Argumenter for og imot av Leg Press Machine

Ved hjelp av en beinpress maskin er en fin måte å isolere leggmusklene samtidig redusere risikoen for mulig skade på korsryggen. Mens det er dens eneste formål, er det flere fordeler til bruk av en beinpress maskin, og det er ulemper også. Uansett, proffene definitivt oppveier ulempene, og du vil finne at bruk av en beinpress maskin er en fin måte å juice opp rituelle beinet dag rutine for optimale resultater, styrke og muskelmasse.

Skulle du finne at bena er svake generelt, eller du ønsker å gjøre dem sterkere og mer holdbar, er beinpress maskin definitivt for deg. Bruken av en beinpress maskin kan gjenopprette muskler og styrke tilbake i bena ved å isolere og arbeide leggmusklene. Den beinpress maskinen kan du bruke mye vekt, eller akkurat passe mengde vekt som er behagelig for deg, videre slik at en stor del av blodsirkulasjonen til bena som kan ytterligere fremmer muskelvekst og styrke.

 

 

Som vi har nevnt, ved hjelp av beinpress maskinen kan bidra til å styrke bena samtidig redusere skade på korsryggen. Men ved å bruke beinpress maskinen kan også arbeide nedre ryggmuskulaturen til din fordel. Ved bruk av en beinpress maskin, kan du singel hendig styrke korsryggen og bagasjerommet, videre bygge en mager og sterk underkroppen.

En annen ekstra fordelen er fleksibilitet i bruk. Den beinpress maskin tilbyr mange forskjellige varianter som vil hjelpe deg målrette ulike beinmuskulaturen. Avhengig av hvor du plasserer bena, kan du enkelt aktivere quadriceps, setemuskler, leggen og hamstrings. Med beinpress maskin alene, kan du virkelig jobbe alle aspekter av bena, eller hvis du ønsker å få tilgang til en bestemt muskelgruppe, gjør at beinpress maskinen du å isolere disse musklene til å bygge videre styrke tilbake i målrettede muskler. Uansett hvilken tilnærming du tar, ingen ben muskelgruppe blir oversett eller kan ignoreres mens du bruker beinpress maskin.

Såvidt sikkerhet er opptatt av, er beinpress maskin regnes ganske trygg. Som maskinen gjør at du kan forbli i sittende stilling, er det ingen grunn til bekymring om å måtte bruke hjelp av en spotter eller å måtte balansere vektene på en usikker måte. Dette gir frihet til å arbeide på bena uten hjelp fra noen andre, og som tidligere nevnt, kan denne maskinen du effektivt arbeide bena med en redusert risiko for mulig skade på korsryggen. Dette er veldig forskjellig fra andre ben øvelser der risikoen er mye høyere.

Den beinpress maskinen er også svært enkelt å bruke. Selv en nybegynner kan effektivt og riktig bruk beinpress maskin. Dette er viktig, fordi den beinpress maskinen kan nesten hjelpe dem som starter en ny måte å leve på, eller bygge på deres allerede eksisterende trening og helse rutine, få motivert.

Det er ikke noe mer oppmuntrende enn en maskin som kan gi deg det du ønsker, med begrenset risiko, og er super enkelt og effektivt å bruke, rett fra begynnelsen. Selv om du ikke er noen som prøver å starte en ny rutine eller livsstil, og din eneste formålet er å bare bygge styrke tilbake i bena på grunn av stadig svake lemmer, er beinpress maskin definitivt for deg.

Når det gjelder de ikke så hyggelig imot om bruk av en beinpress maskin, vil du finne at for mye av noe kan være en dårlig ting, og det inkluderer å bruke for mye vekt under beinpress trening. Bruke for mye vekt kan sette deg på et høyere risiko for skade.

Såvidt potensielle risikoen for skader er bekymret, bør du alltid sørge for at du aldri bruker for mye vekt. Viktigst, alltid sørge for at du er absolutt å opprettholde riktig form, noe som gjør at knærne er bøyd under reps på en 90 graders vinkel.

Det er også noe bekymring for at bruk av en beinpress maskin er ikke det vi vil kalle en funksjonell trening. Når du undersøker hvilken som helst øvelse maskin eller rutine, kan du komme over ordene funksjonell trening. En funksjonell trening betyr at du utfører en øvelse som er lik som de bevegelser som vi funksjonelt gjør hver dag.

Normalt, når vi bruker våre ben, funksjonelt, de er plassert på gulvet, og de opprettholde kroppen vår med tyngdekraften. Den beinpress maskin tar den funksjonaliteten bort, og etterlot oss på ryggen vår, videre pumping våre ben i luften, opp mot vekter. Som et resultat, er det en viss bekymring, ifølge livehealthy.chron.com, som fitness eller styrke utviklet ved hjelp av en beinpress kan ikke oversette godt til hver dag eller sportslige aktiviteter, spesielt i forhold til mer funksjonelle øvelser som knebøy.

En annen ulempe ved bruk av en beinpress maskin er at selv om du kan sikkert gjenopprette eller legge styrke bena, kan det forårsake muskel ubalanser. Fordi denne maskinen får deg til å presse, kan det være svært lett å skyve uvitende hardere med ett ben, mer enn den andre. Som et resultat av dette kan noen ganger la det ene benet sterkere enn den andre.

Som vi har nevnt, er beinpress maskin regnes ganske trygg. Men som vi også nevnt, ved feil bruk, det kan sikkert øke risikoen for skader. Enten du bruker for mye vekt, eller bøy knærne for dypt i stedet for å sikre at du bare bøye dem i en 90 graders vinkel, kan du potensielt sette deg selv i stor fare for alvorlig skade på enten korsryggen eller ben.

Med noen øvelse maskin eller rutine, bør du alltid sørge for at du har speidet ut riktig form og sikkerhetstips for å sikre at du bruker utstyret eller utfører øvelsen riktig. Også opprettholde riktig skjema vil også sørge for at du får de ønskede resultatene fra noen trening eller maskin du bruker.

Totalt sett er beinpress maskin en fin måte å bygge på bena. Så lenge du er forsiktig og bruke det riktig, vil du definitivt se fordelene ved bruk. Men det bør ikke brukes alene til å bygge på bena. Du bør bruke beinpress maskin i forbindelse med knebøy, utfall og noen andre beinet øvelse som anses funksjonelle, for optimale resultater.