Alles over moedermelk: hoe te pompen – wanneer te starten – hoe lang te gebruiken

Met moeders steeds meer bewust over de verzorging van hun kinderen op alle mogelijke manieren, maar zonder afbreuk te doen aan hun carrière, één essentieel in elke nieuwe moeder tas is een borstkolf. Dit is ook zeer gunstig voor moeders die lijdt aan een lactatie problemen, of wilt u gewoon ook hun partner en familieleden in het proces van het voeden van de baby op te nemen. Gemakkelijk verkrijgbaar in vele verschillende soorten, pompen borst niet alleen helpen bij het voederen van de baby als de moeder is niet in de buurt, maar hebben diverse andere voordelen. Lees verder voor een overzicht van deze slimme apparaat.

Wat is een borstkolf?

Een borst pomp is een machine die de zuigende werking van een baby nabootst om te helpen uiten moedermelk. Het bestaat uit een borst kootje of bescherm die past over de tepel, een pomp die handmatig wordt bediend, of door elektriciteit, en een fles waarin het tot expressie gebrachte melk verzamelt.

Wanneer kunt u beginnen met een borstkolf?

U kunt ervoor kiezen om te beginnen met behulp van een melk afzuigpomp zodra uw baby is geboren in het geval dat er medische kwesties die komen in de weg van de verpleging. Premature baby’s die het moeilijk vinden om te happen, veelvouden, of kinderen met speciale behoeften kunnen ook gebruik worden gemaakt vroeg pompen. Echter, als verpleegkundige goed vordert, aanbevolen artsen wachten van één tot drie weken vóór de invoering van de fles tepel verwarring te voorkomen.

Wat is een borstkolf gebruikt?

Gebruikt voor het uitdrukken van moedermelk, een borstpomp is niet alleen essentieel voor moeders die willen terugkeren naar het werk of een pauze nemen van borstvoeding, maar ook helpt handhaven of zelfs het aanbod van melk te verhogen. Waarom borstkolf wordt gebruikt: Pumping stimuleert de productie van melk en is een effectieve oplossing voor moeders ervaren borstvoeding kwesties. Een borstpomp verlicht ongemak veroorzaakt door gezwollen borsten ook.

Hoe maak je een borstkolf gebruiken?

Aan de slag met uw borstkolf is net zo eenvoudig one-two-three! Plaats gewoon de borst schild over je tepel, en pomp om te beginnen uit te drukken. Als u gebruik maakt van een elektrische of een pomp op batterijen, dit houdt simpelweg het inschakelen, maar als je gebruik maakt van een handpomp, moet u deze handmatig te pompen.

Tips om Pomp Breast Milk

Hier zijn een paar tips die zal helpen bij de voorbereiding van de moedermelk te pompen:

 • Relax: Het vinden van een rustige plek om te ontspannen helpt stimuleren teleurstelling
 • Massage: Een snelle borstmassage, leunend over te laat de zwaartekracht haar kant, of een warm kompres help mee te beginnen
 • Investeer in een hands-free pompen beha: Deze bh houdt de pomp op zijn plaats zodat u vrij om een ​​boek, tekst lezen of zelfs werken op uw computer. Sommige moeders zelfs hun eigen hands-free beha’s door te snijden gaten in een oude sportbeha of het bevestigen van elastiekjes om een ​​voedingsbeha
 • Begin bij de laagste stand: Bij het gebruik van een elektrische pomp, zorg ervoor dat je begint op de laagste stand en deze geleidelijk te verhogen als je comfortabel te krijgen

Wanneer Breast Milk door Hand Express en How Do You Do It?

Als u liever verpleegkundige uw baby, en slechts af en toe de behoefte voelen om melk af te kolven, pompen moedermelk met de hand kan de juiste optie voor je. Hier is hoe het te doen:

 • Was uw handen: Baby’s zijn gevoelig, en het is belangrijk om de hygiëne te handhaven ten alle tijden
 • Massage: Een zachte borst massage of een warme handdoek bijdragen aan het stimuleren teleurstelling, waardoor het makkelijker om melk af te kolven. Je zou zelfs kunnen leunen naar voren om de zwaartekracht te hulp te laten
 • Het verkrijgen van de juiste positie: met duim en wijsvinger vormen een C over een duim achter je tepelhof
 • Express: Druk je vingers naar je borstwand en gebruik een zacht glooiende beweging om melk af te kolven
 • Opslaan van: het verzamelen van de melk die in een schone fles voor opslag

Hoeveel naar Breast Milk pomp?

Hoeveel je pomp hangt voornamelijk af van hoeveel je kleintje verbruikt. Het is niet altijd nodig om de pomp meer dan, dus niet krijgen onnodig ongerust als je niet in staat om de pomp in grote hoeveelheden.

 • Er geen vaste regel over hoe vaak je moedermelk moet pompen. Het pompen van moedermelk in de eerste plaats afhankelijk van hoe oud je baby is. Over een periode van tijd, de hoeveelheid melk die je kan pompen geleidelijk toeneemt
 • Hoeveel u ook de pomp hangt af van hoe je borsten voelen nadat u gepompt.
 • Hoeveel je nodig hebt om de pomp zal ook afhangen van hoe groot je melk maken klieren. Vergeet niet dat de grootte van uw klieren verschilt van de grootte van uw borsten
 • Een goede pomp kan beide borsten te pompen in ongeveer 20 tot 30 minuten als je snel in de steek gelaten
 • Met de continue praktijk, zult u in staat om meer melk te pompen, als je borsten wennen aan de pomp en geven u melkkwaliteit
 • Houd een significant tijdsverschil tussen twee pompen sessies om ervoor te zorgen dat je vergelijkbare hoeveelheden melk.
 • Het is belangrijker om te weten hoeveel melk je baby krijgt in de 24-uurs periode en niet per voeding

Er is geen enkele regel over hoeveel moedermelk te pompen. Dus, pomp uw moedermelk op uw eigen gemak en volgens de behoeften van je baby. Niemand kent je lichaam beter dan jij.

Hoe te Breast Milk Store?

Het opslaan van moedermelk kan heel lastig zijn als het vetgehalte van de melk wordt continu aan verandering onderhevig. Het eerste wat je moet voorzichtig zijn over dating je melk. Dit stelt u in staat om te weten wanneer u de melk gepompt en het gebruik van de oudste eerst.

 • U kunt moedermelk op te slaan in een plastic of glazen houder, die is luchtdicht, om het vers voor een langere periode van tijd bij te houden
 • Meestal is de pomp wordt geleverd met een opslagcontainer met een meetschaal, zodat u de melk op te slaan, afhankelijk van verbruik van uw baby
 • De melk kan worden opgeslagen in de vriezer voor een bepaalde duur, afhankelijk van de temperatuur, maar het is beter om ervoor te zorgen dat de baby te verbruikt de melk in de vroegere periodes, omdat met de tijd, de voedingswaarde vermindert

Waar Breast Milk winkel na Pumping?

Pompende melk uit de borsten wordt een opluchting als je weet dat er wordt opgeslagen melk in de vriezer. Je hoeft niet te blijven ondergaan van het proces elke keer. Deze melk kan verse vorm worden gehouden twee weken tot twaalf maanden. Houd echter de volgende tips in gedachten wanneer u het opbergt.

Hoe te bevriezen en ontdooien Moedermelk?

Tijd is een belangrijke beperking in het invriezen en ontdooien moedermelk. Indien de ontdooide melk niet binnen 24 uur na het koelen wordt verbruikt of na 1 uur bij kamertemperatuur, zal bederven. Een nadeel van ontdooide melk dat het niet opnieuw kan worden ingevroren. Het volgende zou u helpen uw melk vers te houden en in goede kwaliteit.

1. Bevriezing moedermelk

 • Terwijl het bevriezen, vergeet niet om het in containers te houden op basis van het gedeelte geschikt is voor uw baby. Als 50 ml per inname wordt geconsumeerd, opslaan daarvan. Dit helpt u om ervoor te zorgen dat je geen melk te verspillen.
 • Niet bevriezen in containers waarin u het niet gemakkelijk kan beschikken. Dit verhoogt niet alleen het gedoe, maar maakt het ook mogelijk verontreinigingen kunnen binnendringen.

2. Ontdooien moedermelk

 • Onthoud altijd dat de melk moet worden ontdooid en niet gekookt. Houd de houder die de melk daarin onder warm water heeft totdat een geschikte temperatuur heeft bereikt.
 • U kunt ook laten ontdooien in het hoofdvak ‘s nachts en te gebruiken bij kamertemperatuur de volgende dag.
 • Gebruik de magnetron niet gebruiken voor het ontdooien of opwarmen omdat het de voedingsstoffen in de melk doodt. Hot spots kan ook de ontwikkeling, het verminderen van de kwaliteit van de melk.

3. Hoe lang kan Moedermelk worden opgeslagen?

 • Als u het opslaan van de melk in het vriesvak van uw koelkast, zal het vers voor maximaal twee weken te blijven. Hoe eerder u kunt deze melk gebruikt, hoe beter het is.
 • Sommige koelkasten hebben een aparte ruimte als een vriezer. Aangezien dit minder vaak wordt geopend tegen 0⁰ F, het houdt de melk vers drie tot zes maanden.
 • Diepvriezers, relatief, houdt de melk vers het langst. Het kan worden bewaard voor een maximum van twaalf maanden.
 • Echter, als je van de melk vers en verbruikt binnen een dag te zijn, het Centrum voor Disease Control and Prevention suggereert dat de beste manier om moedermelk te bewaren is bij kamertemperatuur gedurende zes tot acht uur