A legjobb illóolajok javítása Sportteljesítmény

A mai sportolók nyomja testük keményebb, mint valaha, és az állandó törekvés, hogy maximalizálják a teljesítményt van valami, hogy vegye fel a hatalmas mennyiségű időt és energiát. Bár az általános teljesítményét természetesen kötve a saját fizikai és mentális képességek, ott is rengeteg különböző eszközök arra nézve, hogy lehet használni, hogy segítsen végig.

Olyan eszközök, mint ugrik kötelek vagy edzőgépek a nyilvánvaló lehetőség van, és a befektetés az igazit segítségével újra látni javulást a teljesítmény. De vannak még megfizethető és meglepő megoldásokat odakint is, hogy érdemes benézni. Egy tökéletes példa erre illóolajok.

Illóolajok jobb Sportteljesítmény

Meglep sok hallani, hogy valami olyan egyszerű, mint egy illóolajat segíthet egy sportoló minél több teljesítményüket, de igaz. Tartsák meg a test tiszta, hogy segítik a fájó izomfájdalom enyhítésére, hogy segít, hogy egy lökést az energia, a megfelelő illóolaj lehet nagy hatással, hogyan dolgozzanak ki. Íme néhány lehetőség, hogy fontolja meg.

Borsmenta

A borsmenta az egyik legjobb lehetőség azok számára, akik komolyan gondolják növelése a sportteljesítményt. Ez széles körű juttatások, beleértve a következőket.

 • Enyhíti a hányinger és emésztési beleértve azokat ideges pregame idegességet.
 • Javítja a mentális éberséget és a jobb koncentráció
 • Relief a fájdalmak, különösen az izom fájdalom és az arthritises fájdalom
 • Továbbfejlesztett légzésfunkció

Azzal, hogy segít könnyebben lélegezzen és javítja a szellemi teljesítőképességet, borsmenta áll, mint egy must-használat választás azok számára, akik keresik a módját, hogy javítsák a sportteljesítményt keresztül illóolajok használata.

Citrom

Világos és citrusos, citrom illóolaj könnyű megtalálni, könnyen kezelhető, és segít a test számos különböző előnyöket köztük több, amelyek kifejezetten a sportolók.

 • Ez segíthet serkentik idegrendszeri teljesítményt és a jó egészség megőrzéséhez
 • Emeli a hangulatot és segít növelni pozitivitás azok napok, amikor nem érzi 100%
 • Lehet használni kezelésére és megelőzésére ótvar
 • Segíthet méregteleníteni a testet és az optimális teljesítmény fenntartása

Szegfűszeg

Szegfűszeg illóolaj van valami, hogy már tesztelték, hogy vizsgálja meg az általános hatékonyságát is különböző dolgokat. Úgy kimutatták, hogy a nagyon is valós eredményeket számos szempontból az egészség és a sportteljesítményt.

 • Tanulmányok azt mutatják, hogy ez növelheti a fehérvérsejtek és az immunrendszer működését, tartása van egészséges képzés.
 • Ez segíthet csökkenteni a gyulladást, segít csökkenteni arthritises fájdalom és javítsa a rugalmasság.
 • Fertőtlenítő hatásán megkönnyítheti, hogy a szervezet tiszta és mentes a bőrfertőzések, valamint segít elleni küzdelem sportolók gyalog.

Eukaliptusz

Az eukaliptusz illóolaj felismerhető, erős illatú, egyik legfontosabb része, hogy hogyan elősegíti a jobb gyógyulás és a jobb teljesítményt. Különösen azt számos előnnyel többek között:

 • Továbbfejlesztett légzési funkció a jobb állóképesség és a teljesítmény
 • Harcol a gyulladást az izmokat csökkenti a fájdalmat és elősegíti a jobb rugalmasság
 • Vízzel keverve egy spray palackot, akkor segít megőrizni a test hűvös
 • Nagy felébred a test és az elme előtt a mérkőzés, játék vagy verseny

Levendula

Lavender híres, hogy képes segíteni pihenni a test és a lélek koax be egy pihentetőbb alvást. Hogy nem lehet pontosan mit sportolók akar, de úgy vélik, hogy kapok egy jó éjszakai alvás elengedhetetlen a csúcsteljesítmény a következő nap, és látni fogja, hogy miért használ levendula pihenni annyira fontos. Továbbá, ez segíthet megnyugtatni és gyógyítani vágások, égések és horzsolások így juthat vissza a pályára ismét gyorsan.

Hogyan használjuk illóolajok

Az olaj felett a legjobbak között vannak javítása sportteljesítményt, és az azokat használó is egyszerű. Két lehetőség van, azt javasoljuk,

 • Használjon porlasztó diffúzor – Add 20-25 csepp olajat, és lélegezni, mint az olaj szétszórt a levegőben.
 • Alkalmazása a masszázsolaj – Add 5-10 csepp egy hordozó olaj, így például az édes mandula olaj és masszírozza be az izmok

Az illóolajok erős és hatalmas. Alkalmazása során illóolajok közvetlenül a bőrre tudatában kell lennie minden irritáció és megáll alkalmazás azonnal. A lényeg egyszerű, illóolajok javíthatja a sportteljesítményt jelentős módon. Tartsa a info fentieket szem előtt tartva, és akkor kezd látni, jobb teljesítményt magad.