A legjobb élelmiszerek Jó Breast Health

Itt van top 5 élelmiszerek jó mell egészségét:

Cruciferous Veggies

Brokkoli, kelkáposzta, káposzta, karfiol, kelkáposzta minden tartozik ebbe a csoportba. Amellett, hogy a magas A-vitamin és a C, keresztes virágú zöldségek is gazdag phytochemicals nevű származékok, valamint sulforaphane. Ezek az antioxidánsok képesek segíteni a rák elleni küzdelemben azáltal, hogy semlegesíti a méreganyagokat és a rákkeltő anyagok. Nem csak csökkenti a kockázatot a mellrák kialakulásának, a vizsgálatok azt is megállapították, hogy ők is megakadályozza a mellrák kiújulásának körében a mellrák túlélők. Főzéssel tesz különbséget a tápanyagtartalom. Használható gyors főzési módszerek, mint például a blansírozás egy percig, vagy sauteing.

Növényi eredetű fehérje

Számos tanulmány megállapította, hogy a diéta több növényi alapú fehérje, hús helyett, amelyek védő mellrák fejlesztés. A fehérje erőmű, lencse, hüvelyesek és a táplálkozási szupersztárok saját jogon. Nem csak azok gazdag fehérje, hanem rost, folsav, vas és egy sor antioxidánsok. Fekete bab, például, de ugyanolyan magas antioxidáns antocianinok az áfonya!

Lenmagot

A legtöbb ember tudja, hogy a lenmag jó forrása az omega 3, jót tesz a szív és az agy. Sőt, lenmag is gazdag csalán. Lignan biztosít szálakat és egy forrása antioxidáns fitoösztrogén. A kutatók azt találták, hogy a lignin lenmag mutatja ígéretes eredményeket a rák elleni küzdelemben, különösen a mellrák. Úgy gondolják, hogy lignán metabolitokat az ösztrogén receptorokhoz kötődik, így megakadályozza a kialakulását ösztrogén-stimulált mellrák. Ha bele több lenmag a diéta, fontos, hogy eszik a tényleges mag, nem a lenmagolaj.

Olajos hal

Olajos hal elősegíti a jó mell egészségét, két okból: ezek a magas omega-3 és D-vitamin Egy nagyszabású felülvizsgálat feltárta, hogy az omega-3 halból potens antiangiogén hatást. Ez azt jelenti, hogy képes megállítani a vérerek növekedését a tumorban. Egy másik rák tanulmány kimutatta, hogy a magasabb D-vitamin szint szervek társított alacsonyabb a mellrák kialakulásának kockázatát. Hogy minimalizáljuk a higanyt, választani olajos hal, hogy alacsonyabb a tápláléklánc, mint például a szardella, hering, makréla, vagy szardínia.

Kurkuma

Használata kurkuma betegség kezelésére nem új ötlet. Tény, hogy a kurkuma már évszázadok óta használják a gyakorlatban a hagyományos kínai és indiai gyógyászatban kezelésére sokféle egészségügyi problémák. De a nyugati tudósok csak mostanában kezdik felfedezni a kapcsolatot a rák és a kurkuma az elmúlt években. A kutatók a University of Texas Anderson Cancer Center megállapította, hogy a kísérleti egerekben, kurkuma aktív vegyület, a kurkumin letartóztatták terjedésének emlőrák, miközben csökkentik a káros toxikus hatásai széles körben alkalmazott kemoterápiás gyógyszer. Bár még korai ajánlani kurkuma aktív emlőrák kezelésében, ez tényleg nem árt néhány kiegészítő curry-alapú ételek a diéta!