Är 8 glas vatten om dagen bara en urban myt

 

Har din kropp faktiskt behöver 8 glas vatten om dagen? Upptäck varför högsta kvalitet och inte heller mängden vatten är viktigt för att tillfredsställa kroppens vätske krav. Detta är en stad myt som inte har någon material eller vetenskaplig forskning bakom det! Anmärkningsvärt är tillräckligt, kämpade jag denna missuppfattning när jag kvar i Naturopathic College – och även tro det eller ej, fruktlöst! Men det är allt som det är en missuppfattning.

Jag är en vetenskapsman. Så jag söker ständigt bevis. Nu, tyvärr, det finns ett antal metoder forskare kan förändra resultaten av studier: med både layout samt tillämpas utvärdering. Dessutom är resultaten erhålles vanligen sammanhang eller bara olämpligt, det vill säga när MD beskrivs den älskade risk i stället för den verkliga faran av en viss medicin -. Stora skillnader och även otroligt vilseledande.

Hur som helst, vad det gäller vatten?

Mitt resonemang var:

  1. Om vi ​​är tänkta att vara omkring 70% vatten.
  2. Hur mycket vatten kvar i goda hela hälsokost.
  3. Även kött, såvida inte betydelse är en av dem, har vatten.
  4. Inget samhälle genom historien har varit besatt av vatten som vi är varför vi liksom bara hur gjorde detta komma igång?
  5. Det går inte för mycket vatten vara skadliga för: artärer, njurar, hjärta, hjärna.

Så jag började göra en del efterforskningar. Alla mina antaganden var lämpligt! Varför var de instruerar denna icke-bevisas baserad missuppfattning i Naturopathic University? För närvarande får inte mig fel. Jag tror kroppen behöver vatten. Våra celler har gott om vätska; de dusch i en hydro vätska; vårt blod samt lymfsystemet innehåller hydro vätska; ännu har vi att följa denna 8×8 (8 glas 8 uns) riktlinje? Inte.

Din kropp är Wise

Det kommer att informera dig när det är uttorkad. Ungefär som det kommer att informera dig när du är hungrig. Kollegiet människor förespråkat att om kroppen säger till dig att det är uttorkad som anger du för närvarande uttorkade! Jag föreslog att det inte fanns någon mycket mer instansen än när du svälter du befinner dig i ett tillstånd av svält. Men de Phew mig också dålig, eftersom det är precis vad alla verkliga bevis. För närvarande för mig, det är en mycket mer vital problem som fick kasta när man följer 8×8 regeln. Det är den högsta kvaliteten på vatten!

När vattnet har en reducerad pH, det vill säga., 5-7 blir det klibbigt och du kommer att få 18-22 H20 molekyler fastnar med varandra. Detta är inte bra. Vatten efter det ger en underbar transportsystem för alla oönskade element i vattnet för att komma in i din kropp. När vattnet har ett pH på om 8 – som vatten diskuterar ett vattenfall – det kommer säkert att förlora vätebindningar och även du kommer att få 3-5 vattenmolekyler klibbar med varandra, är det mycket friskare. Hur hälsosamt är vatten som sitter stillastående i en plastbehållare?

Dessutom är väsentligt halten vatten mineral. När vattnet har utmärkta hälsosamma mineraler i det, kommer du att dra på en mängd olika fysiska nivåer. Så vad göra?

Sätt att göra ditt kranvatten Fantastic

  1. Under natten ta en kanna vatten och lämna den på disken, ingen täckning. En hel del av de klorider och även fluorider kommer säkert försvinna över en natt.
  2. Tidigt på morgonen, placera vatten i en mixer – jämförbar effekt att gå över en fallen. Det kommer säkert separera vätebindningar, vilket lämnar ett lägre pH och mindre H2O molekyler bindning tillsammans.
  3. Gaserna kommer att försvinna; de tyngre föroreningarna kommer säkert att gå till botten.
  4. Låt de sista 1/4 av vatten i mixern och även tvätta den i vasken.
  5. Med resten av vattnet, placeras i en liten Himalaya salt, liksom du för närvarande har en stor vatten. Tänk på att vissa personer har föreslagit fördelarna med Himalaya salt – att ett antal av de mineraler upptäcks bara i spårmängder – det är i själva verket till din fördel inte skada. Du behöver bara dessa mineraler i spårmängder i kroppen.

Så nu har du en alldeles utmärkt vatten som också antioxidant samt mineral komplett. Du behöver inte slösa lån köpa vatten eller lägga till i plastpapperskorgen högen. Din vatten är läcker, hälsosam och balanserad och ekonomiskt! För mer smak, tillsätt lite citronsaft. Också friskare.

Alla vi som krävs är strukturerad Water

För närvarande om du vill ta en också mer intressant spin – vilket naturligtvis är vad jag tycker om att göra, efter som anser Dr. Pollack studie om strukturerade Vatten. Detta började dyka upp om 8 år tidigare och även naturligt, jag älskade det. Vår kropp inte ens använda vatten istället utvecklar H2O3 som kallas organiserad vatten. Anledningen till att jag ville var att jag förstår en mängd olika människor som dricker massor av vatten (betyder alldeles för mycket som för jag var orolig) men var uttorkad. Hur kan det vara? Kanske kroppen inte omvandla H2O i H2O3. Kom ihåg att goda vetenskapliga forsknings svårigheter vad teorier för närvarande hålls och även driver vår förståelse också ytterligare. När något hamnar accepteras som en realitet, börjar jag utmanar det.