5 Unique tapoja käyttää omenaviinietikkaa vuonna päivittäistä rutiinia

Omenaviinietikkaa, suosittu keittiö katkottua, on laihtuminen booster, yleispuhdistusaine, ja vatsa tutti. Kun ensimmäisen kerran kuulin siitä, ajattelin samaa kuin olet juuri nyt: miten omenasiideri olla niin hyvä sinulle ja miten voin käyttää sitä hyödyksi itse? Olen oppinut olemassa tonnia tapoja käyttää omenaviinietikkaa osaksi päivittäistä rutiinia, mistä sisällyttämällä se teetä, juomia, salaatinkastikkeet, tai käyttää sitä kauneutta booster. En mene päivässä ilman sitä ja elämäni on parantunut huimasti siitä lähtien. Tässä on minun suosikkini tapoja käyttää omenaviinietikkaa, ei järjestyksessä.

kasvovesi

Sekoita yksi osa omenaviinietikkaa ja kolmen neljä osaa vettä. Levitä iholle vanulla, anna sen olla noin 10 minuuttia, huuhtele. Mukaan Dr. Oz, suojaava hapan kerros tekee ihon pehmeämmän, imevät ylimääräisen rasvan, ja vähentää juonteita. Toista kolme kertaa päivässä takaa optimaalisen tuloksen.

detoxifying Bath

Kylvyt ovat hyvä tekosyy tehdä mitään vähään aikaan ja hoitaa koko kehon. Saat detoxifying amme, lisätään yksi puoli kupillinen omenaviinietikkaa omaan kylpyveteen yhdessä Epsom suolat ja laventelin eteerinen öljy rauhoittava tuloksia.

Yleispuhdistusainetta

Paljon puhdistusaineita käyttää erittäin vahvoja kemikaaleja, jotka vahingoittavat kehomme monin tavoin, lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin. Jos voisit vain heittää pois kaikki tuotteet ja pystyä käyttämään yhtä, miksi et? Voit tehdä oman yleispuhdistusainetta, on puoli pulloa omenaviinietikkaa, puoli vettä, ja lisää eteerinen öljy kuten laventeli tai piparminttu. Sekoita spray pullo.

hampaat whitener

Saat tahrojen, hiero omenaviinietikkaa suoraan hampaita huuhtele vedellä. Saat valkaisuun suuvettä, sekoita yksi tl omenaviinietikkaa kupillinen vettä, sitten loiskuu suussa. Do päivittäin tai kaksi kertaa päivässä parhaat tulokset!

Kurkkukipu Tuttiketjut

Jos kärsivät usein kurkkukipua, mutta eivät halua kääntyä lääketieteen käyttöön omenaviinietikkaa. Teelusikallinen cayennenpippuri, yksi tl omenaviinietikkaa, yksi teelusikallinen kanelia, ja kolme teelusikallista apilan hunajaa kupillinen lämmintä vettä auttaa rauhoittaa kurkku päivä.

Sisällyttämällä mukaan mikä tahansa näistä käytöistä osaksi päivittäistä rutiinia, tulet tekemään kehosi suuren palveluksen. Omenaviinietikkaa todella on luonnon lahja meille kaikille, ja meidän pitäisi hyödyntää täysimääräisesti sitä. Huomaamme eron oman terveyden, jos käytät sitä!