Algunes de les raons per les quals hem de menjar xocolata negra

Fosc deliciós xocolata és una forma de xocolata que té un major contingut de mantega de cacau, així com molt menys llet que altres tipus de deliciós xocolata. criteris de mercat del govern federal i també del que acaba d’articles podrien ser identificats deliciós xocolata negra variar segons el país, així com del mercat.

Quins són antioxidants?

Els antioxidants són substàncies químiques que eviten l’oxidació d’altres diversos compostos. Per simplificar això, assumir d’una línia d’aigua que comença a establir òxid a l’interior. A poc a poc, aquesta rovell sens dubte procedir a elaborar en l’alineació fins que poc o gens d’aigua podria fluir a través. A continuació, s’inclou removedor de la corrosió de la canonada d’aigua, així com s’inicia l’eliminació de l’acumulació, per tant, l’augment de la circulació. Tingueu en compte les seves artèries com la línia d’aigua, així com els antioxidants com el netejador de la corrosió.

Els polifenols són la principal classificació dels antioxidants d’origen vegetal. Hi ha diverses subclasses de polifenols que inclouen flavonoides, que, a més, té subclasses. Entre ells es troben els flavonoides, que consisteixen en la catequina potent i també epicatequina. Epicatequina (pensat per ser l’antioxidant més útils) es xopa en gran mesura fins després que l’ús de deliciós xocolata ric en flavonoides.

Estan tots els xocolates foscos produïts per igual?

No tots els xocolates foscos són els mateixos. Des del pols de cacau es compon de tots els antioxidants, major serà el grau de sòlids de xocolata (combinació de cacau i també la mantega de cacau), més gran és el grau de polifenols antioxidants generalment. L’excepció a la regla és un deliciós xocolata negra que s’aboquen. Això suggereix que és refinat amb àlcali per ajudar a eliminar l’amargor. Això, però, es desfà de la majoria dels antioxidants saludables i equilibrades. En general es considera que una xocolata deliciós fosc que conté un grau de 70% o més de sòlids de cacau subministrarà els millors beneficis de benestar.

Les 9 raons per les quals hem de consumir més del 70% de sòlids de cacau xocolata negra:

  1. El cacau té el major focus de flavonoides antioxidants de qualsevol tipus d’aliment derivat de plantes cultivades a casa nostra. Això és validat per l’base de dades de l’USDA per al contingut web de flavonoides dels aliments escollits, llançat en 2007, a més del valor més alt de ORAC possible. Capacitat d’Absorció de Radicals d’Oxigen (ORAC) és més gran en el cacau en comparació amb qualsevol altra cosa. Aquest és el total de radicals d’oxigen que el cos pren d’un aliment en particular.
  2. Disminueix el colesterol dolent (LDL). Els polifenols, el grup principal de potents antioxidants situats en els aliments derivats de plantes com ara Merlot, així com tes, assistències per aturar l’oxidació de LDL, per tant, la reducció dels seus nivells en el sistema sanguini.
  3. Augmenta la circulació de la sang a través del sistema vascular. Els flavonoides contribueixen a la vasodilatació, l’ampliació del diàmetre interior dels vasos sanguinis i també artèries. Els estudis revelen que la relaxació de les cèl·lules musculars que voregen les artèries ajudar a millorar el flux sanguini. L’augment del flux de sang és vital per al un munt dels avantatges deriva dels flavonoides del cacau.
  4. Podria millorar la memòria de flux de sang incrementat en el cervell. estudi d’investigació ha mostrat resultats prometedors en un major nivell de memòria temporal en adults sans i equilibrats 2 hores després de dinar alta xocolata deliciós xocolata negra. Això ha portat als científics per examinar l’efecte sobre les persones amb Alzheimer, amb l’esperança que pogués ser pràctic a la memòria, a més de reduir el risc de la malaltia en adults sans, així com els indicadors reveladors del seu s’aproxima.
  5. Ajuda a gestionar la sensibilitat a la insulina. Ràpidament després de dinar deliciós xocolata negra ric en polifenols, hi ha un augment significatiu en la sensibilitat a la insulina. no disminuït de menjar la insulina i l’enfocament de glucosa a més del sucre, així com reaccions d’insulina per l’obstacle a la glucosa oral, tenia repercussions directes de modificacions, a més, en resistència a la insulina, així com la sensibilitat (HOMA-IR i també QUICKI – ISI).
  6. Redueix el risc de malaltia cardiovascular i accident cerebrovascular també. Utilitzant el flux de sang augmentat, plaquetes acumulació es redueix dràsticament, com a resultat la inhibició de la seva capacitat de crear una embòlia. Els resultats positius són essencials en la gent gran tenint en compte que la majoria de les morts per als majors de 70 es relacionen amb el sistema vascular, principalment arrest cardíac i vessament cerebral també
  7. Greix hidrogenat de mantega de cacau. No és tan dolent, i potser gran. Un terç del greix en mantega de cacau prové d’àcid esteàric, que no augmenta el colesterol LDL com la majoria de diverses altres greixos saturats. Un tercer addicional s’origina a partir d’àcid oleic, un greix monoinsaturat saludable per al cor. L’àcid esteàric es transforma en el fetge en àcid oleic.
  8. Redueix el cas de les plaquetes i l’acumulació de placa en les artèries. La prova mostra que el nivell de epicatequina (l’antioxidant eficaç en la xocolata) s’eleva després de consumir una deliciosa xocolata ric en flavanols. La epicatequina augmenta la disponibilitat de l’òxid nítric en el sistema vascular, el que frena l’acumulació de placa. A més, això ajuda en el flux de sang augmentat, que també impedeix l’agregació de les plaquetes que a continuació, escriviu embòlies a les artèries.
  9. xocolata deliciós, un afrodisíac? Si bé això ha estat objecte de debat, sí que sabem que les emissions de xocolata natural que té lloc, així com l’estat d’ànim millora de la feniletilamina i la serotonina també de la ment a la dreta en el sistema humà. Generalment, aquests dos compostos es produeixen de forma natural en la ment i també es posen en marxa a la dreta en el sistema nerviós quan més feliç, o quan estem experimentant els sentiments d’amor o entusiasme.

Xocolates credibilitat com un afrodisíac prové de les societats maies i asteques que daten de gairebé 2000 anys. L’emperador asteca Moctezuma utilitza per consumir 50 tasses de xocolata cada dia. Es creu que estimula nois i també fan que les femelles molt menys impedit. Molt més recentment, en la dècada de 1700, Casanova (tenir en compte el fan numero de tots els temps) va afavorir deliciós xocolata amb vi escumós com afrodisíac. Les proves específiques d’aquesta teoria podria ser molt saborós i també agradable.

Quin tipus d’aliments que tenen la major quantitat d’antioxidants?

Potser els nabius, espàrrecs, te o gerds ecològic? Just Què hi ha de xocolata fosc. És correcte! El grau antioxidant en un alt cacau fort deliciós xocolata fosc és substancialment més gran en comparació amb qualsevol tipus de diversos altres aliments d’origen vegetal.