A top 5 illóolajok az egészséges fogak és az íny

Veszem orális egészség nagyon komolyan. Azt hiszem, minden ered gyerekkoromban, nézte a nagyapám eltávolítani a fogsor. Be kell vallanom, ez egy elég sokkoló és potenciálisan hegesedés aktus tanúja, ha nem egészen értem, mi folyik itt! Úgy értem, itt volt egy ember, akit ismert és szeretett, a saját nagyapja, és ő is el kellett távolítania a fogait éjszaka. Ez titillated és halálra rémített egy időben. Többnyire rémülve.

Tehát, amikor elkezdtem elfogadása több természetes életmód, a fogkrém és szájvíz volt az utolsó, át kell konvertálni. Azt hittem, tényleg szükség van ezeket a vegyi anyagokat tartani a fogakat extra csillogó és a fogíny egészséges! De dehogy. Ahogyan Megtanultam, hogy minden természetes dezodor tarthatja meg tökéletesen szagmentes, azt tapasztaltam, hogy minden természetes szájápoló gyakorlatok tudja tartani a fogak és az íny tip-top állapotban van anélkül, hogy az a szervezet, hogy egy csomó kártevőktől.

Az illóolajok szerves részét képezik a természetes szájápolási rutin. Mint tudjuk, az előnyök illóolajok sokkal több, mint az aromás. Ezek hihetetlen terápiás, gyógyító tulajdonságait. Én a következő 5 illóolajok én teljesen természetes fehérítő és ásványi anyagokat pótló fogkrém és szájvíz természetes növényi száját.

A top 5 illóolajok az egészséges fogak és az íny

Fahéj illóolaj

Fahéj illóolaj már régóta használják a gyógyszer tulajdonságait, különösen gombaellenes, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. A legújabb kutatások az új-zélandi azt mutatta, hogy a fahéj illóolaj van a legnagyobb antimikrobiális potenciálja ellen Streptococcus mutans , a felelős baktériumok fogszuvasodást, és Lactobacillus plantarum , az egyik a baktérium felelős a ínybetegségek. Ez átkozottul lenyűgöző.

Borsmenta illóolaj

A kutatók azt találták, hogy a borsmenta illóolaj rendkívül hatásosan pusztítja anaerob baktériumok, ezek a típusú baktériumok gyarapodását alacsony oxigéntartalmú környezetben, mint például a száj, és ez okozhatja a fogíny betegség.

Fodormenta illóolaj

Menta Illóolaj tulajdonságai nagyon hasonló a borsmenta illóolaj. ez egy erős fertőtlenítő, így a baktériumok és segít minden gyógyulnak a sebek gyorsabban. Azt is nyugtató a lágy szövetekben, mint a fogínyt.

A mirha illóolaj

A mirha illóolaj is működik, fertőtlenítő és a cumit. Emiatt ez hagyományosan támogató íny egészségét és gyógyítani szájüregi fekélyek. A mirha illóolaj szintén segíti az íny egészségét támogatásával a vér áramlását a szövetekben.

Szegfűszeg illóolaj

Szegfűszeg illóolaj óta használják a hagyományos kínai orvoslás több száz éve, hogy enyhíti a fogfájást. A klinikai kutatások kimutatták, hogy a szegfűszeg gátolja számos patogén baktériumok. A múltban a fogorvosok használnak szegfűszeg fertőtlenítésére zavart gyökérkezelés, mivel szegfűszeg van közepesen erős fertőtlenítő tulajdonságokkal. Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy a szegfűszeg illóolaj egy bizonyos képessége, hogy gátolja a növekedést a mutáns és a vad baktériumtörzsek, ami csak lenyűgöző.