6 vinkkejä, joiden avulla voit voittaa Sokeri Addiction

Yritämme sugarcoat sitä sanomalla yksinkertaisesti makealle tai jotain vastaavaa. Mutta tulee aika, jolloin sinun on kohdattava se, että se voi olla suurempi ongelma kuin sinä itse sitä mieltä. Siellä voi joskus olla hieno välillä nauttia satunnaista makea välipala, ja oli samalla riippuvaisiksi sokeria. On suositeltavaa, että pidät sokerinkäyttöäsi alle 6 teelusikallista (100 kaloria) yhteensä päivässä, ja alle 9 teelusikallista (150 kaloria) päivässä. Tämä ei ole vain todellinen sokeria että laitat kahvia tai teetä, mutta kaikki sokereista, että saatat olla syöminen päivittäin.

Kun päätät aloittaa karsiminen sokerin, elimistö ymmärtää, että se ei saa niin paljon kuin normaalisti ja ja voit alkaa kokea sokerihimoja. Vaikka sokerihimoja voi joskus olla vaikea vastustaa, tässä on 6 top vinkkejä, joiden avulla taistella mielihaluja.

Pack proteiinissa

Proteiini on hyvä tehdä sinusta tuntuu täysin aiheuttamatta katkoja verensokerisi. Hyvä tapa käyttää tätä teidän ruokavalio on syödä valkuaispitoisten välipalat saada sinut yhdestä ateriasta toiseen ilman sokeria nousuja ja laskuja. Hyviä proteiinin välipalat ovat pähkinät, siemenet ja avokadot.

kääntää itse

Paljon aikaa me tavoitella paketin keksejä tai suklaapatukan yksinkertaisesti siksi, että on tylsää. Pitää itsesi kiireinen ja hajamielinen pysyä aktiivisena ja liikkeellä on hyvä tapa auttaa itseäsi saamaan ajatukset pois makeita herkkuja. Voit pitää itse varattu menemällä kävelylle tai siivoan tai jotain muuta, voit ajatella.

Tutustua elintarvikkeiden merkinnöissä

On tärkeää, että tiedät mitä on ruokaa, että syöt. Tutustu sokeripitoisuus elintarvikkeiden että ostat säännöllisesti, ja aina varmista lukea etiketissä elintarvikkeita, jotka olet epävarma. Pidä silmällä kaikkien sokereista, joita voivat olla:

  • fariinisokeri
  • Hedelmämehutiivisteet
  • Maissi siirappi
  • Fruktoosi
  • Dekstroosi
  • Laktoosi
  • maltoosi
  • hunaja

Pick oikeanlaiset hiilihydraatit

On olemassa kaksi päätyyppiä hiilihydraatteja, nimittäin yksinkertainen hiilihydraatteja (puhdistettu) ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja (puhdistamaton). Vältellä yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja, mutta tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi pysyä poissa hiilihydraatteja kokonaan. Monimutkaiset hiilihydraatit kuten täysjyvätuotteita, pavut ja vihannekset ovat täpötäysi vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua. Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat auttaa antaa sinulle energiaa läpi glukoosi ne sisältävät, ilman, että sinulle ilkeä sokeria piikkarit, jotka puhdistivat hiilihydraatteja tehdä.

Älä lankea Fake-Sugar

Saatat hämätä nolla-sokerimakeutusaineiden markkinoilla, emmekä voi syyttää sinua. Se näyttää aivan järkeviä, että voit syöttää makealle ilman kaikkia ikäviä kaloreita vain vaihtamalla terve korvike. Kuitenkin fake sokereita sisältävät usein aspartaamia ja muita aineita, jotka voivat aiheuttaa monia muita terveyteen liittyviä kysymyksiä. On joitakin luonnollisia makeutusaineita, jotka eivät todella toimivat, ja nämä ovat stevia ja Ksylitoli.

Hanki luonnollinen lisä

Jos tarvitset vähän ylimääräistä vauhtia, voit kuluttaa joitakin tehokkaita laihtuminen täydentää.