5 Unieke Manieren om Apple Cider Vinegar in Daily Routine

Apple cider azijn, een populaire keuken nietje, is een gewichtsverlies booster, allesreiniger, en maag speen. Toen ik voor het eerst hoorde, dacht ik hetzelfde als je nu bent: hoe kan appel cider zijn zo goed voor u en hoe kan ik het gebruiken om mezelf te profiteren? Ik heb geleerd er zijn vele manieren om appelazijn te gebruiken in je dagelijkse routine, van integratie ervan in thee, drankjes, salade dressings, of te gebruiken als een beauty booster. Ik heb geen dag zonder het gaan en mijn leven is enorm sindsdien verbeterd. Hier zijn mijn favoriete manieren om appelazijn te gebruiken, in willekeurige volgorde.

Facial Toner

Meng een deel appelazijn en drie-vier delen water. Breng aan op de huid met een wattenschijfje, laat het zitten voor ongeveer 10 minuten en spoel. Volgens Dr Oz, zal de beschermende zure laag uw huid gladder, absorberen overtollige olie, en fijne lijntjes verminderen. Herhaal dit drie keer per dag voor een optimaal resultaat.

ontgiftende Bath

Baden zijn een geweldig excuus om iets niet te doen voor een tijdje en verzorgen van je hele lichaam. Voor een ontgiftende bad, voeg een halve een kopje appelazijn aan het badwater samen met Epsom zouten en essentiële olie van lavendel voor het verzachten resultaten.

Allesreiniger

Veel schoonmaakmiddelen gebruiken zeer agressieve chemicaliën die schadelijk zijn voor ons lichaam op vele manieren, op korte termijn en lange termijn. Als je gewoon zou kunnen gooien alle producten en in staat zijn om een, waarom zou je dan niet gebruiken? Om uw eigen allesreiniger te maken, hebben de helft van de fles appelazijn, half water en voeg een essentiële olie zoals lavendel of pepermunt. Meng in een spuitfles.

witten van tanden

Voor hardnekkige vlekken, wrijf appelazijn direct op je tanden en spoel na met water. Voor een whitening mondwater, meng een theelepel appelazijn met een kopje water, dan swish rond in je mond. Doe dagelijks of tweemaal per dag voor het beste resultaat!

Keelpijn Fopspeen

Als u vaak last van zere keel, maar wil niet te wenden tot de geneeskunde, gebruik appelazijn. Een theelepel cayennepeper, zal een theelepel appelazijn, een theelepel kaneel, en drie theelepels van klaver honing in een kopje warm water te helpen kalmeren uw keel voor de dag.

Door het opnemen van een van deze toepassingen in je dagelijkse routine, doe je je lichaam een ​​groot plezier. Apple cider azijn is echt de natuur geschenk voor ons allemaal en we moeten ten volle te profiteren van het. Je zult al snel een verschil zien in uw gezondheid als je het gebruikt!