5 maneres única d’utilitzar el vinagre de poma a la rutina diària

El vinagre de poma, un popular producte a la cuina, és un reforç de la pèrdua de pes, netejador d’ús múltiple, i xumet estómac. Quan vaig escoltar per primera vegada d’ella, estava pensant el mateix que es troba ara mateix: com pot sidra de poma ser tan bo per a vostè i com puc utilitzar-lo per beneficiar a mi mateix? He après que hi ha moltes maneres d’utilitzar el vinagre de sidra de poma en la seva rutina diària, des de la seva incorporació en els tes, begudes, guarniments per a amanides, o usar-lo com un reforç de la bellesa. No vaig un dia sense ella i la meva vida ha millorat enormement des de llavors. Aquí són les meves formes preferides per utilitzar vinagre de poma, sense cap ordre en particular.

tònic facial

Barregi una part de vinagre de poma-tres-quatre parts d’aigua. S’aplica a la pell amb un cotó, deixar que reposi durant uns 10 minuts, després esbandida. Segons el Dr Oz, la capa protectora àcida farà que la seva pell se senti més suau, absorbir l’excés d’oli i reduir les línies fines. Repetir tres vegades al dia per obtenir resultats òptims.

Bany desintoxicant

Els banys són una gran excusa per no fer res durant un temps i tenir cura del seu cos sencer. Per a un bany de desintoxicació, afegir la meitat d’una tassa de vinagre de sidra de poma a l’aigua de bany, juntament amb sals d’Epsom i oli essencial de lavanda per a resultats suaus.

netejador multiús

Una gran quantitat de productes de neteja utilitzeu substàncies químiques extremadament dures que són perjudicials per al nostre cos de moltes maneres, a curt termini i llarg termini. Si es pogués tirar tots aquests productes i ser capaç d’utilitzar un, ¿per què no? Per fer el seu propi netejador d’ús múltiple, tenen la meitat de l’ampolla de vinagre de sidra de poma, la meitat d’aigua, i afegir un oli essencial com l’espígol o menta. Barrejar en una ampolla d’esprai.

blanquejador de dents

Per a les taques difícils, fregar vinagre de poma directament sobre les dents i després esbandida amb aigua. Per a un esbandida bucal per blanquejar, barregi una culleradeta de vinagre de sidra de poma amb una tassa d’aigua, a continuació, feu pap voltant de la seva boca. Fer diàriament o dues vegades al dia per obtenir millors resultats!

Mal de coll Xumet

Si sovint pateix de dolors de coll, però no vol recórrer a la medicina, el vinagre de sidra de poma ús. Una culleradeta de pebre de caiena, una culleradeta de vinagre de sidra de poma, una culleradeta de canyella i tres culleradetes de mel de trèvol en una tassa d’aigua tèbia ajudarà a calmar la gola per al dia.

Mitjançant la incorporació de qualsevol d’aquests usos en la seva rutina diària, que va fer al seu cos un gran favor. El vinagre de poma és veritablement la naturalesa regal per a tots nosaltres i ens ha de prendre el màxim profit d’ella. Aviat es veurà una diferència en la seva salut si el fa servir!