5 grunde Hvorfor du bør drikke bagepulver

Bagepulver virker som en temmelig afdæmpet spisekammer element. Faktisk de fleste mennesker har en kasse med bagepulver i deres køleskab, fryser, spisekammer og måske endda i deres badeværelse. Men når du får helt ned til det, ikke alle ved selv, hvad bagepulver er endsige dets behandlingsmæssige værdi.

Hvad er Baking Soda?

Bagepulver er meget ukompliceret, i virkeligheden, indeholder den kun én ingrediens, natriumbicarbonat. Natriumbicarbonat er en base, der reagerer, når det kommer i kontakt med sure stoffer, såsom kærnemælk, eddike eller yoghurt. Reaktionen frembringer carbondioxid som det fremgår af de bobler du ser. Hvis du kan huske, da du var i skole, du sandsynligvis lavet nogle falske vulkaner bruger eddike og bagepulver. Natriumbicarbonat er et naturligt forekommende stof, som findes i levende ting. Dens opgave er at hjælpe med at holde pH-niveauer, hvor de har brug for at være at opretholde livet. På grund af denne evne, kan bagepulver anvendes som et helbredende terapi for en række betingelser.

5 grunde til at begynde at drikke bagepulver

Drikke bagepulver opløst i vand er ikke en ny ting og har været almindeligt anvendt til at lindre symptomer forbundet med sådanne tilstande som:

 • gigt
 • dårlig fordøjelse
 • halsbrand
 • infektion

Når der forbruges i passende doser, kan bagepulver hjælpe balance krop kemi udløser selv-healing.

Her er nogle gode grunde til at drikke bagepulver periodisk i løbet af dagen. Til lindring mix en halv teske i en otte-ounce glas vand. Selvom du altid bør tjekke med din læge om den rigtige dosis for din tilstand.

1. Bagepulver er et antacid

Kendt som et antacid, natriumbicarbonat neutraliserer syre i maven. Hvis du lider af sure opstød, du ved, hvor irriterende og smertefuldt det kan være. Stænk fra maven op i spiserøret og kan endda gå op så langt som bagsiden af ​​halsen. Drikke bagepulver opløst i vand hjælper til at neutralisere saltsyren og eliminerer smerte halsbrand. Også den brusning (bobling), der sker, når natriumbicarbonat blandes med vand fremmer bøvsen der kan lindre gas og bloat.

2. bagepulver saldi pH og fremmer heling

Selvom syreindhold er nødvendig for fordøjelsen af ​​mad, for meget surhed i kroppen fremmer såsom osteoporose, cancer og arthritis. Alle disse betingelser trives i et surt miljø. Drikke bagepulver opløst i vand medvirker til at afbalancere pH og fremmer velbefindende og energi.

3. Baking soda reducerer inflammation

Ledinflammation forårsager smerte og tilstande, såsom gigt (hvor urinsyre hober sig op i urin, blod og væv) er særligt lindres med tilføjelsen af ​​et bagepulver tonic.

4. Baking soda hjælper lethed ubehag forårsaget af urinvejsinfektion

Ud over at drikke masser af vand og tranebærsaft, kan natriumbicarbonat hjælpe dig med at overvinde en urinvejsinfektion. Det sker ved at reducere syre i urinen. Hvis du er tilbøjelig til disse infektioner, så prøv at drikke bagepulver og vand.

5. Ydelse og energi booster

Hvis du motionerer hårdt, mælkesyre hober sig op i musklerne, og dette medfører smerte og træthed. For at gøre en trykladning energi drink mix fire kopper vand med 1/2 tsk bagepulver, en teskefuld havsalt, to spiseskefulde rå honning og en spiseskefuld citronsaft.

Fordelene ved bagepulver og citron

Nogle kalder bagepulver og citronsaft et mirakel løsning. Citroner har meget stærke antimikrobielle egenskaber og er stærke mod svampe- og bakterieinfektioner. De har også vist sig at regulere blodtrykket og bidrage til at reducere stress. Forskning har endda fundet beviser for, at citrusfrugter kunne være nyttigt i forebyggelsen af ​​kræft. Selvfølgelig ved vi, at bagepulver hjælper balance pH-niveauer, som gør det vanskeligt for sygdom til at tage fat.

For at gøre en citron og bagepulver drink mix en spiseskefuld bagepulver i et glas vand og tilsæt saften af ​​en hel økologisk citron i en ren kvart glaskrukke. Fyld glasset næsten til toppen med vand og lad det sætte natten over. Om morgenen, drikker et glas af blandingen før du spiser morgenmad. Dette vil rense din fordøjelseskanalen og balance dit pH første ting. Drik et glas tonic før sengetid.

Tips og advarsler når man drikker bagepulver

 • Bagepulver er høj i natrium, så det er en god idé ikke at overdrive det.
 • Hvis du lider af en leversygdom, nyresygdom, forhøjet blodtryk eller ødem, bør man ikke drikke bagepulver.
 • Drik ikke bagepulver, hvis du er gravid eller ammende.
 • Hvis du tager receptpligtig medicin, skal du huske at spørge din læge, før drikker bagepulver.
 • Børn under fem bør ikke drikke bagepulver.
 • Drik ikke bagepulver på en fuld mave.
 • Bivirkninger af bagepulver forbrug kan omfatte øget tørst og mave kramper.

Andre måder at bruge bagepulver

Udover at drikke bagepulver, der er mange andre måder at bruge denne interessante og værdifulde naturligt stof. Her er blot et par ideer, men for en omfattende liste over alle de vidunderlige måder at bruge bagepulver:

Hjemmelavet tandpasta

Hjemmelavet tandpasta kan være lige så effektiv som store-købte, men med færre kemikalier. Blanding lidt bagepulver med økologisk kokosolie og et par dråber mynte æterisk olie for at gøre en bakterie-kæmper tandpasta.

Naturlig deodorant

Hvis du er på udkig efter en naturlig deodorant (og her er nogle grunde til, at du bør), bagepulver er en stor mulighed. Bland en del bagepulver med seks dele majsstivelse og sætte lidt under armene. Tilføj i nogle lavendel æterisk olie til en frisk duft. Et par dråber er alt hvad du behøver.

Facial exfoliator

Fordi bagepulver er alkalisk det hjælper blødgøre sebum og snavs på fladen for lettere fjernelse. Granulatet i bagepulver bidrage til at fjerne døde hudceller forlader bag blød og fugtet hud. Brug bagepulver på dit ansigt også hjælper til at dræbe bakterier såvel som kan forårsage udbrud.

At gøre en eksfolierende blanding, vaske ansigtet med varmt vand og lidt kokosolie. Bland lidt bagepulver med varmt vand og et par dråber tea tree olie i en lille skål. Blandingen skal være sammenhæng i tandpasta. Gnid blandingen på dit ansigt i cirkulære bevægelser, passe på ikke at få det i øjnene. Gnid dit ansigt i et par minutter en derefter skylles med varmt vand. Følg op med et let lag fugtighedscreme.

Ant og kakerlak frastødende

Der er intet værre end en ant skadedyrsangreb, der bare ikke vil gå væk. Hvis du er træt af at bruge kemikalier, så prøv overbrusning lidt bagepulver rundt indgangsstedet. På ingen tid, vil du finde din myrer bevæger sig ud.

Køleskab deodorizer

Selvfølgelig, bagepulver er en stor gammeldags køleskab og fryser deodorizer. Bare husk at skifte ud din boks mindst en gang om måneden for ultimativ friskhed.

Ultimative gryde og pande scrubber

Forkullede potter er så vanskeligt at rengøre. Hvem ønsker at bruge en belastning af kemikalier? Den gode nyhed er, at bagepulver blandet med lidt vand gør det ideelle pot skrubning blanding. Ansøg og bruge en børste eller skrubbe pad for at få alle dine potter ren som en fløjte.

Insekt bid afhjælpe

For at reducere kløe og betændelse i et insekt bid kan du gøre en masse ved hjælp bagepulver og vand. Dup lidt på og overlade det til omkring ti minutter. Skyl med koldt vand og dup tør. Brug den samme blanding af giftig efeu eller gift eg.

afløbsrens

Snarere end at rense dine tilstoppede afløb med farlige kemikalier, hvorfor ikke prøve et naturligt alternativ hjælp bagepulver. Hæld en kvart kogende vand ned i afløbet og følge op med 1/2 kop bagepulver og 1 kop hvid husholdningseddike. Dæk drænhul og overlade det til omkring tredive minutter. Tag låget af og køre meget varmt vand ned i afløbet i cirka 5 minutter. Dette er en god månedlig afløbsrens behandling om du har en træsko eller ej.