5 moduri unice de a utiliza otet de mere în rutina zilnică

Oțet de mere, un popular bucătărie capse, este un rapel de pierdere în greutate, toate scop curat, și suzetă de stomac. Când am auzit prima dată de ea, m-am gândit același lucru ca tine chiar acum: cum poate fi atât de cidru de mere bun pentru tine și cum îl pot folosi pentru mine beneficia? Am învățat că sunt de tone de moduri de a folosi oțet de mere în rutina de zi cu zi, de la încorporarea în ceaiuri, băuturi, sosuri pentru salate, sau folosindu-l ca un rapel de frumusete. Eu nu merg o zi fără ea și viața mea sa îmbunătățit foarte mult de atunci. Aici sunt căile mele preferate pentru a utiliza oțet de mere, în nici o ordine anume.

demachiantul

Se amestecă o parte otet de mere si trei-patru părți apă. Se aplică pe piele cu un tampon de bumbac, se lasa sa stea timp de aproximativ 10 minute, apoi se clătește. Potrivit Dr. Oz, stratul acid protector va face pielea sa se simta mai lin, absorbi excesul de ulei, și de a reduce liniile fine. Se repetă de trei ori pe zi pentru rezultate optime.

detoxifiant de baie

Băile sunt o scuză foarte bună de a nu face nimic pentru un timp și să aibă grijă de tot corpul. Pentru o baie detoxifianta, se adaugă o jumătate de o cana de otet de mere la apa de baie, împreună cu săruri Epsom și ulei esențial de lavandă pentru rezultate calmante.

All-Purpose Cleaner

O mulțime de produse de curățare folosesc substanțe chimice extrem de dure, care sunt dăunătoare pentru corpurile noastre în mai multe moduri, pe termen scurt și pe termen lung. Dacă ai putea arunca doar toate aceste produse și să poată utiliza unul, de ce nu? Pentru a face propriul toate scop curat, au o jumatate din sticla de otet de mere, o jumătate de apă, și adaugă un ulei esențial, cum ar fi lavanda sau menta. Se amestecă într-un flacon de pulverizare.

dinţi Whitener

Pentru petele dificile, freca oțet de mere direct pe dinti, apoi se clătește cu apă. Pentru o apa de gura de albire, se amestecă o linguriță de oțet de mere cu o ceașcă de apă, apoi in jurul Swish in gura. Face de zi cu zi sau de două ori pe zi pentru rezultate mai bune!

Dureri în gât Soother

Dacă suferă frecvent de durerile de gât, dar nu doresc să apeleze la medicamente, otet de mere utilizare. O linguriță de ardei iute, o lingurita de otet de mere, o linguriță de scorțișoară, și trei lingurițe de miere trifoi într-o ceașcă de apă caldă va ajuta la calmarea gât pentru a doua zi.

Prin încorporarea oricare dintre aceste utilizări în rutina de zi cu zi, vei face corpul tau o mare favoare. Otetul de mere este cu adevărat darul naturii pentru noi toți și ar trebui să fie profitând din plin de ea. Veți vedea în curând o diferență în sănătatea dumneavoastră dacă-l utilizați!