5 illóolajok fájdalmas és Aching talpak

Egy hosszú nap után a lábad, akkor nehéz pihenni. Duzzadt, fájó, és sajgó lábak lehet igazi fájdalom, de szerencsére van valami, amit tehetünk. Az illóolajok segítségével megnyugtatja a fájó lábak, és kap vissza, és gyorsan mozog. Íme néhány a legjobb olajok fáj a lába, és néhány különböző módon, hogy segítsen enyhíteni a fájdalmat és a nyomás amit tapasztalsz.

Hogyan készítsünk egy nyugtató illóolaj lábfürdő

Az egyik legjobb módszer, hogy csökkentse a duzzanatot és fájdalmat a fájó láb egy lábfürdő. Ahhoz, hogy egy lábfürdő, hogy egy tartály elég nagy, hogy helyezze a lábát, és töltse meg meleg vízzel. Adjunk hozzá néhány nyugtató Epsom-só és 10-12 csepp a kedvenc gyógyító illóolaj. Áztassa 20-30 percig pihenni. Hamarosan látni csökkentése duzzanat és úgy érzi, megkönnyebbülés.

Illóolajok Aktuális Relief

Egy másik hatékony módja a gyógyító hatása illóolajok a fájdalmas láb egy helyi alkalmazás. Mix 3-4 csepp a kedvenc gyógyító olajat egy evőkanál hordozó olaj és masszírozza be a lábát. Ha a lábad egész nap, ez egy nagyszerű dolog reggel, hogy tartsa a lábát a duzzanat a nap folyamán. Azt is újra ezt a keveréket, amilyen gyakran csak szeretné, hogy segítsen csökkenteni a fájdalmat.

Illóolaj Sugar Scrub

Egy másik nagyszerű lehetőség, hogy mentességet kap fájó és sajgó lábak egy illóolaj ragadós cukor bozót. Keverjünk össze 1/2 csésze nyers cukorra 1/2 csésze hordozó olaj és 10 csepp kedvenc illóolaj. Súrolja a lábát és ezt a keveréket 5-10 percig, majd öblítsük le. Egy illóolaj cukor súrolja segítségével stimulálja a vérkeringést, ami csökkenti a duzzanatot, de szintén enyhíti a fájdalmat, száraz repedezett bőr, hólyagok, callouses és tyúkszem. Minden, ami okozhatja a sok fájdalom.

Az öt legjobb illóolajok Kipróbálás Achy Feet

Itt van egy lista a legjobb olaj enyhíti láb fájdalom. Használhatja őket egyenként vagy keverék függően az előnyöket, amit keres kapni:

Borsmenta illóolaj : A borsmenta illóolaj segít a fájdalom enyhítésére kétféleképpen. Először is, ez biztosítja a nyugtató hűsítő érzést, amely segíthet, hogy gyors enyhülést. Másodszor, azt gyulladásgátló tulajdonságokkal, így, ha helyileg csökkenti a fájdalmat a duzzanat. Azt is antimikrobiális tulajdonságokkal, így nagy a fájdalomcsillapításban származó sportoló lábát, és segít megőrizni a lábad friss illatú.

Eukaliptusz illóolaj : eukaliptusz illóolaj is mind hűtés és gyulladásgátló tulajdonságokkal, ami enyhíti a fájdalmat a fáradt lábak Eucalyptus is enyhíti a stresszt és feszültséget, és egy fájdalomcsillapító, így ez segíthet érzéketlen a területet. Úgy is működik leküzdésére atléta láb, és hagyja a lábad friss illatú.

Rozmaring illóolaj : Rosemary illóolaj nagyszerű nemcsak izomfájdalom, de ízületi fájdalom is. Ez segíthet javítani a vérkeringést és csökkenti a fájdalmat társuló ízületi gyulladás. Ez különösen erős, ha kombináljuk a hűtési teljesítménye borsmenta vagy eukaliptusz illóolajok.

Rose muskátli illóolaj : Rose muskátli nagy kezelésére bármilyen bőr betegség. Tehát, ha a lábat kérges, gyulladt vagy nyílt sebek, ez nagyszerű kezelésére ezeket a kérdéseket, és csökkenti a fájdalmat. Ez is elősegíti az új sejtek így működik, hogy tartsa a lábát, puhaságot és fiatalos.

Levendula illóolaj : levendula illóolaj a leginkább nyugtató illóolaj. Segít enyhíteni izom és ízületi fájdalom; ez is segít gyógyítani a különböző bőrbetegségek. Ez mind analgetikus és gyulladásgátló így azt erős fájdalomcsillapító tulajdonságokkal. Lavender is antidepresszáns tulajdonságokkal, így ez is segít pihenni így kezdődik a gyógyulás folyamatát.

Ezekkel illóolajok és a különböző nagy alkalmazások, akkor már nem kell élni, fájó, sajgó lábak. Ne feledje azonban, hogy nem minden illóolajok azonos. Amikor használja illóolajok terápiás célokra, mint a megállapítás enyhülést fájdalmas láb, nagyon fontos, használja a 100% -os tisztaságú illóolaj. Egyes olajok egyszerűen parfüm olajok, és nem szállít az erőteljes gyógyító tulajdonságait a természetes növények.