5 unikke måder at bruge æble cider eddike i daglige rutine

Æble cider eddike, et populært køkken hæfte, er et vægttab booster, universalrengøringsmiddel, og mave sut. Da jeg først hørte om det, tænkte jeg det samme som du er lige nu: hvordan kan æble cider være så godt for dig, og hvordan kan jeg bruge det til at gavne mig selv? Jeg har lært der er tonsvis af måder at bruge æble cider eddike i din daglige rutine, fra at indarbejde det i te, drikkevarer, salatdressinger, eller bruge det som en skønhed booster. Jeg går ikke en dag uden det og mit liv har forbedret uhyre lige siden. Her er mine yndlings måder at bruge æble cider eddike, i nogen bestemt rækkefølge.

Skintonic

Bland en del æble cider eddike og tre-eller fire dele vand. Anvend på huden med en vatrondel, lad det sidde i ca 10 minutter, derefter skylles. Ifølge Dr. Oz, vil den beskyttende sure lag gør din hud føles glattere, absorbere overskydende olie, og reducere fine linjer. Gentag tre gange om dagen for at opnå optimale resultater.

afgiftende Bath

Bade er en stor undskyldning for ikke at gøre noget i et stykke tid og tage sig af hele din krop. For en afgiftende bad, tilsæt en halv en kop æble cider eddike til din badevandet sammen med Epsom salte og lavendel æterisk olie til beroligende resultater.

All-Purpose Cleaner

En masse af rengøringsmidler bruger ekstremt skrappe kemikalier, som er skadelige for vores kroppe på mange måder, kortsigtet og langsigtet. Hvis du bare kunne smide alle de produkter og være i stand til at bruge en, hvorfor skulle du ikke? For at lave din egen universalrengøringsmiddel, har halvdelen af ​​flaske æble cider eddike, halvt vand, og tilsæt en æterisk olie såsom lavendel, eller pebermynte. Bland i en sprayflaske.

Tænder Whitener

Til genstridige pletter, gnide æble cider eddike direkte på dine tænder derefter skylles med vand. For en kridtning mundskyl, bland en teskefuld af æble cider eddike med en kop vand, så swish rundt i munden. Gør dagligt eller to gange om dagen for de bedste resultater!

Halsbetændelse Soother

Hvis du ofte lider af ondt i halsen, men ikke ønsker at henvende sig til medicin, brug æble cider eddike. En teskefuld af cayennepeber, vil en teskefuld af æble cider eddike, en teskefuld kanel, og tre teskefulde af kløver honning i en kop varmt vand hjælpe med at dulme din hals for dagen.

Ved at inkorporere en hvilken som helst af disse anvendelser i din daglige rutine, vil du gøre din krop en enorm fordel. Æble cider eddike virkelig er naturen gave til os alle, og vi skal drage fuld fordel af det. Du vil snart se en forskel i dit helbred, hvis du bruger det!