6 triks for å hjelpe deg overvinne en sukker avhengighet

Vi prøver å sugarcoat det ved å si vi bare har en søt tann eller noe lignende. Men det kommer en tid hvor du må innse det faktum at det kan være et større problem enn du faktisk tror. Det kan noen ganger være en fin linje mellom å nyte en og annen søt snack, og faktisk være avhengige av sukker. Det anbefales at du holder din sukkerinntak under 6 teskjeer (100 kalorier) totalt per dag, og under 9 teskjeer (150 kalorier) per dag. Dette er ikke bare selve sukker som du putter inn i din kaffe eller te, men alle former for sukker som du kan spise på en daglig basis.

Når du bestemmer deg for å begynne å kutte ned på sukker, vil kroppen din er klar over at det ikke blir så mye som det normalt gjør, og du vil begynne å oppleve sukker cravings. Mens sukker cravings kan noen ganger være vanskelig å motstå, her er 6 beste tips for å hjelpe deg å bekjempe cravings.

Pakk i protein

Protein er stor for å gjøre du føler deg full uten å forårsake en topp i blodsukkeret. En flott måte å bruke dette i kostholdet ditt er å spise proteinrik snacks å komme deg fra ett måltid til neste uten sukker oppturer og nedturer. Gode ​​protein snacks er nøtter, frø og avokado.

distrahere deg selv

Mye tid vi nå for en pakke med kjeks eller en sjokolade bar rett og slett fordi vi er lei. Holde deg opptatt og distrahert av å være aktiv og på farten er en fin måte å hjelpe deg selv få tankene bort fra søte godbiter. Du kan holde deg opptatt av å gå en tur eller rengjøring av huset eller noe annet som du kan tenke på.

Bli kjent med mat etiketter

Det er viktig at du vet hva som er i maten du spiser. Gjør deg kjent med sukkerinnholdet i matvarer som du kjøper regelmessig, og alltid sørge for å lese etiketten på matvarer som du er usikker på. Hold et øye med alle former for sukker, som kan omfatte:

  • brunt sukker
  • Frukt juice konsentrater
  • sirup
  • fruktose
  • druesukker
  • laktose
  • maltose
  • honning

Velge riktig karbohydrater

Det finnes to hovedtyper av karbohydrater, nemlig enkle karbohydrater (raffinert) og komplekse karbohydrater (uraffinert). Styr klar av enkle karbohydrater, men dette betyr ikke at du bør holde deg unna karbohydrater helt. Komplekse karbohydrater som hele korn, bønner og grønnsaker er fullpakket med vitaminer, mineraler og fiber. Dette betyr at de kan bidra til å gi deg energi gjennom glukose de inneholder, uten å gi deg den ekle sukker toppene som raffinerte karbohydrater gjøre.

Ikke fall for Fake-Sugar

Du kan bli lurt av null-sukker søtningsmidler på markedet, og vi kan ikke klandre deg. Det ser ut til å gjøre perfekt forstand at du kan mate din søt tann uten alle de ekle kalorier bare ved å bytte til en sunn erstatning. Men falske sukker inneholder ofte aspartam og andre stoffer som kan føre til en rekke andre helseproblemer. Det er noen naturlig sukker erstatter som faktisk fungerer, og disse er Stevia og Xylitol.

Få et naturlig supplement

Hvis du trenger litt ekstra boost, kan du bruke noe effektivt vekttap supplement.