5 parhaat öljyesanssit ruoansulatusta

Ruoansulatuskanavan työskentelee kovasti hajottaa elintarvikkeet, että syöt osaksi ravintoaineita, että elimistö vaatii. Se imee heidät ja auttaa muuntamaan näiden ravintoaineiden energiaksi tukea moitteettoman toiminnan kaikkien solujen, elinten ja järjestelmien elimistössä. Se on myös vastuussa arviolta 80% vastustuskykyä!

Kuten varmasti tiedät, ruoansulatuskanavan on erittäin tärkeä osa säilyttää yleistä terveydentilaa, mutta hyvää huolta se voi olla hankalaa, että nopeasti muuttuvassa maailmassa elämme. Koska ruokavalio on # 1 vaikuttava tekijä säilyttämisessä ruoansulatusta, se voidaan helposti vahingoittua, Standard American Diet, tai surullinen.

SAD on juuri sitä – Sad. Nykyään useimmat ihmiset Yhdysvalloissa kuluttavat suuria määriä pitkälle jalostettuja elintarvikkeita kuten puhdistetut jyvät (hiilihydraatit), pakattu aavikot, ja sokeripitoisia juomia ja hyvin pieniä määriä koko luonnontuote, kuten hedelmiä, vihanneksia ja kalaa. Se on tämän vuoksi, että monet ihmiset kärsivät erilaisia ​​ruoansulatuskanavan häiriöt vaihtelevat vaivoja kuten kaasu, turvotus ja ruoansulatushäiriöt vaarallisia oireita vakavampia ruoansulatushäiriöt, krooninen ärtyneisyys, peräpukamia ja suoliston tulehdus.

5 parhaat eteeriset öljyt ruoansulatusta

Jos kärsit ruoansulatuskanavan vaivat, eteerisiä öljyjä voi tarjota jonkin verran helpotusta! Aloita näistä 5 eteeriset öljyt paremmin ruoansulatusta:

Inkivääri

Lämmin ja mausteista, tämä tuoksuva öljy on johdettu juurakosta (root). Juurta itsessään on käytetty keittiöissä ympäri maailmaa vuosisatojen sen kykyä vähentää oireita yhteisten vatsavaivat kuten pahoinvointi, turvotus ja kaasu. Lisäksi tiedetään stimuloivan ruoansulatusta, rauhoittaa ja mukavuutta.

Rakuuna

Ainutlaatuinen kyvyt rakuunaa öljyä sisältää voiteluaineita suolen seinämien tukemiseen ruoansulatuskanavasta. Voi edistää ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä, se on myös mukana poistamisesta toksiinien. Myös voimakas anti-sieni ominaisuuksia auttaa pitämään suoliston loiset poissa.

Piparminttu

Yksi hyvin tunnustettu ja laajalti käytetty eteeriset öljyt ruoansulatusta. Piparminttu on ihanan tuoksuva, stimuloiva ja virkistävä. Myös voimakas öljy, joka tehokkaasti helpottaa yleinen pahoinvointi, ruoansulatushäiriöt, ja kaasun ja stimuloi ruoansulatuskanavasta.

Kynsi

Rauhoittava ja lohduttava koko ruoansulatuskanavan, Neilikkaöljy tiedetään vähentävän tulehdusta sisällä suoliston limakalvo. Tämä voi auttaa lievittämään vatsavaivoja. Myös lievittää vaivoja rentouttava sileän lihaksen kudoksia ruoansulatuskanavan lievittää kouristuksia, pahoinvointia, kaasu ja turvotus. Yksi ainutlaatuinen yhdiste nimeltään eugenoli, löytyy neilikkaöljy tiedetään tehokkaasti hoitaa hiiva-infektiot ja Candida (suoliston loinen) liikakasvua.

Öljy Oregano

Yksi tehokkaimmista eteerisiä öljyjä ruoansulatusta. Tämä öljy sisältää voimakas antibakteerinen, anti-sieni ja antiparasiittista paranemista yhdisteet, jotka kilpailevat over-the-counter korjaustoimenpiteitä ylläpitää tervettä ruoansulatusta. Pystyy tappaa patogeenisten suolistobakteerien jotka elävät ruoansulatuskanavan, öljy oregano on parhaimmillaan silloin, kun käytetään vain hätätapauksissa saada säännöllistä ruoansulatusta takaisin raiteilleen.

Miten eteeriset öljyt toimii rauhoittaa Digestive Järkyttynyt

Eteeriset öljyt sisältävät kasvipohjaisia ​​kemiallinen koostumus vastaa voimakas parantava etuja. Ne yhdisteet, käynnistää vasteen hermostoon, lähettää signaaleja aivoihin. Nämä signaalit voivat olla rauhoittava ja rauhoittava suoliston, tai stimuloimaan ruoansulatus edistämällä parasympaattisen aktiivisuuden. Kukin öljy on erilainen, mutta vain muutama tippa tahansa eteerinen öljy tekee suuren vaikutuksen.

On 2 tapaa käyttää eteerisiä öljyjä tukemaan tervettä ruoansulatuskanavan:

  1. Aromatically. Kun käytetään oman diffuusori, tai vain hengitettynä ulos pullosta, höyryt kuljettaa aktiivisen kemiallisen molekyylien kehon nenän kautta. Ne stimuloivat hajuhermo, joka sijaitsee nenäontelon. Tämä hermo sisältää kuituja, jotka lähettävät signaaleja suoraan keskushermostoon. Se on järjestelmä, jossa ruoansulatusta hallitaan.
  2. Paikallisesti. Ihosi imee kaiken, mitä laittaa sitä. Kun levitetään hieroa, voidetta tai hieronta aktiivisia yhdisteitä löytyy eteeriset öljyt Anna verenkiertoon tukemaan ruoansulatuskanavan.

Ruoansulatus Hieronta Ohjeet: Alkaen navasta, soveltaa öljy ja sitten varovasti hieronta ihoon käyttäen ylöspäin liikkein (kevyesti kanssa tyynyt sormenpäillä, kiertäen oikealla). Tämä voidaan tehdä myös takana, yli maksassa ja vatsassa. Muista aina laimentaa eteeriset öljyt kookos tai manteliöljyä.

HUOM: Älä käytä eteeriset öljyt vatsavaivoja tai jokin muu terveysongelma neuvottelematta ensin terveydenhuollon tarjoaja. Suosittelemme, että et koskaan käytä niitä sisäisesti.

Mitä sinun pitäisi harkita

Kun käytät tuotetta, jonka tiedät on menossa anna kehon, sinun täytyy olla varma, että se on myrkytön. Loppujen lopuksi haluat vain parasta laatua, puhtaista raaka-aineista itsellesi ja perheellesi. Valitettavasti nykyään monet eteerinen öljy yhtiöitä, jotka eivät noudata säänneltyjen käytäntöjä siitä, miten niiden tuotteita viljellään, louhitaan ja jalostetaan.

Klo Healing Solutions, terveyteen ja onnellisuuteen on meille tärkeintä. Siksi jokainen erä eteerisiä öljyjä löydät täältä sisältää vain 100% puhtaista raaka-aineista. Täyteaineita, ei kemikaaleja testataan vain, tarkistettu ja sertifioitu terapeuttinen luokka eteeriset öljyt, onnellinen, terve tummies!