Amikor a babák indulhat az ivóvíz és mennyit kell adni?

A szabályok gyakran ivóvíz, és amely megfelel az egy bizonyos mennyiséget az általános egészség és hidratálás, hogy követjük, nem vonatkoznak a babák. Ez elvezet minket néhány kérdést, mint ahonnan a hónapban is újszülöttek vizet inni? és mik a jelei a kiszáradás csecsemők? Lehet még csoda, ha egy 1 hónapos is iszik vizet? .Így, vessünk egy pillantást a releváns és pontos részleteket arról, hogyan kell öntözni babák.

Mikor Babák Kezdet Ivóvíz?

Sok új szülők nem vagyunk biztosak, hogy mikor kell bevezetni a víz a baba étrendjét. A felnőttekkel ellentétben, akik fogyasztanak jelentős mennyiségű vizet minden nap, az eset más csecsemők. Az vízigény függvényében változik az életkorral, és így túl sok a víz, mielőtt a rendszer készen áll, hogy káros hatással lehet.

Születéstől 4 hónap

A szoptatott babák nem kell semmilyen további vizet, mivel az anyatej kell tekinteni egy szuper élelmiszer, amely megfelel minden táplálkozási és folyadék követelményeinek egy csecsemő. Ez azért van, mert az anyatej biztosítja a szükséges mennyiségű folyadékot, hogy a baba kell maradnia hidratált. Röviden, akkor kellet volna még aggódik amely extra víz újszülött amíg nővér igény.

A tápszerrel táplált csecsemő is, nem igényel túl sok további víz. A legtöbb csecsemőtápszerek tartalmaznak konkrét utasításokat a mennyiségű vizet kell hozzáadni a megfelelő hígítása. Ha az alábbi utasításokat, és állítsa be az összhang a képlet a kor a baba, akkor eléggé tartja őt hidratált, amikor táplálkozik időben.

5-8 hónap

Amennyiben csecsemőknek inni vizet ezekben a hónapokban? A válasz az, hogy nincs kemény és gyors szabály ebben a tekintetben. Amíg ezek 6 hónapos, nincs szükség a baba inni semmit eltekintve anyatejet vagy formula. Általában vizet bevezetni a csecsemők, amint azok már az újszülött színpad és lassan áttéréskor élelmiszerek mellett az anyatejbe.

Babák általában kezdődik szilárd táplálékot, 5 és 8 hónapos korban. Ebben az időben, akkor olyan vizet egy csésze sippy a baba kortyolgatja néhány alkalommal egy nap. Ez neednt túl gyakori, feltételezve, hogy még mindig szoptat vagy tápszerrel táplált a baba mellett biztosít szilárd.

9-12 hónap

Egyszer viszont egy éves, vagy úgy, akkor folytathatja a szoptatást, de kínálnak vízzel vagy hígított lé egy csésze étkezésekkor. Azonban ne keltsen szénsavas ital vagy mesterséges édesítőszereket. Mint egy új anya, akkor lehet zavaros a víz kézműves igényeinek. Mivel ezek túl kevés kifejezni a szomjúság, akkor lehet attól, hogy a baba nem hidratált megfelelően, és ha kell egészíteniük az anyatej vízzel. De, mint azt fejezi szomjúság, a kicsi is képes kifejezni a szomjúság a bizonyos jeleket, mint grizzling.

Hogyan lehet vizet vezetnek be a csecsemők?

Víz kell adni a csecsemőknek csak azután indul a szilárd ételek. Till ők egy éves, vese- kikötõ érett eléggé metabolizáló túl sok vizet. Ennek eredményeként, a vízigények minimális. Ugyanakkor lehetőség van arra, hogy vezessenek be a gyermeket, hogy a víz íze nyújtva a baba kis kortyokban egy időben. Akkor töltse ki a baba üveg vagy pohár sippy vízzel és adjon neki néhány kortyot belőle, mikor fejezi szomjúság. Továbbá, nem adja meg a baba a víz nyitott edényben, amíg ő sokkal idősebb.

Mennyi vizet, hogy csecsemők?

Ha kíváncsi, hogy mennyi víz 6 hónapos baba elengedhetetlen, akkor tudnia kell, hogy ez függ a gyermek és az étkezési szokások. Ha még szoptatott, néhány kortyot több, mint elég, hogy kielégít neki. Baba kiszáradás ritka, ha a csecsemők megkapják a szükséges folyadékot anyatejet vagy tápszert. Tehát ez kellet aggodalomra ad okot. Babák, akik fiatalabbak, mint 4 hónapos korban nem kell vizet külön kell biztosítani számukra. Testük hidratáljuk a folyadékok tápjuk.

Víz mérgezés Babák

Bár túl sok vizet nem okoz helyrehozhatatlan károkat az egészséges felnőttek esetében, akkor elég veszélyes fiatal csecsemők. Hogy a gyermekek, akik fiatalabb, mint 6 hónap, a túl sok víz árthatnak a test természetes képességét a tápanyagok anyatejet vagy tápszert. Alkoholfogyasztás extrém mennyiségű nagyon rövid ível az idő is okozhat a nátrium szint a testükben csökken. Vese- arent érett ahhoz, hogy kezelni a nagy mennyiségű vizet egy időben, és ez ahhoz vezethet, hogy a veszélyes állapot az úgynevezett víz mérgezés. Ha vannak tünetek víz mérgezés a baba, mint például homályos látás, ingerlékenység vagy kimerültség következő vízfogyasztás, akkor azonnali orvosi ellátást igényel. Túl sok víz okozhat rohamokat a csecsemőnél. Ez is ugyanazon okból, amiért nem bölcs dolog beadni úszásoktatás fiatal csecsemőknek. A valószínűsége, hogy korty le nagy mennyiségű vízzel, miközben a medencében, akár halált is okozhat a víz mérgezés, és olyan orvosi vészhelyzet.

Ne Babák kell inni vizet Anytime?

Bár egy újszülött nem kell vizet inni, a testük pedig szüksége van rá, mint az idős nő. Tehát, ahogy a csecsemő növekszik, akkor nyugodtan vizet vezetünk be, a diéta. Babák lehet inni körülbelül 30 ml vizet, amíg az idő ezek 4-6 hónaposak, de korlátozza többé vízmennyiség. Akkor lassan növelje a vízfogyasztás, amikor a gyermek 9 hónapos 1 éves korig. Miután a gyermek egy éves, testét rendszer elég érett elviselni nagyobb mennyiségű vizet. Azonban, még azután is eléri az első születésnapját, a víz folyamatosan bevitel szabályozása alatt.

Gyakran Ismételt Kérdések adó víz a gyermek

Nézzük néhány, a leggyakoribb kétségeit adó víz a fiatal csecsemők és tiszta minden további zavart.

Ez biztos, hogy öntözni 6 hónapos vagy annál fiatalabb baba?

A válasz az, hogy mindig lehet adni néhány korty vizet, hogy a gyermekek éves kor között 4-6 hónap. Azonban mennyiségek meghaladják 30-60 ml megbízhatatlan egy nap.

Mi lehet hígítsuk vízzel Formula?

Ha a kész használható formula, akkor lehet, hogy nem kell hozzá semmilyen vizet hozzá. Azonban, ha ön használ por alakú tápszer, akkor kell hozzá vizet keverjük össze. Legyen óvatos, hogy ne keverjük több vízzel ajánlott, mert ez okozhat szövődményeket, mint a roham.

Mikor Babák Kezdet Ivóvíz?

Sok szülő vajon a korhatárt, amely akkor ad egy baba vizet. Amint azt már említettük, a csecsemők a szoptatott és tápszerrel táplált, nem kell további víz. Ez tulajdonképpen azt javasolta, hogy a víz bevezethető a baba étrend csak az után 4-6 hónapos.

Mi történik, ha egy csecsemő kiszárad?

A csecsemő, aki kizárólag anyatejjel igény nagyon kevés az esélye, kiszáradás. Még tápszerrel táplált megkapja a szükséges mennyiségű vizet, hogy az élelmiszer

Adhatunk vizet, hogy a szoptatás Baba?

Nem azt, hogy a víz a szoptatott csecsemőnek. A kézműves folyadék a követelményeknek az anyatejbe is.

Lehet túl sok vizet Csecsemőknek Vezet jelei görcsrohamok?

Igen, a túl sok víz fogyasztása nevezett állapotot okozhat víz mérgezés csecsemőkre. Ez egy nagyon veszélyes állapot, hogy vezethet drámai rohamokat. Azt is jelentős hatással van a baba teste, mint a nátrium-szintek általában csökken a túl sok víz bemenet.

Következtetés: A víz elkerülhetetlenül szükségesnek a túlélés az élő szervezetekre. Ahogy a felnőttek, mi azt tanácsoljuk, hogy igyon sok vizet minden nap, és megfelel az ajánlott napi követelmény az optimális egészség, de ez nem azonos a babák. Nem teszik meg róla, hogy kövesse az orvos ajánlásait, amely vizet, hogy a baba, hogy biztosítsa azt is egészséges maradjon.