Aliments a evitar per la seva pell clara i brillant

La nostra pell és el reflex de la nostra ànima. Quan som feliços i sans des de l’interior, la nostra pell irradia aquesta calor. No obstant això, quan ens sentim baix i dolents, la nostra pell és un dels primers a ser afectats i senyals d’alerta. Menjar els aliments adequats i mantenir-se allunyat dels aliments nocius és una forma eficaç d’assegurar que la seva pell sempre es veu clara i brillant. Hi ha alguns aliments comuns molts de nosaltres consumir en un dia-a-base sense comprendre el perjudicial que pot ser. Mentre que les conseqüències poden no ser visibles immediatament, que facin mal persistent i contínua en el llarg termini.

El que no ha de menjar per a una pell radiant

Si us plau, evitar el consum d’aquests aliments per a la pell poc amigable, en la mesura del possible, i incorporar les alternatives per mantenir la seva pell bella i jove.

1. Suc

No és la primera cosa que crida l’atenció quan es tracta d’aliments que són dolents per a la pell, oi? Suc sembla sana i saludable com un aliment. No obstant això, això només és cert quan s’està consumint suc acabat de fer de fruites senceres. suc d’envasat pot ser infosa amb un excés de sucre i també manca de les fibres naturals que es troben en les fruites senceres. El consum excessiu de sucre augmenta directament al risc d’acne.

Begui això en el seu lloc: plàtan, farina de civada i llinosa Smoothie

2. Les vaques Llet Formatge

Formatge afegeix el seu propi sabor únic, deliciós als àpats regulars, de manera que molts de nosaltres tenim una debilitat pels entrepans de mala qualitat i s’estén. No obstant això, el formatge fet de llet de vaca també pot ser un desencadenant de problemes de la pell com l’acne. Això es deu al fet que el formatge de llet de vaca es infon de forma natural amb les hormones de les vaques en lactació, que poden conduir a l’acne induïda per hormones. Això és particularment cert si vostè ja té la pell propensa a l’acne o una història d’al·lèrgia a la lactosa en la família.

Menjar això en el seu lloc: el formatge anacard – no té lactosa i per tant no hi ha risc de desencadenar problemes de la pell. A més, es pot utilitzar exactament igual que el formatge regular.

3. Sopa conservada

sopa envasada – en forma de pols o en llaunes – ha fet les coses molt més fàcil per a les mares ocupades. Només escalfar-los i vostè té un dinar calent, que calma a la mà. No obstant això, aneu en compte: sopa enllaunada està ple de sodi i bisfenol – coses que fan que la seva pell a retenir l’aigua i l’aspecte inflat i sec. sopa enllaunada també pot causar problemes amb les hormones, que és la principal causa de problemes relacionats amb la pell.

4. cafè

Sabem que això serà difícil, però podria ser millor per limitar el cafè sempre que sigui possible. La cafeïna és un diürètic i això fa que el cos perdi aigua. El resultat final és que la seva pell sembla deshidratat. En el llarg termini, i amb l’augment de quantitat de consum, la textura general i la salut de la seva pell es veu afectat.

Begui això en el seu lloc: El te verd (o un d’aquests altres tipus de te 5)

5. xips de carbohidrats d’alt

Aquest no és realment una sorpresa – la borsa de papes rics en carbohidrats, greixos molts de nosaltres ens encanta caure en com un entrepà no és molt saludable. Però no ens referim a la salut només físic o problemes relacionats amb el colesterol, sinó també la salut de la pell. Xips fabricats de carbohidrats processats es converteixen en sucre en el cos, i això provoca un augment en els nivells d’insulina. Segons els experts, més insulina vol dir que té un major risc d’acne. No només això, aquests xips es fan generalment amb olis pro-inflamatòries com ara els olis d’oli de canola o vegetals. Aquests olis tenen una relació directa amb desencadenar l’acne.

Menjar això en el seu lloc: patates fregides al forn dolços

6. La carn a la graella

Si vostè és un no-vegetarià, és probable que agrada la carn a la graella. El seu sabor és increïble i fa que per a un bon canvi de carn preparada regularment al Kadhai o cuina. No obstant això, si us plau tingui això en compte: quan la carn a la graella durant massa temps, pot crea AGE (finals de glicació avançada). Aquests productes poden ser perjudicials per a la pell i fer que sembli més vell. Vostè sap que un tros de carn podria tenir AGE si té un acabat ennegrit.

Menjar això en el seu lloc: boles de carn italianes

7. Les begudes fredes / Soda

Arribat l’estiu i la ingesta de begudes refrescants no alcohòliques passa pel sostre. Però si vostè ha notat més problemes a la pell últimament, tot i que està menjant sa, podria ser aquests refrescs i begudes fredes que són els culpables. Soda és ple de sucre i productes químics artificials – coses que produeixen inflamació dins el cos. A més, també interfereix amb els bacteris saludables que es troben a l’intestí. De fet, els experts diuen que si vostè està lluitant amb problemes de la pell tals com l’acne, és una evidència directa de desequilibri en els seus bacteris intestinals.

Menjar això en el seu lloc: aliments Gut-amigable com el safrà iogurt de fruites Trifle

8. Shellfish

Mentre que l’Omega 3 presents en la majoria dels peixos pot fer meravelles per a la seva pell, marisc tendeixen a tenir un efecte contrari. Gambes, llagostes i crancs contenen alts nivells de iode que pot conduir als porus obstruïts causar acne.

Tenir això en el seu lloc: Mostassa i Mel sèsam Sole Fish

9. L’alcohol

Finalment, si t’agrada tenir una beguda dura de tant en tant, entendre que l’alcohol és en realitat un dels pitjors aliments per la seva pell. Això es deu al fet que l’alcohol deshidrata el cos, amb el temps es ressequi la pell i fer que es vegi opac i desgastat. Mentre que un got de vi de tant en tant no tindrà una conseqüència negativa severa a la pell, beure en excés afectarà la qualitat de la seva pell.

Begui això en el seu lloc: Mango i Maracujà Mocktail

Aquests aliments es consideren Però saludable estan danyant la seva pell secret

Tothom està en la carrera per anar al gimnàs, menjar l’aliment de la dieta i recuperar la salut. No obstant això, aquests aliments que vostè pensa que són molt saludables per a vostè, en realitat pot estar causant algun dany a la pell subjacent.

1. Els aliments amb poc greix

No tots els greixos són dolentes per a vostè o la seva pell. Quan el greix s’elimina de qualsevol aliment, els fabricants tendeixen a afegir una mica de sabor al gust o l’atractiu del producte, i la majoria de vegades que consisteix en sodi o sucre. En poques paraules, baixa en greix pot significar potencialment alt contingut de sucre. El sucre es coneix un impacte negatiu en les fibres de col·lagen i els deixa incapaços de reparar-se a si mateixos. Sempre optar per greixos bons com l’alvocat o nous. Són saborosos.

2. Llet descremada

En un estudi dut a terme en més de 70 mil infermeres als EUA, es va trobar que les dones que van beure llet descremada com adolescents tenien taxes més altes dels brots d’acne que els que didnt. Efectes de la llet descremada no són diferents. No només llet descremada contenen lactosa, sinó també les hormones i molècules bioactives que tendeixen a condicions adverses de la pell. Canviar la llet descremada amb llet d’ametlles al seu lloc.

3. L’esmorzar saludable de cereals

Mentre que els grans sencers són en general lleugerament més baixa en l’índex glucèmic (una mesura de com un aliment afecta el nivell general de sucre en la sang), molts cereals per esmorzar que diuen ser saludables són altament refinat i ple de sucre. Això condueix a pics de glucosa arrugues inductors. Trieu ous o farina de civada feta a casa, ja que són relativament saludable.