aliments de substitució més saludable per a l’arròs blanc que cal tractar

L’arròs blanc és una de les principals fonts de carbohidrats en la nostra dieta. És bastant comú en molts dels nostres plats favorits i fa que per a un dinar abundant. Té un sabor deliciós amb dal o salsa de carn, però tots sabem que no és saludable. Ens fica amb més calories de les que necessitem i està desproveïda de minerals essencials en la seva forma polida. Per tant, és important per reduir la seva ingesta si vostè està en una dieta baixa en carbohidrats. També es pot substituir amb algunes molt bones alternatives.

Deliciós i saludable Alternatives a la Plana d’arròs blanc

Aquests són substituts saludables i deliciosos a una simple arròs que es pot incloure en la seva dieta:

1. cua de guineu mill (Thinai Rice)

panís és el segon mill més conreada al món i està disponible en abundància com l’arròs. Aquesta mill és ric en minerals, com ara ferro, proteïnes i fibra. panís es recomana a les persones amb diabetis ja que ajuda a controlar el sucre en sang i els nivells de colesterol dolent i augmentar el colesterol bo (HDL) en el cos.

Com fer la cua de guineu mill

panís és tan simple com per cuinar arròs i segueix exactament el mateix procediment. Per a 1 tassa de mill, afegir 2 tasses d’aigua i preparar en una olla a pressió durant 2 xiulets.

2. Arròs Negre

arròs negre també anomenat arròs prohibit en xinès és molt vell i no és sorprenent que una rara varietat d’arròs que ha estat conreat a l’Índia durant segles. Es conrea principalment a la regió nord-est, on es coneix amb el nom de Chak Hao i les regions del sud del país, com Tamil Nadu on es diu Kavuni. Arròs negre està carregat amb fibra i antioxidants. Té propietats antiinflamatòries i actua com un desintoxicant. També es recomana per als diabètics.

Com fer Arròs Negre

Remullar l’arròs en aigua durant aproximadament 3 hores. Afegir una tassa d’arròs a 2 tasses d’aigua i la pressió coure durant 3 xiulets. A foc lent durant 10 minuts a foc lent.

3. L’arròs Navara

arròs Navara és molt venerat entre les varietats d’arròs vermell del seu ric aroma i propietats medicinals úniques. Es conrea principalment a la part sud de l’Índia i s’adapti a les persones de totes les edats, ja que és molt útil per a aquells que pateixen de malalties. És el valor nutrient ajuda a desenvolupar immunitat contra moltes de les malalties comunes. És un aliment de deslletament fantàstic per als nens i altament recomanat per a dones embarassades.

Com fer arròs Navara

Similar a la preparació d’arròs negre, remullar l’arròs Navara en aigua durant 3 hores. A continuació, la pressió coure durant 3 xiulets i es deixa bullir a foc lent durant 10 minuts.

4. La quinoa

Originària d’Amèrica del Sud, la quinoa és un gra que és ric en proteïnes i lliure de gluten. Ara àmpliament conreada en tota l’Índia, la quinoa és un aliment de meravella per a les persones que estan en dietes altes en proteïnes. També és fàcil de cuinar i es pot incorporar als plats preparats tots els dies a tot el país. El gra és ric en proteïnes, magnesi, vitamina B2, fibra i té un índex glucèmic baix. Per tal d’utilitzar això en lloc d’arròs blanc i obtenir els màxims beneficis d’ella.

Com fer quinoa

Remullar el gra de quinoa en aigua durant 5 minuts i esbandir diverses vegades fins que l’aigua comença a veure clar. Col·loqui la quinoa esbandit en una olla d’arròs i la pressió cuinar similar a l’arròs amb les mateixes proporcions d’aigua a quinoa. Si voleu cuinar obertament, col·locar-lo en una cassola amb una tapa tancada i cuinar similar a l’arròs. Afegir una mica de sal per al gust.

5. Arròs

Intercanvi d’arròs integral amb el blanc és un pas més fàcil per a aquells que busquen alternatives més saludables a arròs blanc. En ser de gra sencer, arròs integral conserva tots els nutrients que es perden quan es poleix a blanc. L’arròs integral té un sabor més ric i aproximadament quatre vegades el contingut de fibra d’arròs blanc juntament amb altres minerals com ara fòsfor, manganès, seleni, niacina, tiamina i vitamina B6.

Com fer Arròs

L’arròs integral és millor cuinat en una olla petita amb una tapa per conservar tota la seva bondat. Barrejar 1 tassa d’arròs integral amb dues tasses d’aigua i bullir a la cassola durant 35-45 minuts, depenent de la consistència que t’agrada. Es deixa bullir durant 10 minuts més i no esbandida.

6. bambú Arròs

l’arròs de bambú és un tipus de deliciós arròs salvatge que és comú a zones del sud de l’Índia. En realitat, és la llavor que surt d’un bambú de floració, que es troba al final de la seva vida útil. Atès que el patró de floració és impredictible la disponibilitat dels grans no és constant. No obstant això, està molt buscat per les seves propietats per millorar la fertilitat. arròs bambú també és ric en vitamina B6 i proteïnes.

Com fer arròs de bambú

Esbandida 1 tassa d’arròs de bambú amb aigua neta i submergir-lo en aigua durant 30 minuts. cuiner Pressió amarat arròs amb 2,5 tasses d’aigua durant aproximadament 6 xiulets i bullir a foc lent durant 10 minuts. Si queda una mica d’aigua, l’utilitzen per a sopes o salses de carn, ja que és altament nutritiva.

7. L’ordi

L’ordi es cultiva des de fa més de 10.000 anys com a aliment per a les persones i el bestiar. És comú és sopes i guisats i forma la base d’algunes begudes alcohòliques. L’ordi també es recomana per a les persones amb diabetis, ja que controla els nivells de glucosa a la sang i redueix el colesterol.

Com fer Ordi

Ordi pren més temps per cuinar. Afegir una tassa d’ordi a tres tasses d’aigua en una cassola i portar a ebullició. Reduir la flama, tanqueu la tapa i es deixa bullir durant 45-60 minuts fins que estiguin tendres.

8. Farro

L’antiga gra de blat italiana és coneguda popularment com Farro. és una antiga varietat de blat dur d’Àsia occidental, que és molt popular a Itàlia. Farro és ara àmpliament sent utilitzat en altres continents com Europa i Amèrica del Nord. És famós pel seu alt contingut de fibra i proteïna i és ric en vitamines del complex B i magnesi també. El gra té un sabor a nou i textura masticable i estem segurs que gaudirà de menjar farro. No obstant això, és millor evitar per la gent que és intolerant al gluten.

Com fer Farro

Farro a bullir, afegir una tassa de gra a 2 tasses d’aigua i portar a ebullició en una cassola. Cobreixi la tapa, baixar el foc, i coure a foc lent durant 40 minuts fins que els grans han absorbit tot el líquid i són tendres.

9. L’amarant

Similar a quinoa, amarant és un gra antic que està ple de proteïnes, fibra, ferro, calci i té carbohidrats baixos. Era un element bàsic dels maies i els asteques i se li agrada pel seu sabor a malta i una mica de nou. Es pot combinar amb altres grans i s’afegeix a sopes i guisats.

Com fer Amaranto

Afegir 3 tasses d’aigua per a una tassa de amarant i posar-la a bullir en una cassola. Baixar el foc i coure a foc lent durant 20 minuts fins que s’absorbeixi tota l’aigua.

10. bulgur

Una altra alternativa saludable per a l’arròs blanc és el blat, que és fàcilment disponible. Aquest gra es carrega amb antioxidants i totes les vitamines i minerals essencials. El gra va bé amb una varietat de plats comuns. Per tant, reemplaçar l’arròs blanc amb bulgar ara.

Com fer bulgur

En una cassola, afegir 2 tasses d’aigua per 1 tassa de bulgur i portar a ebullició. Cobrir amb una tapa i coure a foc lent durant 15 minuts i drenar l’excés d’aigua.