A legjobb idő, hogy hidratálja a nap folyamán

Nincs semmi, mint a víz, hogy segítsen aktívak maradjanak, és felfrissülve, miután egy nehéz edzés vagy futás után a gyerekek. Ha kíváncsi, hogyan és mikor kell hidratálni, néhány hasznos tipp segíthet, hogy a legtöbbet a napi vízfogyasztás. Ha hidratálja a megfelelő időben, állsz, hogy élvezzék az egyik legjobb egészségügyi előnyökkel jár az ivóvízzel. Elkortyolgathat bármikor a nap, persze, de feltöltését ezen élet lényege olyan tevékenység közben igazán ad a szervezet, hogy az extra üzemanyag.

Hogyan hidrát maximális hasznot

1. Ébredés után

Megpróbálom, hogy gyűjtsék össze az energiát, hogy a gyerekek öltözött, etetni, és csökkent az iskolába? Míg az összes érdemes az Ön adag koffein, elengedhetetlen, hogy igyon két pohár vizet, ébredés után. Nem csak hidratálja a test után egy jó éjszaka aludni, de ez is kiváltja a belső szerveket, hogy megkezdje tisztító funkciókat. Ön úgy fogja érezni éberebb és frissül is.

2. edzés előtt

Hidratáljuk, mielőtt egy jó edzés fogja meg a kiszáradástól és szomjúság. Sip mintegy 12 dkg, mielőtt elkezdi a munkamenetet, és folyamatosan kortyolgatva az edzés során, mint egy intenzitását a tevékenységet. Ha úgy dönt, futó hideg időjárás, fogyaszt egy 16 uncia üveg óránként. És ha a hőmérséklet emelkedik, inni mintegy kettő-négy üveg. Ha nem iszik elég vizet, meg fogja érteni, hogy mi a folyadékpótlás (és mekkora a szervezetnek szüksége van) a kemény utat.

3. étkezés előtt

Miután főzni egy finom étel a család, hogy egy szusszanás, és igyon egy pohár vizet előtt 30 perccel elkezd enni. Ez segíteni fogja az emésztést, és tartsa meg az érzés egy kicsit tele – egy fantasztikus ötlet, ha van egy tendencia, hogy sokat eszik. Próbálj meg a férje és a gyerekek, hogy nem ugyanaz. Minél hamarabb bejutni a szokást az ivóvíz, annál jobb. Mi több, ez az egyik hidratálást tip hogy a szuper-könnyű követni.

4. Mielőtt Sleeping

Egészségügyi szakértők gyakran vita, hogy az ivóvíz lefekvéskor valóban segít az egészségre. Nos, ha szomjas vagy nem teljesítették a kvótát a víz a nap, akkor biztos lehet befejezni éjjel. Plusz, a szervezet elkezd méregtelenítő is. Kényelmetlen mellékhatása lehet ébredt fel, hogy menjen a mosdóba. Ha el akarjuk kerülni, hogy próbáljon inni víz körül egy vagy két órával lefekvés előtt.

5. Ha gyógyszereket szed

Ez az egyik hidratálást tanácsot, hogy sok kihagyja miatt nem szomjúságérzet elég. Bár úgy tűnhet, hűvös pop pirula víz nélkül, ez egészségtelen. A víz segít a vesék öblítse ki gyógyszereket, így lemegy simán. Ne biztosítja, hogy soha nem veszi gyógyszereket a víztől eltérő folyadékok. Csak víz biztonságos gyógyszerekkel, mivel nem tartalmaz semmit, ami negatívan befolyásolhatja a gyógyszerek felszívódását.

Testünk alkotják körülbelül 60 százaléka víz. Anélkül, hogy ez az életet adó anyag, a szervek, szövetek, sejtek és nem lenne képes megfelelően működni. Kitalálni, amikor hidratálására és kövesse meghatározott mintázat, hogy kivágták utak az orvos és az egyedeket hívja a beteg a munkahelyen.