A korai tünetek a cukorbetegség, amit tudni kell

Cukorbetegség nehéz lehet kezelni. Éppen ezért fontos tudni, hogy a korai jelei a cukorbetegség nők és kap ez ellenőrzés alatt. Vigyázz a tüneteket, hogy meg tudja tenni a megfelelő lépéseket, és megakadályozzák, hogy a kontrolling életed. akkor jobb, ha csírájában problémát a bajt, mielőtt a kezét. Az egyik ilyen lehetséges probléma a cukorbetegség, amely szintén ismert, mint a néma betegség miatt nagyon enyhe kezdeti jelei. De a megfelelő figyelmet és az éberséget, tudod kezelni a cukorbetegség és átvegyék az életed.

Felismerve a diabétesz tüneteinek Women

1. Van megmagyarázhatatlan fogyás és a nyereség

Lehet, úgy gondolja, hogy Ön fogyás, mert a sikeres fogyókúrázna. De mi van, ha ez azért van, mert mártjuk glükóz szintjét? Ha a 2. típusú cukorbetegség, a sejtek nem kap elég glükózt. A test nem tudja használni kalóriát is hatékonyan, ha egészséges étrendet. Hasonlóképpen, a hirtelen súlygyarapodás is figyelmeztető csengő.

2. Kapsz reggeli rosszullét és hányás

Bár ez egy gyakori tünete a terhesség, ez is egy korai 1. típusú diabétesz tünete a nők. Ha terhességet tervez, meg kell, hogy különleges intézkedéseket a problémák megelőzésére, mint a születési rendellenességek. Készíts egy találkozót a nőgyógyász, és menjen egy alapos kivizsgálás.

3. pisilni egy kicsit túl sokat

Ha a szervezet nem képes elegendő inzulint, van egy felesleges glükóz. A vesék ezután reagálnak öblítse ki a glükóz gyakori vizelés. Ha van, hogy látogassa meg a budi tad túl gyakran, akkor magad ellenőrizni, hogy zárja ki a 2. típusú cukorbetegség.

4. Úgy érzi szomjasabbak

Ez egy 2. típusú cukorbetegség tünete a nők. Mivel a szervezet megszüntetése sok folyadékot, akkor marad érzés szomjasabbak. Azt is nyereg egy szájszárazság és száraz bőrre miatt kiszáradás.

5. éhes egész idő alatt

ez nem csak szomjazik, hogy küzdeniük. Ha van a 2. típusú cukorbetegség, a szervezet nem termel elegendő inzulint, hogy a glükóz a sejtekbe. És amikor a szervezet nem tudja átalakítani az élelmiszer glükóz, a sejtek ellenállnak az inzulin, így érzi magát éhes és fáradt.

6. Van homályos látás

Ha magas a vércukorszint, az izmok a lencséket a munka nehéz fókuszálni. A lencsék maguk is hátrányosan befolyásolja, ha a cukorbetegség kezelése nem. Ez egy másik korai jele a cukorbetegség és megtalálható mind 1-es és a 2. típusú cukorbetegség.

7. Az gyógyulnak a sebek lassabban, mint máskor

A kapcsolat és a nők közötti cukorbetegség kiterjed a hüvelyi terület is. A felhalmozódását glükóz vezethet szorzata élesztők és baktériumok. Lehet, hogy találja magát a fejlődő hüvelyi fertőzések akkor is, ha nem a legjobb tiszta maradni. Azt is észre lassabb gyógyulás és a fokozott láb problémák, mint a gombás fertőzések, bőrkeményedés, és kaiapácsujjak.

Cukorbetegség lehet ijesztő, de ez nem feltétlenül jelenti azt, az élet végén, ahogy tudja. Azáltal, hogy egy órát az egészségre és az éberség felé a szervezetben, akkor képes azonosítani és irányítani az elején.