5 grunner til hvorfor du bør drikke Baking Soda

Natron virker som en ganske lavmælt pantry element. Faktisk, de fleste har en boks med natron i sine kjøleskap, fryser, pantry og kanskje til og med i deres bad. Men når du kommer helt ned til det, ikke alle engang vet hva natron er enda mindre sin terapeutiske verdi.

Hva er Baking Soda?

Natron er meget ukomplisert, faktisk det bare inneholder en ingrediens, natriumbikarbonat. Natriumbikarbonat er en base som reagerer når det kommer i kontakt med sure stoffer slik som kjernemelk, eddik eller yoghurt. Reaksjonen produserer karbondioksid som det fremgår av boblene du ser. Hvis du husker når du var på skolen du sannsynligvis gjort noen falske vulkaner som bruker eddik og natron. Natriumbikarbonat er et naturlig forekommende stoff som finnes i levende ting. Dens oppgave er å bidra til å holde pH-nivåer der de må være å opprettholde livet. På grunn av denne evne, kan natron brukes som et helbredende terapi for en rekke forhold.

5 grunner til å begynne å drikke Baking Soda

Å drikke natron oppløst i vann, er ikke noe nytt, og er blitt vanlig anvendt for å lindre symptomer forbundet med slike tilstander som:

 • gikt
 • fordøyelsesproblemer
 • halsbrann
 • infeksjon

Når konsumert i passende doser, kan natron bidra til å balansere kroppens kjemi utløse selvhelbredelse.

Her er noen gode grunner til hvorfor du bør drikke natron regelmessig gjennom hele dagen. For lindring blandingen en halv teskje i en åtte-unse glass vann. Selv om du bør alltid sjekke med helsepersonell om riktig dose for din tilstand.

1. Baking soda er et antacid

Kjent som et antacid, nøytraliserer natriumbikarbonat syre i magen. Hvis du lider av acid reflux, vet du hvor irriterende og smertefullt det kan være. Syre sprut fra magen opp i spiserøret, og kan til og med gå så langt opp som baksiden av halsen. Å drikke natron oppløst i vann hjelper til å nøytralisere saltsyre og fjerner smerten av halsbrann. Også, brusingen (boblende) som forekommer når natriumbikarbonat blandes med vann fremmer raping som kan avlaste gass og blåse.

2. natron balanserer pH og fremmer helbredelse

Selv om surheten er nødvendig for fordøyelsen av mat, for mye syre i kroppen fremmer sykdommer, så som osteoporose, kreft, og leddgikt. Alle disse forholdene trives i et surt miljø. Å drikke natron oppløst i vann bidrar til å balansere pH og fremmer velvære og energi.

3. Natron reduserer inflammasjon

Leddbetennelse forårsaker smerte, og tilstander så som gikt (hvor urinsyre bygger seg opp i urin, blod og vev) er spesielt lindres med tillegg av et natron tonic.

4. Baking soda hjelper lette ubehag forårsaket av urinveisinfeksjon

I tillegg til å drikke mye vann og tranebær juice, kan natriumbikarbonat hjelpe deg å overvinne en urinveisinfeksjon. Den gjør dette ved å redusere syren i urinen. Hvis du er utsatt for disse infeksjonene, prøve å drikke natron og vann.

5. Ytelse og energi booster

Hvis du trener hardt, bygger melkesyre opp i musklene, og dette fører til smerte og tretthet. For å gjøre en kompressormatet energi drink mix fire kopper vann med 1/2 ts natron, en teskje havsalt, to spiseskjeer av rå honning og en spiseskje med sitronsaft.

Fordelene med natron og sitron

Noen kaller natron og sitronsaft et mirakel løsning. Sitroner har veldig sterke antimikrobielle egenskaper og er kraftig mot sopp- og bakterieinfeksjoner. De har også blitt funnet å regulere blodtrykket og bidra til å redusere stress. Forskning har også funnet bevis for at sitrusfrukter kan være nyttig i forebygging av kreft. Selvfølgelig vet vi at natron hjelper balansere pH-verdier som gjør det vanskelig for sykdommen å ta tak.

For å gjøre en sitron og natron drink mix en spiseskje med natron i et glass vann og tilsett saften av en hel økologisk sitron i et rent Quart glasskrukke. Fyll glasset nesten til toppen med vann og la det stå over natten. I morgen, drikke et glass av blandingen før du spiser frokost. Dette vil rense fordøyelseskanalen og balansere pH første. Drikke et glass av den toniske før sengetid.

Tips og advarsler når du drikker Baking Soda

 • Baking soda er høy i natrium, så det er en god idé å ikke overdrive det.
 • Hvis du lider av leversykdom, nyresykdom, høyt blodtrykk eller ødem bør du ikke drikke natron.
 • Ikke drikk natron hvis du er gravid eller ammende.
 • Hvis du tar reseptbelagte legemidler, må du spørre legen din før du drikker natron.
 • Barn under fem år bør ikke drikke natron.
 • Ikke drikk natron på full mage.
 • Bivirkninger av natron forbruk kan omfatte økt tørste og magekramper.

Andre måter å bruke natron

Foruten å drikke natron, er det mange andre måter å bruke denne interessante og verdifulle naturstoff. Her er bare noen få ideer, men for en omfattende liste over alle de fantastiske måter å bruke natron:

hjemmelaget tannkrem

Hjemmelaget tannkrem kan være like effektive som butikk-kjøpte, men med færre kjemikalier. Blande litt natron med økologisk kokosolje og noen dråper mynte eterisk olje for å lage en bakterie-kampene tannkrem.

naturlig deodorant

Hvis du er ute etter en naturlig deodorant (og her er noen grunner til hvorfor du bør), er natron et flott alternativ. Bland en del natron med seks deler maismel og sette litt under armene. Legg i noen lavendel essensielle olje for en frisk duft. Noen få dråper er alt du trenger.

Facial exfoliator

Fordi natron er alkalisk det bidrar til å myke opp talg og smuss i ansiktet for enklere fjerning. Kornene i natron bidra til å fjerne døde hudceller later myk og fuktig hud. Ved hjelp av natron på ansiktet også bidrar til å drepe bakterier, så vel som kan forårsake utbrudd.

For å gjøre en peeling blandingen, vask ansiktet med varmt vann og litt kokosolje. Bland litt natron med varmt vann og et par dråper tea tree olje i en liten bolle. Blandingen skal være konsistensen av en tannkrem. Gni blandingen på ansiktet i sirkulære bevegelser, være forsiktig for ikke å få det i øynene. Gni ansiktet i noen minutter en skyll med varmt vann. Følg opp med en lett lag med fuktighetskrem.

Ant og kakerlakk avvisende

Det er ikke noe verre enn en maurinvasjon som bare ikke vil gå bort. Hvis du er lei av å bruke kjemikalier, prøv å strø litt natron rundt inngangspunkt. På kort tid, vil du finne dine maur flytte ut.

kjøleskap deodorizer

Selvfølgelig, natron er en god gammeldags kjøleskap og fryser deodorizer. Bare husk å bytte ut boksen minst en gang i måneden for ultimate friskhet.

Ultimate pott og panne scrubber

Forkullede potter er så vanskelig å rengjøre. Som ønsker å bruke en last av kjemikalier? Den gode nyheten er at natron blandet med litt vann gjør den ideelle potten skrubbing blanding. Bruk og bruke en børste eller skurerondell å få alle dine potter ren som en fløyte.

Insektbitt rette

For å redusere kløe og betennelse i et insektbitt du kan lage en pasta ved hjelp av natron og vann. DAB litt på og la den i ca ti minutter. Skyll med kaldt vann og tørk. Bruk samme blanding av giftig eføy og giftig eik.

Avløpsrenser

Snarere enn å rense tilstoppede avløp med farlige kjemikalier, hvorfor ikke prøve et naturlig alternativ å bruke natron. Hell en liter kokende vann ned i avløpet og følge dette opp med 1/2 kopp natron og en kopp hvit eddik husholdningen. Dekk til dreneringshull og la den i ca tretti minutter. Ta av dekselet og kjøre veldig varmt vann ned i avløpet i ca 5 minutter. Dette er en god månedlig renne renere behandling om du har en tette eller ikke.