9 Ihana Terveellisyys Kurkut

Kurkut kuuluvat samaan kasvikuntaa squash, kurpitsa, ja vesimeloni (Cucurbitaceae perhe). Kuten vesimeloni, kurkut koostuvat enimmäkseen (95 prosenttia) vettä, mikä tarkoittaa syömistä kuumana kesäpäivänä auttaa sinua pysymään sammutettua. On kuitenkin syytä syödä kurkkuja ympäri vuoden. K-vitamiinin kanssa, B-vitamiineja, kupari, kalium, C-vitamiinia, ja mangaani, kurkut voi auttaa välttämään puutostiloja, jotka ovat yleisiä joukossa syövät tyypillinen amerikkalainen ruokavalio. Plus, kurkut sisältävät ainutlaatuista polyfenolit ja muita yhdisteitä, jotka voivat auttaa vähentämään kroonisten sairauksien riskiä ja paljon muuta.

9 syytä syödä Kurkut

Suojaa Brain

Kurkut sisältävät tulehdusta flavonolia kutsuttu fisetin joka näyttää olevan tärkeä rooli aivojen terveyttä. Lisäksi parantaa muistia ja suojaa hermosoluja ikään liittyvä lasku, fisetin on havaittu korkeita estääkseen kehittyvän muistin ja oppimisen arvonalentumiset hiirillä Alzheimerin tautia.

Vähennä syöpäriskiä

Kurkut sisältävät polyfenoleja kutsutaan lignaaneja (pinoresinoli, lariciresinoli ja sekoisolarisiresinoli), jotka voivat auttaa alentamaan riskiä rinta-, kohtu-, munasarja-, ja eturauhasen syöpiä. Ne sisältävät myös phytonutrients kutsutaan cucurbitacins, joka myös syövän vastaista ominaisuuksia.

Fight tulehdus

Kurkut voivat auttaa jäähdyttämään tulehdusreaktio elimistössä, ja eläinten tutkimukset osoittavat, että kurkku-uutetta auttaa vähentämään ei-toivottuja tulehdusta, osittain inhiboimalla proinflammatoristen entsyymien (mukaan lukien COX 2 tai COX-2).

antioksidanttisia ominaisuuksia

Kurkut sisältävät lukuisia antioksidantteja, mukaan lukien tunnettujen C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Ne sisältävät myös antioksidantti flavonoideja, kuten kversetiini apigeniinillä, luteoliinia ja kaempferol, jotka tarjoavat lisäetuja. Esimerkiksi kversetiini on antioksidantti, että monet uskomus estää histamiininvapauttamiskokeessa tehden kversetiini sisältävien elintarvikkeiden luonnollinen antihistamiinit. Kaempferol puolestaan ​​voi auttaa taistelussa syöpää ja alentaa riskiä krooniset sairaudet, kuten sydänsairaudet.

Raikastaa hengitystä

Asettamalla kurkku viipale katolla suussa voi auttaa eroon suusi hajua aiheuttavia bakteereja. Periaatteiden mukaisesti Ayurveda, syö kurkkua voi myös auttaa poistamaan ylimääräistä lämpöä vatsassa, jonka sanotaan olevan ensisijainen syy pahanhajuinen hengitys.

stressin hallintaan

Kurkut sisältää useita B-vitamiineja, mukaan lukien B1-vitamiini, B5-vitamiini ja B7 (biotiini). B-vitamiinit ovat tiedossa helpottaaksemme ahdistusta ja puskurin joitakin haitallisia vaikutuksia stressiä.

Tue Eturauhasen

Kurkut ovat runsaasti kaksi kaikkein peruselementit tarvitaan ruoansulatusta: vettä ja kuitua. Lisääminen kurkut omaan mehua tai salaattia Voit täyttää ihanteellisen määrän kuitua elimistö tarvitsee, 50 grammaa 1000 kaloria kulutettu. Jos kamppailevat happo refluksi, sinun pitäisi tietää, että juomavesi voi auttaa tukahduttamaan akuutteja oireita happorefluksin nostamalla hetkellisesti mahan pH; on mahdollista, että vesi-rikas kurkut voi olla samanlainen vaikutus. Kurkkua nahat sisältävät liukenematonta kuitua, joka auttaa lisää irtotavarana ulosteesta. Tämä auttaa ruokaa liikkua ruoansulatuskanavan nopeammin terveen poistamiseen.

Ylläpitää terveen painon

Kurkut ovat hyvin vähän kaloreita, mutta he tekevät täyte välipala (kupillinen viipaloitu kurkku sisältää vain 16 kaloria). Liukoisen kuidun sisään kurkut liukenee geelimäinen rakenne suolen, auttaa hidastaa ruoansulatusta. Tämä auttaa tuntuu täysin pidempään ja on yksi syy, miksi kuitupitoisia elintarvikkeita voi auttaa painonhallinnassa.

Tuki sydänterveyden

Kurkut sisältää kaliumia, joka liittyy alemman verenpainetta. Oikea tasapaino kaliumia ja sen ulkopuolella soluja on ratkaiseva kehon toimisi kunnolla. Elektrolyyttinä, kalium on positiivisesti varautunut ioni, joka on pidettävä tietyn pitoisuuden (noin 30 kertaa suurempi sisällä kuin ulkopuolella solut), jotta se voi hoitaa toimintoja, joka sisältää vuorovaikutuksessa natrium auttaa hallitsemaan hermoimpulssien siirtoon, lihasten supistumisen, ja sydämen toimintaa.

Kurkut Tee mainiota vihannesten mehua

On monia tapoja nauttia kurkkuja, kuten fermentoitu raaka etikassa-pohjainen salaatteja. Jos etsit jotain erilaista, kurkut tekevät ihanteellinen tukikohta kasvismehu koska niiden mieto maku ja korkea vesipitoisuus. Itse asiassa pelkkä mehu kurkku ja selleri sopii niille uusia mehustukseen. Sieltä voit työskennellä tiesi jopa punaisia ​​lehtiä salaattia, romaine, pinaatti, ja escarole sekä persilja ja korianteri. Mehuksi on todella ihanteellinen tapa kuluttaa kurkkuja.

Kun juot makean tehty vihreä mehu, se on melkein kuin vastaanottaa hänelle laskimoon vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä, koska ne menevät suoraan järjestelmään ilman eriteltävä. Kun elimistö on runsaasti tarvitsemansa ravintoaineet, ja pH on optimaalisella tavalla, tunnet virtaa ja immuunijärjestelmän saavat vauhtia.

Orgaaninen Kurkut sen arvoinen

Jos mietit onko sinun pitäisi valita orgaaninen kurkut yli perinteisesti viljelty lajikkeita, Haluan ehdottaa orgaanista. Kurkut rankattiin 12. eniten saastuneen ruoan ja toinen syöpäriski johtuu niiden torjunta sisältöä, mukaan Environmental Working Group (EWG).

Edelleen, kurkut usein vahattu sadonkorjuun jälkeen kestämään pitkän matkan markkinoida unscarred ja suojaamaan käsiä, jotka koskettavat sitä. Vaikka vaha on tarkoitus olla ruoka-luokan ja turvallinen, on olemassa erilaisia ​​käytetään:

  • Karnaubavaha (alkaen karnaubavaha palmu)
  • Mehiläisvaha
  • Sellakka (lac kuoriaisen)
  • Öljypohjaisten vahat

Luonnon vahoja ovat paljon edullisempia kuin öljypohjaisten vahat, jotka voivat sisältää liuotinjäämiä tai puuhartsit. Valmistaa päällystettyä vahalla ei ole merkitty sellaiseksi, mutta orgaaninen tuottaa ei sisällä öljypohjaisia ​​vahapinnoitteilla (vaikka se voi sisältää karnaubavahaa tai hyönteisten sellakka).

Toinen mahdollinen ongelma on se, että vahaa hylkeistä torjunta-ainejäämät ja roskia, mikä tekee niistä entistä vaikeampi poistaa pelkällä vedellä. Päästäkseen epäpuhtaudet haudattu pinnan alla vihanneksia ja hedelmiä, tarvitset puhdistaa että myös poistaa vaha, joka on mitä minun hedelmien ja vihannesten pesu tekee. Voisit myös kuoria kurkkua, mutta se on yksi kaikkein ravintoaine-tiheä osien kurkku (toinen on siemenet), joten se on parempi kuluttaa, jos voit.

Mitä muuta Kurkut hyvä?

Flavonoideja ja tanniinit kurkut on todettu olevan sekä vapaa-radikaaleja ja kipua lievittävä vaikutus, kun se on useita perinteistä kansantanssia käyttää samoin. Kuten kirjoitettu lehdessä Young proviisorit : Perinteisesti tämä kasvi käytetään päänsärkyä; siemenet ovat jäähdytys ja diureetti, hedelmämehua tämän kasvin käytetään ravintoarvoa ja sen demulcent in aknen voiteet.

Koska neljännen yleisimmin viljelty kasvi maailmassa (kurkut ovat teknisesti hedelmä), kurkut ovat laajalti saatavilla, mutta pyrkivät saamaan heidät paikallisen viljelijän markkinoilla, jos voit. Vielä parempi, kurkut ovat erittäin helppo kasvattaa, vaikka sinulla on vain pääsy terassille. Ne viihtyvät säiliöissä (antavat ne jonnekin kiivetä) ja tuottaa runsaasti tuottaa pienestä kasvien määrä, niin voit kokeilla käsi kasvaa niitä itse.