8 pohár vizet egy nap csak egy városi legenda

 

Vajon a test ténylegesen szüksége van 8 pohár vizet egy nap? Fedezze fel, miért a kiváló minőségű, és nem is a víz mennyisége fontos kielégíteni a szervezet folyadék igényeket. Ez a város mítosz, hogy nincs anyagi vagy tudományos kutatás mögött! Figyelemre méltó elegendő, harcoltam ez a tévhit, mikor maradt Naturopathic College – és azt is hiszik, akár más módon, eredménytelen! Azonban ez minden, ez egy félreértés.

Vagyok tudós. Szóval, én folyamatosan keresik a bizonyítékokat. Most, sajnos, van számos módszer kutatók megváltoztathatja a vizsgálatok eredményeit: mindkét elrendezés valamint az alkalmazott értékelést. Emellett az eredmények, azok szokásos módon a kontextus, vagy csupán nem megfelelő, azaz a., Ha MD körvonalazza a szeretett kockázat helyett az igazi veszélyt az adott gyógyszer – big különbséget és hihetetlenül megtévesztő.

Egyébként, mi vízzel kapcsolatos?

Saját magyarázata az volt:

  1. Ha azt jelentette, hogy mintegy 70% -a víz.
  2. Mennyi víz továbbra is jó egész egészséges élelmiszerek.
  3. Szintén húsok, kivéve, ha a jelentősége őket, már a víz.
  4. Egyetlen társadalom történelem már megszállottja a víz, mint mi vagyunk, miért vagyunk, valamint, hogy hogyan jött létre ez az induláshoz?
  5. Nem lehet túl sok víz káros lehet a: artériák, vese, szív, agy.

Így kezdtem némi kutatást. Minden az én feltételezések szükséges! Miért voltak utasítva ez nem tudományos bizonyítékokon alapuló tévhit Naturopathic egyetemen? Jelenleg nem érts félre. Azt gondolom, a test vizet igényel. A sejtek bő folyadékkal; úgy zuhanyozni egy hidro folyadék; mi vér, valamint az nyirokrendszer tartalmaz Hydro folyékony; Még mi is kell követnie ezt a 8×8 (8 pohár 8 uncia) iránymutatás? Nem.

Tested Wise

Ez tájékoztatja Önt, ha ez kiszáradt. Hasonlóan akkor tájékoztatja Önt, ha éhes. A testület azt javasolta, hogy az emberek, ha a test mondom, dehidratált, amely jelzi az éppen kiszáradt! Azt javasolta, hogy ez nem volt sokkal több példány, mint amikor éheznek van jelenleg olyan állapotban éhen. De phew nekem is rossz, mert ez pontosan mit valamennyi tényleges bizonyítékok azt mutatják. Jelenleg nekem van egy sokkal alapvető probléma, hogy van istállót, ha követi a 8×8 szabályt. Ez a kiváló minőségű víz!

Amikor a víz pH-ja csökkent, azaz a., 5-7 kap ragadós, és kapsz 18-22 H20 molekulákat ragasztás egymással. Ez nem jó. Víz után, amely egy csodálatos közlekedési rendszer az összes olyan nemkívánatos elem a víz, hogy a szervezetben. Amikor a víz pH-értéke tekintetében 8 – mint a víz tárgyalunk vízesés – minden bizonnyal elveszíti a hidrogénkötések és kapsz 3-5 vízmolekula ragasztás egymással, sokkal egészségesebb. Hogy mennyire egészséges a víz, hogy ül stagnáló egy műanyag tartályba?

Továbbá, az ásványi anyagok a víz elengedhetetlen. Amikor a víz kiváló egészséges ásványi anyagokat, akkor részesülnek a különböző fizikai szinten. Szóval most mi a teendő?

A módja, hogy a csapvíz Kiváló

  1. Az éjszaka folyamán, hogy egy kancsó vizet, és hagyja a pulton, nem terjed ki. Sok a kloridok és fluoridok biztosan eloszlatni egy éjszakán át.
  2. A kora reggeli órákban, helyezze el a víz egy mixer – hasonló hatású megy át a zuhanás. Ez minden bizonnyal külön a hidrogénkötések, így egy alacsonyabb pH és kevésbé H2O molekulák kötés együtt.
  3. A gázok elvezetésére; a nehezebb szennyeződések minden bizonnyal menni az aljára.
  4. Hagyjuk az utolsó 1/4 vizet a turmix és mossuk le a mosogatóba.
  5. A maradék vizet, helyezzük egy kis himalájai só, valamint jelenleg van egy nagy víz. Tartsuk szem előtt, hogy egyesek azt javasolták előnyeit himalájai só -, hogy számos, az ásványi anyagok felfedezett csak nyomokban – amely tulajdonképpen az előnyt nem kárára. Csak akkor van szükség az ásványi anyagok nyomokban a szervezetben.

Tehát jelenleg van egy igazán kiváló víz, amely szintén antioxidáns, valamint ásványi teljes. Nem kell a hulladék kölcsön vásárlási víz vagy hozzá, hogy a műanyag szemetet halom. A víz finom, egészséges és kiegyensúlyozott és gazdaságos! További íze, adjunk hozzá egy kevés citromlevet. Szintén egészségesebb.

Minden amire szükségünk van strukturált víz

Jelenleg, ha szeretné, hogy egy szintén érdekes spin – ami természetesen az, amit szeretek csinálni, azt követően, hogy fontolja meg Dr. Pollack tanulmány strukturált víz. Ez kezdtek megjelenni tekintetében 8 évvel korábban, és a természetben is, imádtam. Testünk nem is használja víz helyett fejleszt H2O3, amely az úgynevezett szervezett vizet. Azért akartam az volt, hogy megértem a különböző emberek, hogy igyon rengeteg vizet (azt jelenti, hogy túl sok, mint Aggódtam), de kiszáradt. Hogy lehet ez? Talán a test nem volt konvertáló a H2O a H2O3. Ne felejtsük el, a helyes tudományos kutatás nehézségei bármilyen elméletek jelenleg birtokában és kitolja megértését is tovább. Amikor valami végül is elfogadott, mint a valóság, én kezdődik megtámadja azt.