Aromaterapia ja eteeriset öljyt, joiden avulla voit lopettaa tupakointi

Eteeriset öljyt: murtuminen

On koko alan siellä omistautunut auttamaan sinua lopettamaan tupakoinnin. Vuodesta nikotiinikorvaushoitojen (nikotiini purukumi, nikotiinilaastarit jne) ja pillereitä ja E-savukkeet on niin paljon erilaisia ​​tuotteita ja hoitoja, joista valita. Yksi tavoista et ehkä ole kuullut auttaa lopettamaan tupakointi on aromaterapia- ja eteeriset öljyt.

Minun on tunnustettava, etten ollut perehtynyt tähän aiheeseen itse. Se voi auttaa oppimaan vähän enemmän siitä, mitä tarkalleen aromaterapia ja eteeriset öljyt ovat. Sitten voimme oppia joka eteeriset öljyt voi auttaa yhdessä etuja ja haittoja aromaterapia- ja eteeriset öljyt, joiden avulla voit lopettaa tupakoinnin.

Mikä on aromaterapia?

Aromaterapia on käytännössä käytetään eteerisiä öljyjä kasveista ja kasvien materiaalia (lehdet, varret, terälehdet, juuret) auttaa hallitsemaan ja parantamaan erilaisia ​​fyysisiä ja fysiologisia vaivoja. Ihmiset, jotka käytännössä aromaterapiaa (aromatherapists) uskoo eteeriset öljyt voi auttaa edistää kehon ja mielen tavoilla, perinteinen, näyttöön perustuvan lääketieteen pysty.

Aromaterapiahoitoja käytetään kolmella eri tavalla:

 • Hajottava niitä ilmassa ympärilläsi
 • Hengittämästä ne suoraan höyrystimille
 • Ottaa ne levitetään suoraan iholle

Makea tuoksu Pepper

Useimmille vaikeinta tupakoinnin lopettamiseen on valvoa mielihalut ja vieroitusoireita. Kehosi jatkuvasti huutaa nikotiini voi aiheuttaa:

 • Päänsärky
 • Huimaus
 • levottomuus
 • Pahoinvointi

Helpointa maailmassa olisi vain päästä ulos savukkeen ja tehdä kaikki kipu mene pois. Tässä on aromaterapiaa ja eteeriset öljyt voi auttaa. Nämä ovat muutamia suosituimmista ja suositteli eteeristen öljyjen auttaa tupakoinnin lopettamiseen:

 • Mustapippuria öljyä (Piper nigrum) on sanottu olevan yksi tehokkaimmista lopettaa tupakointi öljyjä, koska hengittämisen se stimuloi hengityselimiä tavalla, joka jäljittelee tupakan savu, joka auttaa vähentämään mielihalut ja ahdistusta.
 • Angelica öljyä (väinönputki) tunnetaan myös öljyn enkelien väinönputki öljy, hengitettynä, vähentää cravings ja auttaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin pidempään kuin ilman hengittämästä höyryä.

Jos et vielä ole vakuuttunut tehosta eteeriset öljyt, on olemassa tutkimuksia, jotka osoittavat sen tehokkuutta. Tutkimus julkaistiin Journal vaihtoehtoisen ja täydentävän lääketieteen totesi, että sisällä testiryhmän 20 osallistujaa, jotka hengitetään tippa mustapippuria öljyä oli omat nikotiininhimon voimakkaasti laskenut verrattuna osallistujat, jotka saivat lumelääkettä.

Samassa tutkimuksessa osallistujat, jotka saivat tippa Angelica öljyä hengittää odotti paljon kauemmin tupakoida uudelleen, verrattuna niihin, jotka saivat lumelääkettä. Joten, voimme ottaa tästä, että yhdessä mustapippuria öljyä ja Angelica öljy voi auttaa ihmisiä vähentämään niiden mielihalut ja pitkittää raittiutta.

Jotkut eteeriset öljyt, jotka voivat auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin

Olemme jo puhuneet miten mustapippuria öljyä ja Angelica öljy auttaa hallitsemaan mielihalut ja vieroitusoireita, mutta tässä on muutamia muita eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin:

 • Laventeli, kamomilla ja bergamotin öljyjä voidaan sekoittaa yhteen ja levittää ulkoisesti (tarkoittaen suoraan iholle) helpottaa mielihaluja ja vähentää tupakointiin liittyvät ahdistusta.
 • Sitrushedelmien öljyt (sitruuna, greippi, appelsiini) sanotaan aiheuttavan positiivisia tunteita, kun he ovat hengitettynä, joka voi auttaa sinua aina kun tunnet ärtynyt tai hermostunut, koska nikotiinin.
 • Ylang-öljy on öljyä, jota voidaan käyttää, kun nukut. Laittamalla muutama tippa tyynyllä tai päälle kudokseen ja asetetaan lähelle pään voi lievittää stressiä ja ahdistusta. Sitä voidaan käyttää myös päivisin, jolloin mielihaluja hiipiä sinua.

Nyt olisi hyvä aika puhua eduista ja haitoista käytetään eteerisiä öljyjä, joilla lopettaa tupakoinnin. Antaa puhua eduista ensin:

 • Aromaterapia ja eteeriset öljyt ovat luonnollinen, terveellisiä ja orgaanisia tapa auttaa sinua helpottaa sinun mielihalut ja vieroitusoireita.
 • Ne ovat helppokäyttöisiä ja suhteellisen halpaa.
 • He eivät tule mitään lisätty sivuvaikutuksia.
 • Niitä voidaan käyttää yhdessä muiden tupakoinnin lopettamiseen hoitoja.

Tässä on haittoja:

 • Aromaterapia ei lääke, eikä se ihmelääke.
 • Se ei toimi kaikille.
 • Ne ovat vielä kiistatta osoitettu tehokkaina.

Älä eteeriset öljyt todella toimii?

Tämä on kysymys sinun täytyy vastata itse. Tutkimuksissa mainittu tässä artikkelissa vain osoittivat, että eteerisiä öljyjä voi auttaa vähentämään tai helpottamaan mielihalut ja vieroitusoireita, ei poista niitä kokonaan. Aromaterapia ja eteeristen öljyjen käyttö on luokiteltu täydentäviä hoitomuotoja, joten ne ovat apuvälineitä ja työkaluja, jotka toimivat rinnalle, tieteellisesti todistettu hoitoja, kuten NRTs tai tupakoinnin lopettamiseen pillereitä. Jos haluat saada selville, jos aromaterapia ja eteeriset öljyt todella toimii sinulle sinun pitäisi mennä eteenpäin ja kokeilla sitä.