5 Olis Essencials per als peus adolorits i dolor

Després d’un llarg dia als peus, que pot ser difícil per a relaxar-se. els peus inflats, adolorits, i adolorits poden ser un veritable mal de cap, però per sort no és una cosa que pot fer. Els olis essencials poden ajudar a calmar els seus peus adolorits i obtenir una còpia de seguretat i movent ràpidament. Aquests són alguns dels millors olis per al mal de peus i algunes maneres diferents per ajudar a alleujar el dolor i la pressió que està experimentant.

Com fer un calmant oli essencial bany de peus

Un dels millors mètodes per reduir la inflor i el dolor del mal de peus és amb un bany de peus. Per fer un bany de peus, prendre un recipient prou gran com per posar els peus i omplir-lo amb aigua tèbia. Afegiu una mica de sals d’Epsom i calmants 10-12 gotes del seu oli essencial favorit de curació. Remulli seus peus durant 20-30 minuts i relaxar-se. Aviat es veurà una reducció de la inflor i la sensació d’alleujament.

Olis essencials per al alleujament tòpic

Una altra manera efectiva per lliurar els beneficis curatius dels olis essencials als peus dolorosos és a través d’una aplicació tòpica. Barrejar 3-4 gotes del seu oli de curació favorit amb una cullerada d’oli portador i el massatge en els peus. Si està dempeus tot el dia, això és una gran cosa que fer en el matí per mantenir els peus s’inflin durant tot el dia. També pot tornar a aplicar aquesta barreja amb la freqüència que li agradaria ajudar a reduir el dolor.

Oli Essencial Exfoliant

Una altra gran manera d’aconseguir l’alleujament del dolor en els peus adolorits i està amb un peu d’oli essencial exfoliant de sucre. Barrejar 1/2 tassa de sucre en brut d’una tassa 1/2 d’oli portador i 10 gotes del seu oli essencial favorit. Fregui seus peus amb aquesta barreja durant 5-10 minuts i després esbandir. Un exfoliant de sucre oli essencial pot ajudar a estimular el flux de sang el que redueix la inflor, però també pot alleujar el dolor de la pell seca, ampolles, durícies, ulls de poll i esquerdats. El que es pot causar molt dolor.

Els cinc millors olis essencials per Provar per mal de peus

Aquí està una llista dels millors olis per alleujar el dolor al peu. Es pot utilitzar de manera individual o en una barreja en funció dels beneficis que vostè està buscant per rebre:

Oli Essencial : Oli essencial de menta ajuda a alleujar el dolor de dues maneres. En primer lloc, proporciona una sensació de frescor calmant que pot ajudar a aconseguir un alleugeriment ràpid. En segon lloc, té propietats antiinflamatòries de manera que quan s’aplica tòpicament pot reduir el dolor de la inflor. També té propietats antimicrobianes per la qual cosa és ideal per alleujar el dolor del peu d’atleta i pot ajudar a mantenir els peus amb olor fresca.

Oli essencial d’eucaliptus : oli essencial d’eucaliptus també té tant la refrigeració i propietats antiinflamatòries que poden alleujar el mal de peus cansats eucaliptus també alleuja l’estrès i la tensió i és un analgèsic pel que pot ajudar a adormir la zona. També treballa per combatre el peu d’atleta i deixar els seus peus amb olor fresca.

Oli essencial de Romaní : Oli essencial de romaní és ideal no només per al dolor muscular dolor en les articulacions, però també. Pot ajudar a millorar la circulació i reduir el dolor associat amb l’artritis. És especialment potent quan es combina amb la potència de refrigeració de menta o eucaliptus olis essencials.

Rosa gerani Oli essencial : rosa gerani és ideal per al tractament de qualsevol tipus de malalties de la pell. Així que si els seus peus estan callosa, dolor, o té ferides obertes, és ideal per al tractament d’aquests problemes i reduir el dolor. També ajuda a promoure el desenvolupament de noves cèl·lules perquè pugui treballar per mantenir els peus amb una sensació suau i jove.

Oli essencial de lavanda : oli essencial de lavanda és l’oli essencial més calmant. Ajuda a alleujar el dolor muscular i articular; sinó que també ajuda a curar diverses malalties de la pell. És tant un analgèsic i antiinflamatori pel que té per alleujar el dolor potents propietats. La lavanda també té propietats antidepressives de manera que també pot ajudar a relaxar perquè pugui començar el procés de curació.

Amb aquests olis essencials i la varietat de grans aplicacions, que ja no haurà de viure amb dolor, els peus adolorits. Recordeu, però, que no tots els olis essencials són els mateixos. Quan utilitzeu olis essencials amb finalitats terapèutiques com la recerca d’alleujament de peus dolorosos, és crucial que utilitza olis essencials 100% purs. Alguns olis són simplement olis de perfum i no lliuren les poderoses qualitats curatives de les plantes naturals.