Alt om modermælk: hvordan at pumpe – når at starte – hvor lang tid at bruge

Med mødre bliver mere og mere bevidst om at tage sig af deres børn på alle mulige måder, men uden at gå på kompromis med deres karriere, en essentiel i enhver ny mors taske er en brystpumpe. Dette er også meget gavnligt for mødre, der lider af eventuelle amning problemer, eller blot ønsker at også omfatte deres partner og familiemedlemmer i færd med at fodre barnet. Let tilgængelig i mange forskellige typer, pumper bryst ikke kun hjælpe med at fodre barnet, når moderen er ikke rundt, men har flere andre fordele også. Læs videre for en oversigt over denne smarte anordning.

Hvad er en brystpumpe?

En brystpumpe er en maskine, der efterligner sugende virkning af en baby til at hjælpe med at udtrykke modermælk. Den består af et bryst phalange eller skjold, som passer over brystvorten, en pumpe, som betjenes enten manuelt eller ved hjælp af elektricitet, og en flaske, hvor det udtrykte mælk indsamler.

Hvornår kan du begynde at bruge et brystpumpe?

Du kan vælge at begynde at bruge en mælk sugepumpe, så snart dit barn er født, hvis der er medicinske spørgsmål, der kommer i vejen for sygepleje. Tidligt fødte børn, der har svært ved at hægte sig på, multipla, eller børn med særlige behov kan også behov for tidlig pumpning. Men hvis sygepleje forløber godt, anbefalede lægerne, venter fra en til tre uger, før der indføres flasken for at undgå brystvorte forvirring.

Hvad er en brystpumpe Bruges til?

Bruges til at udtrykke modermælk, en brystpumpe er ikke kun vigtigt for mødre, der ønsker at vende tilbage til arbejde eller tage en pause fra amning, men også bidrager til at opretholde eller endda øge mælk udbuddet. Hvorfor brystpumpe bruges: Pumpning stimulerer produktionen af ​​mælk og er en effektiv løsning til mødre oplever amning problemer. En brystpumpe lindrer ubehag forårsaget af engorged bryster også.

Sådan bruges en brystpumpe?

Kom godt i gang med din brystpumpe er lige så let som en-to-tre! Du skal blot placere brystet skjold over din brystvorte, og pumpe til at starte udtrykke. Hvis du bruger en elektrisk eller en batteridrevet pumpe, dette blot indebærer den tændes, men hvis du bruger en manuel pumpe, skal du pumpe det manuelt.

Tips til at pumpe modermælk

Her er et par tips, som vil hjælpe med at forberede til at pumpe modermælk:

 • Slap: At finde et roligt sted at slappe af hjælper tilskynde Lad-down
 • Massage: En hurtig bryst massage, lænet over at lade tyngdekraften gøre sit, eller en varm komprimere hjælp du starter
 • Invester i en håndfri pumpning BH: Denne bh holder pumpen på plads så du kan læse en bog, tekst eller endda arbejde på computeren. Nogle mødre selv lave deres egne håndfri bh’er ved at skære huller i en gammel sports-bh eller fastgørelse elastikker til en ammende bh
 • Start ved den laveste indstilling: Ved brug af en elektrisk pumpe, behøver du sørge for at starte på laveste indstilling og gradvist øge den, som du får komfortabel

Hvornår skal Express Modermælk med hånden og How Do You Do It?

Hvis du foretrækker at amme dit barn, og kun lejlighedsvis føler behov for at udtrykke mælk, pumpning modermælk i hånden kan være den rigtige løsning for dig. Her er hvordan du gør det:

 • Vask dine hænder: Babyer er følsomme, og det er vigtigt at opretholde hygiejne på alle tidspunkter
 • Massage: En blid bryst massage eller et varmt håndklæde hjælp stimulere lad-ned, hvilket gør det lettere at udtrykke mælk. Du kan endda læne sig frem for at lade tyngdekraften hjælp
 • At få den rigtige position: Brug din tommel- og pegefinger, danner en C omkring en tomme bag din areola
 • Express: Tryk fingrene mod brystet væg og bruge en blidt rullende bevægelse for at udtrykke mælk
 • Lagring: indsamle det udtrykte mælk i en ren flaske til opbevaring

Hvor meget til at pumpe modermælk?

Hvor meget du pumpe primært afhænger af, hvor meget din lille en forbruger. Det er ikke altid nødvendigt at pumpe i overskud, så ikke får unødigt bekymret, hvis du ikke er i stand til at pumpe i store mængder.

 • Der ingen fast regel om, hvor ofte du skal pumpe modermælk. Pumpning modermælk afhænger primært af hvor gammel dit barn er. Over en periode, den mængde mælk, du kan pumpe gradvist
 • Hvor meget du ønsker også at pumpe afhænger af, hvordan dine bryster føler, når du har pumpet.
 • Hvor meget du skal pumpe vil også afhænge af, hvor stor din mælk-making kirtler er. Husk, at størrelsen af ​​dine kirtler er forskellig fra størrelsen af ​​dine bryster
 • En god pumpe kan pumpe begge bryster i omkring 20 til 30 minutter, hvis du svigtet hurtigt
 • Med kontinuerlig praksis, vil du være i stand til at pumpe mere mælk, som dine bryster få justeret til pumpen og give dig kvalitet mælk
 • Hold en betydelig tidsforskel på mellem to pumpestationer sessioner for at sikre, at du får lignende mængder mælk.
 • Det er mere vigtigt at vide, hvor meget mælk barnet kommer i 24-timers periode, og ikke pr fodring

Der er ingen enkelt regel om, hvor meget modermælk til at pumpe. Så pumpe modermælken på din egen bekvemmelighed og i henhold til dit barns behov. Ingen kender din krop bedre end du gør.

Sådan Store modermælk?

Lagring modermælken kan være ganske vanskelig, da fedtindholdet i mælken løbende under forandring. Den første ting du bør være forsigtig med er dating din mælk. Dette giver dig mulighed for at vide, hvornår du pumpet mælk og bruge den ældste først.

 • Du kan gemme modermælk i en plast eller glas beholder, der er lufttæt, at holde det friske i længere tid
 • Normalt pumpen leveres med en opbevaringsbeholder med en måleskala, så du kan gemme mælk i henhold til dit barns forbrug
 • Mælken kan opbevares i fryseren i en vis varighed afhængigt af temperaturen, selv om det er bedre at være sikker på at barnet bruger mælken i de tidligere perioder, da med tiden, dens næringsværdi mindskes

Hvor til Store Modermælk efter Pumping?

Pumpning mælk fra brysterne bliver en lettelse, når du ved, at der er gemt mælk i fryseren. Du behøver ikke at holde gennemgår processen hver gang. Denne mælk kan holdes frisk formular to uger til tolv måneder. Dog holder følgende pejlemærker i tankerne, når du gemmer det.

Sådan Frys og Tø Modermælk?

Tid er en væsentlig hindring i nedfrysning og optøning modermælk. Hvis den optøede mælk ikke forbruges inden for 24 timer til køle- eller efter 1 time ved stuetemperatur, vil det ødelægge. En ulempe om optøet mælk er, at det ikke kan fryses igen. Følgende skal hjælpe dig med at holde din mælk frisk og i god kvalitet.

1. Indefrysning modermælk

 • Mens frysning, husk at holde det i containere i henhold til den del, der er egnet til din baby. Hvis forbruges 50 ml pr indtag, opbevares det i overensstemmelse hermed. Dette hjælper dig med at sørge for, at du ikke spilder mælk.
 • Må ikke fryses det i beholdere, hvorfra du ikke kan disponere det nemt. Dette øger ikke blot besvær, men også gør det muligt for urenheder at sive ind.

2. Optøning modermælk

 • Altid huske, at mælken skal optøs og ikke kogt. Holde beholderen, som har mælken i det under varmt vand, indtil den når en passende temperatur.
 • Du kan også lade det tø i hovedrummet natten over og bruge det ved stuetemperatur næste dag.
 • Brug ikke mikrobølgeovnen til optøning eller opvarmning, da det dræber de næringsstoffer i mælken. Hot spots kan også udvikle, sænke kvaliteten af ​​mælken.

3. Hvor længe kan modermælk opbevares?

 • Hvis du opbevarer mælken i afsnit af din køleskab fryser, vil det holde sig frisk i op til to uger. Jo før du kan bruge denne mælk, jo bedre er det.
 • Nogle køleskabe har et separat rum som en fryser. Da dette er åbnet mindre hyppigt, og ved 0⁰ F, det holder mælken frisk i tre til seks måneder.
 • Dybfrysere, forholdsvis, holde mælken frisk længst. Det kan bevares i højst tolv måneder.
 • hvis du kan lide at mælken skal være frisk og forbruges inden for en dag, Center for Disease Control og Forebyggelse tyder dog på, at den bedste måde at opbevare modermælk er ved stuetemperatur i seks til otte timer