A hihetetlen egészségügyi előnyei mezítláb, hogy tudni kell

Tudtad, hogy mezítláb is pozitív hatással az egészségre? Ez azért van, mert a negatív ionok jelen a föld egyensúly ki a pozitív ionok jelen magadba, egyensúly megteremtése, amely megadja a jobb egészségi állapot. Ha mezítláb, a nyomás pont a lábad aktiválódnak, és adja meg a test energiát.

Amazing előnyei Barefoot Walking

Sok egészségügyi ellátások a tested, ha mezítláb. Íme néhány az alábbi:

1. szabályozhatja Insomnia

Ha alvászavar éjjel, és gyakran találja magát álmatlan még, amíg a pici óra reggel, akkor lehet, hogy szenved álmatlanságtól vagy álmatlanság, ami egy olyan típusú alvászavar. Úgy tartják, hogy az egyik előnye a mezítláb a fűben, hogy az álmatlanság lehet gyógyítani.

2. javítja a látást

Van egy nagy nyomás alatt a lábát, ami véleményünk szerint kell csatlakoztatni az idegek a szeme. Mezítláb serkentik ezt nyomáspont és javítja az általános látását.

3. Az idegrendszer javítható

Mezítláb otthon serkentik bizonyos akupunktúrás pontok a láb, és ez viszont stimulálja az idegeket és ereket, ezáltal javítja az idegrendszert. Cukorbetegek, akiknél a fájdalom visszerek is enyhíti, ha azok mezítláb rendszeresen.

4. Immunity növelhető

A gyerekek szeretnek játszani körül mezítláb. Mivel mezítláb serkenti az idegrendszert, ez is segít a növekvő közül immunitás amely egy erősebb és kevésbé fogékonyak a betegségre.

5. növeli az energia

Az egyik előnye a mezítláb a homokban, hogy ez ad ellenállást, és ez serkenti a nyomás pontokat a lábad. Előfordulhat, hogy nehéz járni a homokban egy pár napra, de a lába szokni, akkor dolgozzon ki több erőt a lábak és a test. Az energia szintet növeli, és tartsa meg az aktív a nap folyamán. Ugyanaz lesz a előnyök mezítláb kavics vagy mezítláb kövek.

6. Segít menstruációs és hormonális problémák

Amikor a hormonok nem egyensúly, akkor megtapasztalja a fizikai és mentális problémák. A nők, akik premenstruációs szindróma gyakran hangulatváltozások, fejfájás, hasfájás, a súlygyarapodást, akne, székrekedés és egyéb kérdések. Mezítláb a földön segíthet enyhíteni sok ilyen tüneteket.

7. csökkenti a gyulladást

A gyulladás okozta károkat a bodys sejteket, ami ahhoz vezethet, hogy szövődmények, mint a rák, az öregedés, szív problémák, és egyéb problémák. Mezítláb segít az elektronok a földön járnak, mint az antioxidánsok és csökkenti a gyulladást a szervezetben.

8. Kardiovaszkuláris aktivitás megnövelt

Ahogy megbeszéltük, mezítláb javítja az idegrendszert. Ez viszont javítja a vérkeringést a szervezetben. További vérkeringés olyan egészségesebb keringési rendszerben.

9. fenntartja Blood Pressure

A stressz szintjét automatikusan jön le, ha mezítláb, mint az idegek lábad stimuláljuk, felszabadító stressz. Ez hasonló ahhoz, amikor kapsz egy láb reflexológia masszázs. Mivel a stressz jön le, a vérnyomás is kap stabil.

10. törli az elme és a javítja a közérzetet

Ha van egy csomó belső fecsegés folyik a fejedben, és szenved hangulati ingadozások, mezítláb a hóban, vagy a fű segít pihenni, és koncentrálni a jelenre. A tested elnyeli a negatív elektronok a földet, amely segít létrehozni belül kiegyensúlyozott bioelektromos környezetet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Előfordulhat, hogy még van egy pár kérdést az előnyeit mezítláb. Az alábbiakban néhány kérdések és válaszok:

1. Can You Get betegségeknek mezítláb?

Mindaddig, amíg sétál egy tiszta felületre, és nem káros anyagokat, mint például a vegyi anyagok, iszap, nincs okunk azt gondolni, hogy mezítláb kapsz betegségek. Azt is meg kell győződjön meg róla, nincs nyitott vágás a lábát, ha mezítláb fertőzések elkerülése érdekében.

2. Nincs mezítláb okozhat hátfájást?

Mezítláb nem okoz hátfájást, hanem csökkenti a fájdalmat, hogy a szervezet tapasztalhatnak. Mivel mezítláb alapon a test és csökkenti a szabad gyökök, ez segíthet meggyógyítani a hátfájás és lazítsa meg feszes izmokat.

3. Ez biztos, hogy mezítláb a parton?

Ha tisztában vannak, hogy mi van előtted járás közben, és ne lépjen rá éles kövek vagy üveg, ez elég biztonságos és egészséges mezítláb a strandon.

4. Nincs Walking On Grass Javítja a látást?

Van egy nagy nyomás alatt a lábát, hogy csatlakozzon az idegek a szeme. Mezítláb serkenti ezt a pontot, ami viszont segít jobban a látást.

Mezítláb a füvön, a tengerparton, vagy a talaj javítja mind a mentális és fizikai egészség erősítése a lábad, javítja az idegrendszert, és a stressz csökkentésében. Tehát távolítsa el a cipőt, és sétálni.