A tudományosan bizonyított előnyei alvás nélkül egy párna

Párnák váltak szerves része alvás kiegészítők. És ez nem meglepő, mert be nekünk jobb a fiatal korban. Ha valaki hozzászokik alszik a fejüket a párnára, nehéz nekik elaludni anélkül, hogy egy párnát. De a kérdés az, hogy a párnák igazán előnyös? Vajon segítenek jobban aludni, vagy javítsuk az egészségügyi vagy jobb lenne megszabadulni tőlük?

15 Hihetetlen előnyei Alvás nélkül párna

Alvás nélkül párna igen előnyös lehet az egészségre. Tudjuk, hogy ha arra használják, hogy alszik a fejét a párnára, akkor nehéz lesz lemondani róla, (lehet, hogy nem alszom egy pár éjszakát) -, de ha ismerjük az előnyöket, akkor érdemes újragondolni . Íme néhány módszereket, amelyek alvás nélkül párna hasznos lehet az Ön számára:

1. Megakadályozza Hátfájás

Rossz testtartás a fő oka annak, hogy sok ember szenved hátfájástól, és az egyik fő oka a rossz testtartás a rossz párna választás. Néhány ember úgy dönt, hogy a párnák ellen dolgoznak a természetes íve a gerincük, ami több görbület a gerinc. Alvás nélkül párna sokkal jobb, ha vissza alszik, mint a rossz párna.

2. Megakadályozza nyakfájás

Amikor alszunk, a nyak párhuzamosan kellene igazodás a matrac. De amikor alszunk fejünk egy párnán, a fej vagy a nyak kitolja felfelé vagy lefelé hajlítva, ami az egyik oka a bosszantó nyaki fájdalom. Egy rossz párna ronthatja az alvási testtartás, ezért meg kell próbálnia aludni anélkül, egy párnát. Anélkül egy párnát, a fejed fog pihenni természetes helyzetben, és ez azt is megakadályozza, idegkárosodás. Továbbá azt is pihenni a feszült nyakizmok.

3. Megakadályozza a pattanások és ráncok

Amikor alszik egy párna, sok ember van egy szokása alszik az egyik oldalon, az arcukat pihent a párnán. A párnahuzat egy táptalaja a baktériumoknak, és ha aludni a egyik oldalán az arc, akkor kap át az arcod. Ez azt eredményezheti, hogy a pattanások és a pattanások. Ön is kap a ráncok, mivel ezek által okozott nyomás a fej pihent a párnán egész éjjel.

4. Javítja Bone igazítás

A napi grind hatással van a különböző emberek különböző módon, és attól is függ, a testtartás. Alvás nélkül párna segít csökkenteni a hatását ennek, és hogy a testtartás vissza a normális.

5. Megakadályozza Stressz

Alszik egy rossz párna zavarhatja az alvást, mivel előfordulhat, hogy folyamatosan változik a pozícióját. És ha nem kap egy jó éjszaka aludni, lehet, hogy általában több ingerlékeny, és hangsúlyozta ki a nap folyamán. De anélkül, hogy egy párnát, akkor jobban alszik. A javulás a minőségi alvás, a stressz szintjét természetesen csökken.

6. Megakadályozza Insomnia

Alvás nélkül párna javíthatja a minőségi alvás. Ha felébred az éjszaka közepén, vagy álmatlanságban szenvedő, próbálja alvás nélkül egy párna, Lesz az álom elég gyorsan.

7. Ez javíthatja az energia szintet

Tudjuk, hogy a gondolkodás, hogyan lehet alvás nélkül párna javítja az energiaszintet? Nos, nincs közvetlen kapcsolat, de lehet. Ha feladja párnák, akkor többé fájdalmat a hát és a nyak. A szervezet kapta meg a szükséges többi szüksége van, és akkor jobban alszik. És mivel a minőségi alvás és pihenés bőséges, akkor ébred fel másnap kipihenten és energikus. Egy kiadós éjszakai alvás lehet egy csodás hatással van a szervezetben.

8. Javítja a kreativitás és Memory

Minőségű alvás javíthatja is a kreativitás és a memóriát. Az elménk használja az idő, hogy mi alszik kereshetőség minden olyan információt, amely tárolja a nap folyamán. Minél jobban alszik, annál jobb ez megtörtént, és annál jobb a memória. Amikor alszik nélküli párna, jobban alszol, és a szervezet megkapja elegendő pihenés. És egy jó éjszakai alvás csodákat tehet a szellemi és testi egészséget.

9. Csökkenti allergiák

Sokan por allergia, és alszik a párnák és párnák, amelyek nem rendszeresen változtatni ronthatja az allergia. A baktériumok, por, piszok és egyéb dolgok általában rendezni, és a párnába idővel, és amikor érintkezésbe kerül az arc és lélegezni olyan közel, hogy ronthatja a allergia. Nem párnák azt jelenti, kevesebb esélye allergia ható fel.

10. Javítja a testtartást

Amikor alszik a párnák, amelyek túl vastag, a nyak lesz szorult egy görbét, hogy tartóssá válik az idő múlásával. Ez hatással van a testtartás. Alvás nélkül párna javítja a testtartást.

11. Megakadályozza Flat Head szindróma

Amikor egy baba feje ellaposodik az egyik oldalon, mert a természetellenes helyzetben alszik egy párnán, ez az úgynevezett Flat Head szindróma. Azzal, hogy nem ad egy párnát a baba, akkor aludni egy természetes helyzetben, és megakadályozzák a gyermek a fejlődő a lapos fej szindróma.

12. Megakadályozza Depresszió

Alvás nélkül párnát ad jobb alvást, így ha kerüljük a párna, akkor csökkenti az esélyét annak, hogy depressziós. Nem kap elegendő alvás tönkreteheti a hangulat meglehetősen gyorsan a nap folyamán, ami depresszióhoz vezethet hosszú távon. Feladja párnák, az alvás minőségét és javítja a hangulatot és jobb lesz, és nem lesz kevesebb esélye, hogy elkapja depressziós.

13. Segít sérült sejteket

Amikor aludni, testünk gyógyít és megjavítja a sérült sejteket. A megszakított alvás, a gyógyulás és a javítási folyamat lesz hatással. Alszik nélkül párna, alvás minősége javul, és a test kap egy esélyt a gyógyulás is.

14. Megakadályozza fulladás Babák

Néha, amikor a baba túl sok párna, párnák, amelyek rosszak a neki, baleset történhet. A baba megfullad a párna alá, vagy fáj a nyaka, ha ez lesz telepedett egy furcsa helyzetben. A baba lesz jobb alvás nélkül egy párnát.

15. Csökkenti a betegségek kockázatát

Kapok egy jó alvás mennyisége biztosítja, hogy a melatonin termelését és a kortizol a szervezet állandó marad. A kortizol segíthet a test elleni küzdelem a rákos sejteket, ha azok jó a kínálat és az egészséges állapot. Ez az, amiért egyre jó alvás nélkül párna segítségével a megelőzés a sok betegség és betegség.