Ali želite prenehati kaditi? Poskusite te zdrave alternative

Kajenje, smo povedali že večkrat, je škodljivo za zdravje. Seveda, da vam nekaj minut blaženosti, ker je odlična stres Borec, vendar negativen vpliv, ki pride skupaj z njim, je veliko slabši od njegovih koristi. Vsak cigaret kadite vas postavi v nevarnosti raka, srčnih bolezni in slabe kakovosti življenja.

Zdravi in ​​naravni nadomestki za kajenje

Če berete ta članek, je zelo verjetno, da se razmišlja, ali nameravate na Rova to slabo navado. V nadaljevanju si preberite nekaj zdravih in naravnih nadomestkov premagati to zasvojenost.

1. Naj Yourself Busy

Ste nikotina odvisnik? Potem je zelo verjetno, da lahko pride do odtegnitvene simptome. To je lahko velik izziv, saj je večina simptomi vključujejo nemir, tesnoba, razdraženost, utrujenost, motnje spanja in spremembe razpoloženja. Da bi lahko, da se ukvarjajo s tem, kar potrebujete, da si zaposlen. Bodite nov tečaj ali se pridružite skupnosti. Na ta način boste obdržati svoj um zaposlen.

2. Poskrbite, da vam ne ločite Yourself

Večino časa kajenja je družbena dejavnost. Ljudje, prenehajte dima med dolge ure dela ali v času druženja. Če ste se odločili, da opustijo kajenje, je zelo verjetno, da ste se reši iz svojih običajnih kadilec prijatelji. Verižni kadilci bi morali spremembe razpoloženja med to fazo, ki bo še dodatno pospešila potrebo, da se izolirati.

Vendar morate, da se prepreči to. Odvajanje od kajenja ni oblika kaznovanja. Saj ni treba ukvarjati s tem sam. Pogovorite se s svojim blizu in drage, povej jim o svoji odločitvi. Povejte svoje kadilcih prijatelje o tem koraku v drugo smer, tako da razumejo svoje meje.

3. Razmislite o prednostih Ne Kajenje

Hrepenenje je lahko težko, če se osredotočite na to, koliko jih res potrebujete dim. Namesto, poglej v drugo smer. Pomislite na to, kako se vam ne ubijanje pljuča, in na koncu sami. Vaše srce je zdaj veliko bolj zdravo kot takrat, ko ste nenehno kajenje. Tudi tekstura kože in las postane boljši, če prenehati s kajenjem. Prednosti kajenja na kateri koli dan bo tehta težji od slabosti kajenja, za katere obstaja nobena.

4. Vzemite novo Hobi

Začetek nove hobije lahko pozitivno vpliva na vaše življenje. To vam lahko pomaga pri rasti in postanejo bolj produktivni. To vam lahko tudi občutek zaupanja in izboljšali svoje spretnosti niz. Bodite nov hobi kot branje dobre knjige ali slike. Obstaja veliko možnosti so na voljo za vas, da izberejo.

5. Hit Gym

Izdelava je super za vaše telo, kot tudi tvoji glavi, to je tudi ena izmed najboljših možnosti za kajenje za lajšanje stresa. Prijavite se na najbližjo telovadnico in delo, svojo pot do dobrega zdravja. Ko kadite, možgani sprosti hormone dobrega počutja. Ko se nehal kaditi, greš v smislu umika predvsem zato, ker so te hormone dobrega počutja, ne pa proizvaja. Vaja dejansko pomaga sprostiti te hormone dobrega počutja, zato menimo, da veliko po dobrem treningu seji.

6. odvrnilo sami, ko Hit Cravings

Vi se zavezuje, da želja. To je sestavni del obupal nad zasvojenosti. Toda, ko se počutite, kot ta želja se plazi na vas, poskusite in se zamotiti z nečim drugim. Vstati in se sprehoditi, pokličite prijatelja, ali pa preprosto izbrati knjigo, ki ga lahko preberete. Poskusi, da ne priznavajo želja.

7. Akupunktura

Akupunktura je starodavna terapija, ki vključuje tanke igle, ki so vstavljeni v ohišje. Akupunktura terapija je koristen za več vprašanj, in kajenje je eden izmed njih. Vendar pa to ne deluje za vsakogar, je pa za nekaj – žirija je še vedno na to, ali gre za učinkovito zdravljenje ali ne.

8. Odločite se za elektronske cigarete ali zeliščne cigarete

Elektronske ali e-cigarete so na baterije naprave, ki so manj škodljiva alternativa za običajne cigarete. Zeliščne cigarete so bolj organska baza, ki je spet manj škodljiva alternativa konvencionalnim cigaret. Te cigarete vsebujejo alternativne zelišča za nekadilce, ki imajo malo ali nič vsebine nikotina. Odločite se lahko za to, namesto da bi svoj običajni, vendar morate vedeti, da so, medtem ko so ti manj škodljiva v primerjavi še vedno slabo za vaše zdravje. Tu je cilj, da popolnoma odpraviti te slabe navade, in ne, da se odločijo za manjše zlo.

9. razvajajte

Pridobite si masažo ali kupiti škatlo čokolade. Če ste uspešno odpadla s kajenjem, potem ste si zaslužili privilegij sami dajejo spodbude. To vas še dodatno motivira, da se držijo z vašo odločitev o odhodu v ozadju škatlico cigaret.

10. Ponovno Cigarete z vodo ali korenček palčke

Za nekatere kadilce, eno vprašanje, s katerimi se soočajo, ko so opustili kajenje, je potreba, da narediš nekaj z usti. Pitje vode je odlična zamenjava za kajenje. Voda ima samo pozitivne učinke, za razliko od kajenja. Če to ne deluje, cut nekaj korenček palice in ga porabijo, ko se počutite pozivam, da prižgati cigareto.