A Top 7 illóolajok szorongás

Az illóolajok már évszázadok óta használnak, nyúlik vissza, egészen a bibliai időkben, amikor Jézus megkent tömjént és mirhát az ő születése. Ők már alkalmaztak ősidők óta a különböző kultúrákban, köztük Kína, Egyiptom, India és Dél-Európában. Egyes illóolajok meg is kérte a halott részeként balzsamozás folyamata. Ezt onnan tudjuk maradványokat találtak sírokat társkereső több mint 2000 éves! Az illóolajok is elterjedt aromaterápia, melyet a fejlett francia sebész Jean VALNET, aki megtanulta, hogy az illóolajok segíthet kezelni a katonák a második világháború idején – amikor a gyógyszerek alacsony volt.

A szépség illóolajok, hogy azok a természetes kivont virágok, levelek, fakéreg, vagy a növények gyökereit. Bár ez a legjobb, hogy megbizonyosodjon arról használ tiszta illóolajok, vagyis olajok, amelyeket nem hígított vegyszerekkel vagy adalékanyagok, tudják biztosítani nagy szükség van, enyhülést és gyógyulást a különböző betegségek, beleértve a természetes orvosság a szorongás .

A legjobb illóolajok szorongás

Szorongás egy kemény csata szembe nap mint nap, ami rendelkező természetes megoldást, mint például az illóolaj keverék, important.In egy friss tanulmány 2014 az American College of Healthcare Sciences, 58 hospice betegek kaptak kéz masszázs egyszer egy nap egy héten egy illóolaj keveréket 1,5 százalékos hígítás édes mandula olaj. Az esszenciális olaj keverék állt ezeknek illóolajok azonos arányban a bergamott, tömjént, és levendula. Minden betegekben, akik az aromaterápiás kézmasszázs kevesebb fájdalomról és a depresszió, megállapítva, hogy aromaterápiás masszázs illóolaj keveréket hatékonyabb a fájdalom és a depresszió kezelése, mint masszázs egyedül.

Íme néhány a legjobb lényegre olajok szorongás:

1. levendula ( Lavandula angustifolia )

Tekinthető a leggyakoribb illóolaj, levendula olaj előnyeit közé, amelyek nyugtató, relaxáló hatású. Úgy ítélik meg egy idegrendszeri helyreállító, és segít a belső békét, az alvás, a nyugtalanság, az ingerlékenység, a pánikrohamok, ideges gyomor és általános idegi feszültséget.

A Handbook of illóolajok: Science, Technology, and Applications, Second Edition állítja, hogy ott már számos klinikai vizsgálatok során az inhalációs levendula illóolaj, amelyek jelzik a stressz csökkentése és a szorongás. Egy tanulmány segítségével orális levendula illóolaj keresztül kapszulák találtuk, hogy a szívfrekvencia változása jelentősen nőtt összehasonlítva a placebóval, miközben figyeli egy szorongás-provokáló film. Ez arra utal, hogy a levendula volt szorongásoldó hatását.

További kutatások azt mutatja, levendula képes csökkenteni a szorongásos betegeknél elvégzett coronaria bypass műtét és az emberek látogatják a fogorvos.

2. Rose ( Rosa damascena )

Az egyik előnye a rózsa illóolaj ez nagyon rendezése az érzelmi szív és talán a második legnépszerűbb után levendula enyhítésére szorongás és a depresszió, ezzel segítve a pánikrohamok, gyászoló és a sokk. A tanulmány a nők, akik teherbe először megjelent az iráni Vörös Félhold Medical Journal , az egyik csoport a nők érkezett egy 10 perces belélegezve és lábfürdővel olajjal rózsa, egy másik csoport kapott egy 10 perces meleg vizes lábfürdő, és voltak, mint egy kontroll csoport. Az eredmények azt mutatták, aromaterápiás és lábfürdő csökkenti a szorongást aktív fázisban szült nők esetében.

3. Vetiver ( Vetiveria zizanioides )

Vetiver olaj van egy nyugodt, földelés és megnyugtató energia, gyakran használják a trauma segítve öntudat, nyugalom, és a stabilizáció. Az idegrendszer tónusos, csökkenti nyugtalanság és túlérzékenység, és szintén hasznos a pánikrohamok és a sokk. A tanulmány Natural Product Research vizsgálva szorongásos viselkedés patkányoknál arra a következtetésre jutott, hogy a vetiver olaj hasznos lehet csökkentő hatása szorongás, bár további kutatásokra van szükség, hogy erősítse meg ezt a megállapítást.

4. Ylang Ylang ( Cananga odorata )

Ez a népszerű illóolaj szorongás és depresszió kezelésében miatt nyugtató és felemelő hatása. Ylang ylang segít a vidámság, a bátorság, az optimizmus és nyugtatja félelem. Lehet nyugodt szívvel nyugtalanság és ideges szívdobogás és egy közepesen erős nyugtatót, ami segíthet az álmatlanság.

Egy 2006-os tanulmány szerint Geochang tartományi College Korea segítségével ilang-ilang olaj, valamint a bergamott és a levendula olaj, naponta egyszer, négy hétig csökkentett pszichés stressz válaszok és a szérum kortizol szintjét, valamint a vérnyomás az ügyfelek alapvető magas vérnyomás. Légy óvatos, ha ilang-ilang, mivel lehet érzékenyítő vagy irritálja a bőrt; ne használja, ami alacsony vérnyomás.

5. bergamott ( Citrus bergamia )

Bergamot általában megtalálható Earl Grey tea, és van egy jellegzetes virágos íz és illat. Bergamot olaj van nyugtató, és gyakran a depresszió kezelésére használt energia biztosítását; Azonban ez is segít az álmatlanság relaxáció kiváltására és csökkenti agitation.It van bizonyítottan csökkenti a kortikoszteron válasz a stressz a patkányoknak, és egy másik érdekes tanulmány 2011-ben azt feltételezi, hogy alkalmazzanak kevert illóolaj, amely magában foglalja a bergamott résztvevői segít a depresszió kezelésében vagy szorongás. A kevert illóolaj állt levendula és a bergamott olaj.

Összehasonlítva a placebóval, kevert esszenciális olaj okozott jelentős természetes módon csökkentik a vérnyomást és a pulzusszámot és a résztvevők a kevert esszenciális olaj csoport eddig magukat nyugodtabb és nyugodtabb, mint a kontroll csoportban. Bergamot, általában biztonságos, de ez fényérzékennyé, ami azt jelenti, növelheti a kockázatot a leégés és bőrkiütés. A legjobb, hogy elkerüljék a használat után 12 órán belül a napozást.

6. Kamilla ( római kamilla )

A békés, megnyugtató illatát, kamilla ellátások belső harmóniát és csökkenti az ingerlékenység, overthinking, szorongás és aggodalom. Feltáró tanulmány a University of Pennsylvania School of Medicine a antidepresszáns hatást kamilla találta, hogy ez illóolaj nyújthat klinikailag jelentős antidepresszáns hatást fordul elő, hogy amellett, hogy a korábban megfigyelt szorongásoldó hatást.

Egy másik tanulmány szerint a National Center for kiegészítő és integratív Health megállapította, hogy a kamilla kapszula kimutatták, hogy megkönnyítsék a szorongás tüneteit. Kamilla olaj általában biztonságos, kivéve néhány kisebb allergia kockázatát, különösen a bárki, akinek egy parlagfű-allergia.

7. Tömjént ( Boswellia carteri vagy Boswellia Sacra )

Tömjén nagy depresszió és a szorongás, mert ez biztosítja a nyugtató és nyugodt energia, valamint a szellemi földelés. Az aromaterápia, segít elmélyíteni a meditáció és nyugodt az elme. Vegyes bergamot és a levendula olaj 1: 1 arányban aroma kézmasszázs, tömjént azt találtuk, hogy pozitív hatással van a fájdalom és a depresszió hospice betegek rákos egy Keimyung Egyetem tanulmánya Koreában.