. Men du bliver nødt til at gøre en indsats for at rette din sovestilling af hensyn til din hals.

9. For gravide kvinder

Hvis du sover på ryggen, så prop en pude eller to under knæene. Eller hvis du foretrækker at sove på din side, og derefter placere puder i mellem dine knæ.

10. Morning Strækker

Simple strækninger eller yoga kan virkelig gøre en forskel. Det vil hjælpe slappe muskler og led i kroppen og gøre dem mere fleksible.

Karakteren af ​​den smerte og intensitet kan variere fra person til person, men disse er enkle måder at en fredelig søvn og en glad morgen.

Morning Øvelser til Ease en stiv nakke

Medmindre det er kronisk smerte eller en anden alvorlig lidelse, er der ikke meget, at motion ikke kan tage sig af. En simpel ømme nakke kan lettes med følgende øvelser:

1. Hoved Dråber

Stå lige og langsomt falde dit hoved til højre. Hold udkig foran dig, som du gør dette. Vent i 10 tæller, og derefter gentage til venstre. Gentag hele sekvensen tre gange. Du kan strække sig mere ved at droppe den modsatte skulder for hver side.

2. Op-ned bevægelse

Stå lige. Langsomt sænke dit hoved og røre din hage til brystet. Vent i 10 tæller. Dernæst tilt dit hoved op. Vent i 10 tæller. Gentag tre gange. En lidt mere intens version er at lægge bryst-ned på din seng sådan, at kun dit hoved er over kanten af ​​sengen. Gentag op-ned bevægelse tre gange.

3. over skulderen

Stå lige og se fremad. bevæge sig langsomt hovedet til at kigge over højre skulder. Vent i 10 tæller. Gentag til venstre. Gentage sekvensen tre gange.

4. Hoved stikker

Sid lige med ryggen rank. Skub hovedet ud og hold i 10 tæller. Skub derefter det hele vejen tilbage og hold. Husk at holde din krop oprejst. Gentag det 5 gange.

5. Hoved Elevatorer

Lå fladt ned på en måtte. Tryk på dit gane eller taget af munden med tungen. Nu, da du tælle til 10, lette din hage mod brystet. Dernæst meget langsomt løfte hovedet fra måtten. Forestil bunden af ​​dit kranie, og forestille sig, at dit hoved er bøjet mellem ørerne. Dette medvirker til at strække musklerne i nakken. Hold i 10 tæller, og slappe af. Gentag dette for omkring to minutter. Være langsom.