5 raons per les que vostè ha de prendre bicarbonat de sodi

El bicarbonat de sodi sembla ser un element molt baix perfil rebost. De fet, la majoria de la gent té una caixa de bicarbonat de soda a la nevera, congelador, rebost i potser fins i tot en la seva cambra de bany. No obstant això, en arribar al capdavall, no tothom sap tan sols el que el bicarbonat de sodi és molt menys el seu valor terapèutic.

Què és el bicarbonat de sodi?

El bicarbonat de sodi és molt complicada, de fet, només conté un ingredient, bicarbonat de sodi. El bicarbonat de sodi és una base que reacciona quan entra en contacte amb substàncies àcides com ara sèrum de llet, vinagre o iogurt. La reacció produeix diòxid de carboni com s’evidencia per les bombolles que es veuen. Si vostè recorda quan era a l’escola a la qual probablement ha fet alguns volcans falsos utilitzant vinagre i bicarbonat de sodi. El bicarbonat de sodi és una substància natural que es troba en els éssers vius. La seva funció és ajudar a mantenir els nivells de pH en les que necessiten ser per mantenir la vida. A causa d’aquesta capacitat, el bicarbonat de sodi pot ser utilitzat com una teràpia curativa per a una sèrie de condicions.

5 raons per començar bicarbonat de sodi Beure

Beure bicarbonat de sodi dissolt en l’aigua no és una cosa nova i ha estat utilitzada per alleujar els símptomes associats amb condicions com ara:

 • artritis
 • indigestió
 • acidesa
 • infecció

Quan es consumeix en dosis apropiades, bicarbonat de sodi pot ajudar a la química del cos equilibri activació autocuració.

Aquí hi ha algunes bones raons per les quals vostè ha de prendre bicarbonat de sodi periòdicament durant tot el dia. Per a la barreja d’alleujament d’una mitjana cullereta en un got de vuit unces d’aigua. Encara que sempre s’ha de consultar amb el seu metge sobre la dosi correcta per a la seva condició.

1. El bicarbonat de sodi és un antiàcid

Conegut com un antiàcid, bicarbonat de sodi neutralitza l’àcid a l’estómac. Si vostè pateix de reflux àcid, vostè sap el molest i dolorós que pot ser. Esquitxades d’àcid des de l’estómac cap a l’esòfag i fins i tot pot pujar fins a la part posterior de la gola. bicarbonat de sodi dissolt en l’aigua potable ajuda a neutralitzar l’àcid clorhídric i elimina el dolor de cremor d’estómac. A més, l’efervescència (bombolleig) que ocorre quan el bicarbonat de sodi es barreja amb aigua promou rots que poden alleujar el gas i inflar.

2. Bicarbonat de soda saldos pH i promou la curació

Encara que l’acidesa és necessària per a la digestió dels aliments, l’excés d’acidesa en el cos promou malalties com l’osteoporosi, el càncer i l’artritis. Totes aquestes condicions es desenvolupen en un ambient àcid. Beure bicarbonat de sodi dissolt en aigua ajuda a equilibrar el pH i promou el benestar i energia.

3. El bicarbonat de sodi redueix la inflamació

inflamació de les articulacions causa dolor i condicions tals com la gota (on l’àcid úric s’acumula en l’orina, la sang i els teixits) són especialment alleujades amb l’addició d’un tònic bicarbonat de sodi.

4. El bicarbonat de sodi ajuda a alleujar la molèstia causada per la infecció del tracte urinari

A més de beure molta aigua i suc de nabiu, bicarbonat de sodi pot ajudar a superar una infecció del tracte urinari. Ho fa mitjançant la reducció d’àcid en l’orina. Si vostè és propens a aquestes infeccions, tracti de prendre bicarbonat de sodi i aigua.

5. Rendiment i reforç d’energia

Si fa exercici dur, l’àcid làctic s’acumula en els músculs, i això causa dolor i fatiga. Per fer una barreja de la beguda energètica sobrealimentat de quatre tasses d’aigua amb 1/2 de culleradeta de bicarbonat de sodi, una culleradeta de sal de mar, dues cullerades de mel crua i una cullerada de suc de llimona.

Els beneficis de bicarbonat i llimona

Alguns diuen bicarbonat de sodi i suc de llimona una solució miraculosa. Les llimones tenen molt fortes propietats antimicrobianes i són de gran abast contra infeccions fúngiques i bacterianes. També s’han trobat per regular la pressió arterial i ajudar a reduir l’estrès. La investigació fins i tot ha trobat proves que els cítrics podrien ser útils en la prevenció del càncer. Per descomptat, sabem que el bicarbonat de sodi ajuda a nivells de pH d’equilibri que fan que sigui difícil per a la malaltia a afermar.

Per fer una llimona i bicarbonat de sodi barreja de la beguda una cullerada de bicarbonat de sodi en un got d’aigua i afegir el suc d’una llimona orgànic sencera en un pot de vidre quart net. Ompliu el pot gairebé fins a la vora amb aigua i deixar reposar durant la nit. Al matí, prendre un got de la barreja abans d’esmorzar. Això va a netejar el seu tracte digestiu i equilibrar el seu pH a primera hora. Beure un altre vas de la tònica abans d’anar a dormir.

Consells i precaucions en beure bicarbonat de sodi

 • El bicarbonat de sodi és alta en sodi, per la qual cosa és una bona idea de no exagerar.
 • Si vostè pateix de malaltia hepàtica, malaltia renal, pressió arterial alta o edema no s’ha de beure bicarbonat de sodi.
 • No beure bicarbonat de sodi si està embarassada o alletant.
 • Si vostè pren medicaments amb recepta, assegureu-vos de preguntar al seu metge abans de beure bicarbonat de sodi.
 • Els nens menors de cinc anys no han de prendre bicarbonat de sodi.
 • No beure bicarbonat de sodi amb l’estómac ple.
 • Els efectes secundaris del consum de bicarbonat de sodi poden incloure augment de la set i rampes d’estómac.

Altres formes d’utilitzar bicarbonat de sodi

A més de beure bicarbonat de sodi, hi ha moltes altres maneres d’utilitzar aquesta substància natural interessant i valuós. Aquestes són només algunes idees, però per obtenir una llista completa de totes les formes meravelloses d’utilitzar bicarbonat de sodi:

pasta de dents casolana

pasta de dents casolana pot ser tan eficaç com comprats a la botiga, però amb menys productes químics. Barreja una mica de bicarbonat de sodi amb oli de coco orgànic i unes gotes d’oli essencial de menta per fer una pasta de dents lluita contra els bacteris.

desodorant natural

Si vostè està buscant un desodorant natural (i aquí hi ha algunes raons per les quals hauria), bicarbonat de sodi és una gran opció. Barregi una part de bicarbonat de sodi amb sis parts de midó de blat de moro i posar una mica sota dels braços. Afegir una mica d’oli essencial de lavanda per a una fragància fresca. Unes poques gotes és tot el que necessita.

exfoliant facial

A causa que el bicarbonat de sodi és alcalí que ajuda a suavitzar el sèu i la brutícia a la cara per facilitar la seva jubilació. Els grànuls de bicarbonat de sodi ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la pell deixant enrere la pell suau i hidratada. L’ús de bicarbonat de sodi a la cara també ajuda a matar els bacteris, així que pot causar brots.

Per fer una barreja exfoliant, rentar la cara amb aigua tèbia i un oli de coco poc. Barrejar una mica de bicarbonat de sodi amb aigua tèbia i un parell de gotes d’oli d’arbre de te en un recipient petit. La barreja ha de tenir la consistència de la pasta de dents. Fregui la barreja en el teu rostre amb moviments circulars, anar amb compte de no aconseguir-ho en els seus ulls. Fregar la cara durant uns minuts i després una esbandida amb aigua tèbia. Feu un seguiment amb una lleugera capa de crema hidratant.

repel·lent de formigues i escarabats

No hi ha res pitjor que una infestació de formigues que simplement no desapareixerà. Si estàs cansat d’usar els productes químics, tracti de ruixar una mica de bicarbonat de sodi al voltant del punt d’entrada. En poc temps, trobareu les seves formigues movent-se cap a fora.

nevera desodorant

Per descomptat, el bicarbonat de sodi és una gran nevera i congelador desodorant passada de moda. Només recordeu que canviar la caixa de, almenys, un cop al mes per la frescor màxima.

pote últim i rentador paella

olles carbonitzats són tan difícils de netejar. Que vol utilitzar una càrrega de productes químics? El millor és que el bicarbonat de sodi barrejat amb una mica d’aigua fa que la barreja d’ideals olla de rentat. Aplicar i usar un coixinet o raspall de rentat per obtenir tots els seus olles net com una patena.

remei picada d’un insecte

Per reduir la picor i la inflamació d’una picada d’insecte pot fer una pasta amb bicarbonat de sodi i aigua. Fregui una mica i es deixa durant uns deu minuts. Esbandida amb aigua freda i assecar. Utilitza la mateixa barreja de l’heura verinosa o el roure verinós.

netejador de canonades

En lloc de netejar els desguassos tapats amb productes químics perillosos, per què no provar una alternativa natural usant bicarbonat de sodi. Abocar un litre d’aigua bullint pel desguàs i segueixi això amb 1/2 tassa de bicarbonat de sodi i 1 tassa de vinagre blanc. Cobreixi l’orifici de drenatge i es deixa durant uns trenta minuts. Treure la tapa i deixi córrer l’aigua molt calenta pel desguàs durant uns 5 minuts. Aquest és un bon tractament mensual netejador de canonades si té una obstrucció o no.