9 Wonderful sundhedsmæssige fordele af Agurker

Agurker tilhører samme anlæg familie som squash, græskar, og vandmelon (Cucurbitaceae familien). Ligesom vandmelon, er agurker består af det meste (95 procent) vand, hvilket betyder, at spise dem på en varm sommerdag kan hjælpe dig med at holde hydreret. Der er dog grund til at spise agurker hele året rundt. Med K-vitamin, B-vitaminer, kobber, kalium, C-vitamin, og mangan, kan agurker hjælpe dig med at undgå mangel på næringsstoffer, der er udbredt blandt dem, der spiser en typisk amerikansk kost. Plus, agurker indeholder unikke polyphenoler og andre forbindelser, der kan medvirke til at reducere din risiko for kroniske sygdomme og meget, meget mere.

9 grunde til Eat Agurker

Beskyt din hjerne

Agurker indeholder en anti-inflammatorisk flavonol kaldet fisetin, der synes at spille en vigtig rolle i hjernen sundhed. Ud over at forbedre din hukommelse og beskytte dine nerveceller fra aldersrelaterede fald har fisetin vist sig at forebygge progressive hukommelse og læring svækkelser i mus med Alzheimers sygdom.

Reducer din risiko for kræft

Agurker indeholder polyfenoler kaldet lignaner (pinoresinol lariciresinol, og secoisolariciresinol), som kan hjælpe til at sænke din risiko for brystkræft, livmoderhalskræft, æggestokkene, og prostatakræft. De indeholder også phytonutrients kaldet cucurbitacins, som også har anti-cancer egenskaber.

Fight Inflammation

Agurker kan hjælpe til at afkøle den inflammatoriske reaktion i kroppen, og dyreforsøg tyder på, at agurk ekstrakt hjælper med at reducere uønsket inflammation, delvis ved at inhibere aktiviteten af ​​proinflammatoriske enzymer (herunder cyclooxygenase 2, eller COX-2).

antioxidant egenskaber

Agurker indeholder talrige antioxidanter, herunder den velkendte C-vitamin og betacaroten. De indeholder også antioxidant flavonoider, såsom quercetin, apigenin, luteolin, og kaempferol, som giver ekstra fordele. For eksempel, quercetin er en antioxidant, som mange tro forhindrer histamin frigivelse gør quercetin-rige fødevarer naturlige antihistaminer. Kaempferol, i mellemtiden, kan hjælpe med at bekæmpe kræft og sænke din risiko for kroniske sygdomme, herunder hjertesygdomme.

Frisk din ånde

Placering af et agurk skive på taget af din mund kan hjælpe med at befri din mund af lugt-forårsager bakterier. I henhold til principperne i Ayurveda, spise agurker kan også hjælpe til at frigive overskydende varme i maven, som siges at være en primær årsag til dårlig ånde.

håndtere stress

Agurker indeholde flere B-vitaminer, herunder vitamin B1, vitamin B5 og B7-vitamin (biotin). B-vitaminer er kendt for at hjælpe med at lette følelser af angst og buffer nogle af de skadelige virkninger af stress.

Support Din Digestive Health

Agurker er rige på to af de mest grundlæggende elementer, der er nødvendige for en sund fordøjelse: vand og fiber. Tilføjelse agurker til din juice eller salat kan hjælpe dig med at opfylde idealet om mængden af fiber din krop har brug for, 50 gram per 1.000 kalorier forbruges. Hvis du kæmper med sure opstød, bør du vide, at drikkevand kan hjælpe med at undertrykke akutte symptomer på syre refluks ved midlertidigt at hæve mave pH; Det er muligt, at vand-rige agurker kan have en lignende effekt. Agurk skind indeholder uopløselige fibre, som hjælper tilføje løs vægt til din afføring. Dette hjælper mad til at bevæge sig gennem din fordøjelseskanalen hurtigere for en sund elimination.

Opretholde en sund vægt

Agurker er meget lav i kalorier, men de gør en fyldning snack (en kop skiver agurk indeholder kun 16 kalorier). De opløselige fibre i agurker opløses til en gel-lignende konsistens i din tarm, bidrager til at bremse din fordøjelse. Dette hjælper dig med at føle sig fuldt ud længere og er en af grundene fiber-rige fødevarer kan hjælpe med vægtkontrol.

Support hjertesundhed

Agurker indeholder kalium, som er forbundet med lavere blodtryk. En ordentlig balance af kalium både indenfor og udenfor dine celler er afgørende for din krop til at fungere ordentligt. Som elektrolyt, kalium er en positivt ladet ion, der skal opretholde en vis koncentration (ca. 30 gange højere inde end uden for dine celler) for at udføre sine funktioner, hvilket omfatter vekselvirker med natrium til at kontrollere nerveimpulstransmission, muskelsammentrækning, og hjertefunktionen.

Agurker Lav en god base for grøntsagssaft

Der er mange måder at nyde agurker, såsom fermenteret eller rå i eddike-baserede salater. Hvis du er på udkig efter noget andet, agurker gør en ideel base for din grøntsagssaft på grund af deres milde smag og højt vandindhold. Faktisk er en simpel saft af agurk og selleri er ideel for de nye til saftfremstilling. Derfra kan du arbejde dig op til røde blade salat, romaine salat, spinat, og escarole, sammen med persille og koriander. Saftpresning er faktisk en ideel måde at forbruge agurker.

Når du drikker frisk-lavet grøn saft, det er næsten som at modtage en intravenøs infusion af vitaminer, mineraler og enzymer, fordi de går direkte ind i dit system uden at blive brudt ned. Når din krop har en overflod af de næringsstoffer, den har brug for, og din pH er optimalt afbalanceret, vil du føle energi og dit immunforsvar vil få et løft.

Organiske Agurker er det værd

Hvis du spekulerer over, om du skal vælge økologiske agurker end konventionelt dyrkede sorter, vil jeg foreslå økologisk. Agurker blev rangeret det 12. mest forurenet mad og den anden i kræftrisiko på grund af deres indhold af pesticider, i henhold til Environmental Working Group (EWG).

Endvidere er agurker ofte vokset efter høst til at modstå den lange rejse til at markedsføre unscarred og at beskytte mod de mange hænder, der rører det. Mens voks formodes at være mad-grade og sikker, er der forskellige typer, der anvendes:

  • Carnaubavoks (fra carnauba palme)
  • Bivoks
  • Shellak (fra lac-bille)
  • Oliebaseret voks

De naturlige voksarter er langt at foretrække frem for de oliebaseret voks, som kan indeholde rester af opløsningsmiddel eller fyrreharpiks. Producere overtrukket med voks ikke er mærket som sådan, men økologiske produkter vil ikke indeholde oliebaserede voksovertræk (selvom det kan indeholde carnaubavoks eller insekt shellak).

Det andet potentielt problem er, at laksegl i rester og affald pesticid, hvilket gør dem endnu mere vanskeligt at fjerne med blot vand. For at nå de forurenende stoffer begravet under overfladen af ​​dine grøntsager og frugter, du har brug for en sæbe, der også fjerner voks, hvilket er, hvad min frugt og grøntsager vask gør. Du kunne også skræl agurk, men det er en af ​​de mest næringsrige dele af agurk (den anden er frø), så det er bedre at forbruge det, hvis du kan.

Hvad andet er Agurker godt for?

Flavonoider og tanniner i agurker har vist sig at have både fri-radikaler og smertestillende effekter, mens det har en række af traditionelle folkemusik bruger så godt. Som skrevet i Journal of Young Apotekere : Traditionelt er denne plante bruges til hovedpine; frøene køling og vanddrivende, er frugtsaft af denne plante bruges som en nærende og som et lindrende middel i anti-acne lotion.

Som den fjerde-mest almindeligt dyrket grøntsag i verden (agurker er teknisk set en frugt), agurker er bredt tilgængelige, men søge at få dem fra en lokal landmand marked, hvis du kan. Endnu bedre, agurker er meget nemme at dyrke, selvom du kun har adgang til en gårdhave. De trives i containere (give de har et sted at klatre på) og producere rigelig råvarer fra et lille antal af planter, så du kan prøve din hånd på at dyrke dem selv.