5 Uleiuri esentiale pentru dureau cumplit picioarele

După o zi lungă pe picioarele tale, poate fi dificil să se relaxeze. picioare umflate, dureri, și achy poate fi o adevarata durere, dar din fericire, există ceva ce se poate face. Uleiurile esențiale pot ajuta să vă calma picioarele inflamat și te înapoi în sus și se deplasează rapid. Aici sunt unele dintre cele mai bune uleiuri pentru dureri de picioare și câteva moduri diferite de a ajuta la ameliorarea durerii si presiunea cu care se confruntă.

Cum sa faci un calmant ulei esential pentru picioare Baie

Una dintre cele mai bune metode pentru a reduce umflarea și durerea de dureri de picioare este, cu o baie de picioare. Pentru a face o baie de picioare, să ia un recipient suficient de mare pentru a plasa picioarele și să-l umple cu apă caldă. Se adaugă câteva săruri Epsom calmante si 10-12 picaturi de ulei esential de vindecare dvs. favorit. Se înmoaie picioarele timp de 20-30 minute și relaxați-vă. Veți vedea în curând o reducere a edemului și se simt de relief.

Uleiuri esențiale pentru relief subiect

O altă modalitate eficientă de a oferi beneficiile de vindecare de uleiuri esențiale pentru picioare dureroase este printr-o aplicație topică. Se amestecă 3-4 picături de ulei de vindecare preferat cu o lingura de ulei purtător și masaj în picioare. Dacă sunteți în picioare toată ziua, acesta este un lucru mare de a face în dimineața pentru a menține picioarele de umflare pe tot parcursul zilei. Puteți aplica din nou, de asemenea, acest amestec ori de câte ori doriți pentru a ajuta la reducerea durerii.

Essential Oil Zahăr Scrub

O altă modalitate foarte bună de a obține scutire de la dureri de picioare și achy este cu un picior esential de ulei exfoliant de zahăr. Se amestecă 1/2 cană de zahăr brut cu un 1/2 cana de ulei de purtător și 10 picături de ulei esential preferat. Frecati-ti picioarele cu acest amestec timp de 5-10 minute, apoi se clateste. Un exfoliant esential de zahăr ulei poate ajuta la stimularea fluxului de sânge care reduce umflarea, dar poate ameliora, de asemenea, durerea de uscat crăpate a pielii, vezicule, callouses, si bataturile. Toate pe care le poate provoca o mulțime de durere.

Cele cinci cele mai bune uleiuri esențiale pentru a încerca pentru picioare achy

Aici este o listă cu cele mai bune uleiuri pentru a calma durerea de picior. Le puteți utiliza în mod individual sau într-un amestec, în funcție de beneficiile pe care le sunt în căutarea de a primi:

Ulei esential de menta : ulei esențial de mentă ajută la ameliorarea durerii în două moduri. În primul rând, acesta oferă o senzație de răcire calmant , care poate ajuta la ameliorarea rapidă. În al doilea rând, are proprietăți anti-inflamatorii , astfel , atunci când este aplicat local poate reduce durerea de umflare. De asemenea , are proprietăți antimicrobiene , deci este mare pentru ameliorarea durerii de picior atlet și poate ajuta la mentinerea picioarele cu miros proaspăt.

Ulei de eucalipt esential : ulei de eucalipt esential are , de asemenea , atât de răcire și proprietăți anti-inflamatorii , care pot ameliora durerea de picioare obosite eucalipt ameliorează , de asemenea , stres și tensiune și este un analgezic astfel încât să poată ajuta amorti zona. De asemenea, funcționează pentru a combate picior de atlet și lasă picioarele miros proaspăt.

Ulei Esențial de Rozmarin : Ulei esential de rozmarin este mare pentru dureri musculare nu numai , ci , dureri articulare, de asemenea. Aceasta poate ajuta la imbunatatirea circulatiei si pentru a reduce durerea asociata cu artrita. Este deosebit de puternic , atunci când sunt combinate cu puterea de racire de menta sau eucalipt uleiuri esențiale.

Rose Geranium ulei esential : Rose geranium este mare pentru tratarea orice fel de boli de piele. Deci , dacă picioarele sunt bătătorite, durere, sau au rani deschise, este mare pentru tratarea acestor probleme și reducerea durerii. De asemenea, contribuie la promovarea dezvoltării de noi celule astfel încât să poată lucra pentru a menține picioarele senzație de moale și tineresc.

Ulei din lavandă eteric : Ulei esential de lavanda este uleiul esential mai calmant. Aceasta ajută la ameliorarea dureri musculare și articulare; ea , de asemenea , ajuta la vindecarea diferitelor afecțiuni ale pielii. Este atât un analgezic și anti-inflamator , deci are puternice proprietati de calmare a durerii. Lavanda are , de asemenea , proprietăți antidepresive , astfel că poate ajuta , de asemenea , să vă relaxați , astfel încât să puteți începe procesul de vindecare.

Cu aceste uleiuri esențiale și varietatea de aplicații, nu va mai trebui să trăiască cu dureri de picioare, achy. Amintiți-vă totuși, că nu toate uleiurile esențiale sunt aceleași. Când folosiți uleiuri esențiale în scopuri terapeutice, cum ar fi găsirea de relief de la picioare dureroase, este crucial să utilizați 100% uleiuri esentiale pure. Unele uleiuri sunt pur și simplu uleiuri de parfum și nu livreze puternice calitatile curative ale plantelor naturale.