5 unike måter å bruke eple cider eddik i daglige rutine

Apple cider eddik, en populær kjøkken stift, er et vekttap booster, alle formål renere, og mage smokk. Da jeg først hørte om det, tenkte jeg det samme som du er akkurat nå: Hvordan kan eple cider være så bra for deg, og hvordan kan jeg bruke det til fordel for meg selv? Jeg har lært det er tonnevis av måter å bruke eple cider eddik i din daglige rutine, fra å innlemme den i te, drikke, salatdressinger, eller bruker det som en skjønnhet booster. Jeg går ikke en dag uten det, og livet mitt har økt enormt siden den gang. Her er mine favoritt måter å bruke eple cider eddik, i ingen spesiell rekkefølge.

Facial Toner

Bland en del eple cider eddik og 3-4 deler vann. Bruk på huden med en bomullsdott, la det sitte i ca 10 minutter, og skyll. Ifølge Dr. Oz, vil det beskyttende sure lag gjøre huden din føles mykere og absorberer overflødig olje, og redusere fine linjer. Gjenta tre ganger om dagen for optimale resultater.

avgift Bath

Bad er en god unnskyldning for å ikke gjøre noe for en stund og ta vare på hele kroppen. For en avgifte bad, tilsett en halv en kopp eple cider eddik til badevannet sammen med Epsom salter og lavendel essensielle olje for beroligende resultater.

All-Purpose Cleaner

Mange rengjøringsmidler bruke svært sterke kjemikalier som er skadelige for kroppen vår på mange måter, kortsiktig og langsiktig. Hvis du bare kunne kaste ut alle disse produktene, og kunne bruke en, hvorfor ville ikke du? Å lage din egen all-formål renere, har halve flasken av eple cider eddik, halvparten vann, og tilsett en eterisk olje som lavendel eller peppermynte. Bland i en sprayflaske.

Teeth Whitener

For vanskelige flekker, gni eple cider eddik direkte på tennene og skyll med vann. For en hvithet munnvann, bland en teskje av eple cider eddik med en kopp vann, deretter swish rundt i munnen. Gjøre daglig eller to ganger om dagen for best resultat!

Sår hals Soother

Hvis du ofte lider av sår hals, men ønsker ikke å slå til medisin, bruke eple cider eddik. En teskje kajennepepper, vil en teskje av eple cider eddik, en teskje kanel, og tre teskjeer kløver honning i en kopp varmt vann hjelpe lindre halsen for dagen.

Ved å innlemme noen av disse bruker i din daglige rutine, vil du gjøre kroppen din en stor tjeneste. Apple cider eddik er virkelig naturens gave til oss alle, og vi bør ta full nytte av det. Du vil snart se en forskjell i din helse hvis du bruker den!