All about anyatej: hogyan szivattyú – mikor indul – meddig kell használni

Az anyák egyre inkább tudatában, hogy figyelembe veszi a gyermekek minden lehetséges módon, de anélkül, hogy a pályájuk egyik lényeges minden új anya táska egy mellszívó. Ez is nagyon hasznos az anyáknak, akik szenvednek semmilyen szoptatás problémák, vagy egyszerűen csak szeretné is a partnere és a családtagok a folyamat a baba etetésével. Könnyen elérhető számos különböző típusú, mellszívó nem csak segít etetni a babát, ha az anya nem körül, de több más előnyöket is. Olvassa el a áttekintést az okos készülék.

Mi a mellszívó?

A mellszívó olyan gép, amely utánozza a szopás hatására a baba, hogy segítsen kifejezni anyatejbe. Ez egy mell Phalange vagy pajzs, amely illeszkedik a mellbimbó, a szivattyú, amelyen manuálisan működtethető, vagy az áram, és egy üveg, ha a lefejt tejet gyűjt.

Mikor kezdheti használata mellszívó?

Dönthet úgy, hogy elkezd használ egy tejbeszivó szivattyú, amint a baba megszületik, ha vannak egészségügyi problémák, amelyek jön, ahogy a szoptatás. Koraszülöttek, akik nehezen reteszt, többszörösei, illetve a sajátos nevelési igényű is szükségessé korai szivattyúzás. Azonban, ha szoptatós jól halad, az orvosok ajánlott vár egy-három héttel bevezetése előtt a palackot, hogy elkerüljék a mellbimbó zavart.

Mi a mellszívó felhasznált?

Kifejezésére anyatej, mellszívó nemcsak alapvető az anyák, akik szeretnének visszatérni a munka, vagy egy kis szünetet a szoptatás, hanem abban is segít fenntartani, sőt növelni tejelválasztást. Miért mellszívó használatos: szivattyúzása serkenti a tej és hatékony megoldás az anyák tapasztalható szoptatás kérdéseket. A mellszívó enyhíti által okozott kellemetlenséget eldugult mellek túl.

Hogyan használjuk a mellszívó?

Első lépések a mellszívó olyan egyszerű, mint egy-kettő-három! Egyszerűen helyezze a mell árnyékolást a mellbimbó, és a szivattyú indításához kifejező. Ha egy elektromos vagy elemmel működő pumpa, ez mindössze annyit jelent, bekapcsolást, de ha egy kézi pumpa, akkor kell pumpálni kézzel.

Tippek Szivattyú anyatej

Íme néhány tipp, ami segít előkészítésében pumpálni az anyatejbe:

 • Relax: találni egy csendes hely a pihenésre segít ösztönözni leeresztett
 • Masszázs: Egy gyors mell masszázs hajolva, hogy hagyja, gravitáció nem a része, vagy meleg borogatás segít elindul
 • Fektessen be egy kihangosító pumpáló melltartó: Ez a melltartó tartja a szivattyút egy meghatározott helyre, hogy Ön szabadon olvasni egy könyvet, szöveget vagy akár dolgozni a számítógép. Néhány anya is, hogy a saját kihangosító melltartók vágással lyukakat egy régi sport melltartó vagy csatolja gumiszalag egy szoptatós melltartó
 • Kezdje a legalacsonyabb állásban: Amikor egy elektromos szivattyúval, nem teszik meg róla, kezdődik a legalacsonyabb szintre, és fokozatosan növeli kapsz kényelmes

Amikor az Express anyatej kézzel How Do You Do It?

Ha szeretné, hogy a nővér a baba, és csak alkalmanként szükségét érzik, hogy kifejezzék a tej, a szivattyúzás anyatej kézzel lehet a megfelelő választás az Ön számára. Itt van, hogyan kell csinálni:

 • Mosson kezet: csecsemők érzékenyek, és fontos, hogy fenntartsák higiénia mindenkor
 • Masszázs: Egy gyengéd mell masszázs vagy meleg törülközővel serkentik let-le, így könnyebb kifejezni a tej. Még arra is előrehajol, hogy hagyja gravitációs segítségével
 • Hogy megfelelő helyzetbe: a hüvelykujjával és mutatóujjával, így egy C körülbelül egy hüvelyk mögé bimbóudvar
 • Express: Nyomja az ujját felé a mellkas falán, és használja a lankás mozgás kifejezni tej
 • Tárolása: Gyűjtsük össze a lefejt tejet egy tiszta üveg tárolására

Mennyibe Szivattyú anyatej?

Mennyit szivattyú elsősorban attól függ, hogy mennyi a kicsi fogyaszt. Nem mindig szükséges a szivattyú feletti, így nem kap indokolatlanul aggódik, ha nem képes a szivattyú nagy mennyiségben.

 • Ott nincs beállított szabály arra, hogy milyen gyakran kell pumpálni az anyatejbe. Szivattyúzás anyatej elsősorban attól függ, hogy hány éves a baba. Több mint egy ideig, a tejmennyiség akkor szivattyú fokozatosan növekszik
 • Mennyit kíván szivattyú is függ, hogy hogyan érzi magát a melleit, miután szivattyúzzák.
 • Mennyit kell szivattyúzni is függ, hogy mekkora a tej, hogy a mirigyek. Ne feledje, hogy a méret a mirigyek eltér a melled méretét
 • Egy jó szivattyú szivattyú mindkét mellét körülbelül 20-30 perc, ha hagyja, hogy le gyorsan
 • A folyamatos gyakorlat, akkor képes lesz arra, hogy szivattyú több tejet, mint a mellek is módosulnak, a szivattyú és kapsz minőségű tej
 • Tartsa jelentős időeltolódás a két szivattyútelep ülés annak érdekében, hogy kapsz hasonló mennyiségű tejet.
 • Sokkal fontosabb, hogy tudja, hogy mennyi tejet a csecsemő megkapja a 24 órás időtartamot, nem pedig a táplálás

Nincs egyetlen szabály, hogy mennyi anyatejet a szivattyú. Tehát szivattyú a anyatejet a saját kényelme és az Ön gyermeke szükségleteit. Senki sem tudja a szervezet jobban, mint te.

Hogyan kell tárolni a anyatej?

Tárolása anyatej lehet elég trükkös, hogy a zsírtartalmat a tej folyamatosan zajlik. Az első dolog, amit meg kell óvatosnak randizik az anyatejbe. Ez lehetővé teszi, hogy tudja, mikor szivattyúzzák a tejet, és a legrégebbi az első.

 • Akkor tárolására anyatejjel egy műanyag vagy üveg tartály, amely légmentes, hogy friss maradjon hosszabb ideig
 • Általában a szivattyú jön egy tároló tartályt egy mérési skála, amely lehetővé teszi, hogy tárolja a tej szerint a baba a fogyasztás
 • A tejet lehet tárolni a mélyhűtőben egy bizonyos időtartam a hőmérséklettől függően, bár jobb, hogy ellenőrizze, hogy a baba fogyaszt a tejet a korábbi időszakokban, mivel az idő, táplálkozási értéke lecsökken

Hol kell tárolni anyatej szivattyúzás után?

Szivattyúzás tejet mellek válik megkönnyebbülés, ha tudjuk, hogy van tárolva tejet a fagyasztóba. Nem kell tartani folyik a minden alkalommal. Ez a tej tartható friss formában két hét-tizenkét hónap. Azonban tartsa be az alábbi mutatókat szem előtt, amikor tárolja azt.

Hogyan és latyak anyatej?

Az idő egy komoly akadályt jelent a fagyás és olvadás anyatejbe. Ha a felolvasztott tejet nem fogyasztják 24 órán belül Hűtő- vagy után 1 órán át szobahőmérsékleten keverjük, ez rontja. Hátránya körülbelül felengedjük tejjel, hogy nem lehet fagyasztani újra. A következőket kell segít megőrizni a tej friss és jó minőségű.

1. A fagyasztás anyatej

 • Míg fagyasztás, ne feledje, hogy a megfelelő konténerek rész alkalmas a baba. Ha 50 ml fogy per bevitel, tárolja megfelelően. Ez segít, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem pazarolja a tej.
 • Ne fagyassza le tartályban, ahonnan nem rendelkezhet, hogy könnyen. Ez nem csak növeli a szóváltás, hanem lehetővé teszi a szennyeződések beszivárogni.

2. Thawing anyatej

 • Mindig emlékezni, hogy a tejet kell felolvasztjuk, és nem főtt. Tartsuk a tartályt, amely a tejet meg meleg víz alá, amíg el nem éri a megfelelő hőmérsékletet.
 • Azt is hagyjuk, hogy olvassza a fő rekesz egy éjszakán, és használja azt szobahőmérsékleten a következő napon.
 • Ne használja a mikrohullámú kiolvasztásra vagy melegítő, mert megöli a tápanyagok a tejet. Forró foltok is kialakulhatnak, csökkentve a tej minősége.

3. Meddig lehet anyatej tárolható?

 • Ha tárolja a tejet a fagyasztó részében a hűtőszekrényben, akkor friss marad legfeljebb két hétig. Minél hamarabb akkor használja ezt a tej, annál jobb.
 • Néhány hűtőszekrények külön rekeszbe fagyasztó. Mivel ez nyitott ritkábban és 0⁰ F, tartja a tejet frissen 3-6 hónap.
 • Fagyasztók mély, viszonylag, hogy megtartsa a tej friss a leghosszabb. Meg lehet őrizni legfeljebb tizenkét hónapig.
 • Azonban, ha úgy tetszik, a tej, hogy friss és elfogyasztott egy napon belül, a Center of Disease Control and Prevention azt sugallja, hogy a legjobb módja annak, hogy tárolja az anyatejet szobahőmérsékleten van hat-nyolc órán át