Aromateràpia i els olis essencials que poden ajudar a deixar de fumar

Olis essencials: El Breakdown

Hi ha tota una indústria per aquí dedicada a ajudar a deixar de fumar. A partir de les teràpies de reemplaçament de nicotina (xiclets de nicotina, pegats de nicotina, etc.) a les píndoles i els cigarrets electrònics que hi ha tants productes i tractaments diferents per triar. Una de les formes en les quals no pot haver sentit sobre ajudar a deixar de fumar és l’ús d’aromateràpia i olis essencials.

He de confessar que no estava familiaritzat amb aquest tema a mi mateix. Podria ajudar a conèixer una mica més sobre el que l’aromateràpia i els olis essencials són. Llavors podem aprendre sobre el que els olis essencials poden ajudar a vostè, juntament amb els pros i els contres de l’ús d’aromateràpia i olis essencials per ajudar a deixar de fumar.

Què és l’aromateràpia?

L’aromateràpia és la pràctica d’utilitzar els olis essencials de plantes i material vegetal (fulles, tiges, pètals, arrels) per ajudar a gestionar i millorar una àmplia varietat de dolències físiques i fisiològiques. Les persones que practiquen l’aromateràpia (aromateràpia) creuen que els olis essencials poden ajudar a estimular el cos i la ment de manera que la medicina tradicional, basada en l’evidència no es pot.

Tractaments d’aromateràpia s’apliquen en tres formes diferents:

 • Difusió en l’aire al seu voltant
 • Inhalar directament des vaporitzadors
 • Després d’haver-los aplicat directament sobre la pell

El dolç aroma de pebre

Per a la majoria de la gent, la part més difícil de deixar de fumar és controlar l’ansietat i els símptomes d’abstinència. El seu cos constantment demanant a crits la nicotina pot causar:

 • Els mals de cap
 • Mareig
 • ansietat
 • nàusea

La cosa més fàcil del món seria arribar just a fumar una cigarreta i fer tot el dolor desaparegui. Aquí és on l’aromateràpia i els olis essencials poden ajudar-lo. Aquests són alguns dels olis essencials més populars i recomanades per ajudar a deixar de fumar:

 • Oli de pebre negre (Piper nigrum) es diu que és un dels més eficaços deixar de fumar a causa de la inhalació d’olis que estimula el sistema respiratori d’una manera que imita el fum de la cigarreta, el que ajuda a reduir l’ansietat i l’ansietat.
 • Oli d’Angélica (Herba de l’Esperit Sant) també conegut com l’oli d’àngels, oli d’angèlica, quan s’inhala, redueix l’ansietat i ajuda a les persones a deixar de fumar durant més temps que sense inhalar el vapor.

Si encara no està convençut de l’eficàcia dels olis essencials, hi ha estudis que demostren la seva eficàcia. Un estudi publicat al Journal of medicina alternativa i complementària trobat que dins d’un grup de prova de 20 participants, els que inhala una gota d’oli de pebre negre tenien els seus desitjos de nicotina redueixen dràsticament, en comparació amb els participants que van rebre un placebo.

En el mateix estudi, els participants que van rebre una gota d’oli d’angèlica per inhalar esperat molt més temps de tornar a fumar, en comparació amb els que van rebre un placebo. Per tant, ens podem portar d’aquest que, en conjunt oli de pebre negre i oli d’angèlica pot ajudar a les persones a la disminució dels seus desitjos i prolongar la seva abstinència.

Alguns olis essencials que poden ajudar a deixar de fumar

Ja hem parlat del negre pebre i oli d’angèlica pot ajudar a controlar l’ansietat i els símptomes d’abstinència, però aquí hi ha alguns altres olis essencials que poden ajudar a deixar de fumar:

 • Lavanda, camamilla i bergamota olis es poden barrejar junts i s’apliquen per via tòpica (que significa directament sobre la pell) per alleujar l’ansietat i reduir l’ansietat relacionada amb el tabaquisme.
 • Olis de cítrics (llimona, aranja, taronja) es diu que causa sentiments positius sempre que s’inhalen, que pot ajudar quan se senti irritable o nerviós a causa de l’abstinència de nicotina.
 • Oli de ylang-ylang és l’oli que es pot utilitzar mentre està dormint. Posar unes gotes en el seu coixí o en un mocador de paper i es col·loca a prop del seu cap pot alleujar l’estrès i l’ansietat. També es pot fer servir durant el dia quan els seus desitjos arrossegar cap amunt en vostè.

Ara seria un bon moment per parlar sobre els pros i els contres de la utilització d’olis essencials per ajudar a deixar de fumar. Anem a parlar dels pros en primer lloc:

 • Aromateràpia i olis essencials són una forma natural, sa i orgànic per ajudar a alleujar la seva ansietat i els símptomes d’abstinència.
 • Són fàcils d’usar i relativament barat.
 • Ells no vénen amb cap efecte secundari afegit.
 • Poden ser utilitzats juntament amb altres tractaments per deixar de fumar.

Aquí hi ha els desavantatges:

 • L’aromateràpia no és un medicament, ni tampoc és una cura miraculosa.
 • No funciona per a tothom.
 • Que encara no s’han demostrat de manera concloent tan eficaç.

¿Els olis essencials funcionen realment?

Aquesta és una pregunta que ha de respondre si mateix. Els estudis esmentats en aquest article només van mostrar que els olis essencials poden ajudar a reduir o alleujar l’ansietat i els símptomes d’abstinència, no eliminar-los per complet. Aromateràpia i l’ús d’olis essencials es classifiquen com a teràpia complementària, de manera que són ajudes i eines que treballen juntament amb els tractaments tradicionals, científicament provats, igual que les NTR o pastilles per deixar de fumar. Si voleu esbrinar si aromateràpia i olis essencials realment funcionen per a vostè, llavors hauríeu de seguir endavant i provar-ho.