5 Eterična olja za vneto in boleče noge

Po dolgem dnevu na nogah, je lahko težko, da se sprostite. Otekle, boleče in boleče noge lahko resnično bolečino, ampak na srečo je nekaj, kar lahko storite. Eterična olja lahko pomaga pomiriti svoje boleče noge in dobili nazaj gor in se hitro premika. Tu so nekatere od najboljših olj za boleče noge in nekaj različnih načinov za pomoč lajšanje bolečine in pritisk, ki ga doživljajo.

Kako blagodejno eterično olje kopel za noge

Eden od najboljših načinov za zmanjšanje otekline in bolečine boleče noge, je s kopeljo za stopala. Da bi stopala kopel, vzemite posodo dovolj velik, da se noge v in ga napolnite s toplo vodo. Dodamo nekaj pomirjujočih Epsom soli in 10-12 kapljic vaš najljubši zdravilnega eteričnega olja. Namakajte noge 20-30 minut in se sprostite. Kmalu boste videli zmanjšanje otekline in občutek olajšanja.

Eterična olja za topično reliefa

Še en učinkovit način, da bi v zdravilne koristi eteričnih olj za vaše boleče noge je skozi lokalno uporabo. Mix 3-4 kapljice vaš najljubši zdravilno olje z žlico nosilnega olja in masažo v noge. Če ste na nogah ves dan, to je velika stvar zjutraj, da vaše noge od oteklina čez dan. Lahko to mešanico tudi znova uporabite tako pogosto, kot bi si želeli, da bi zmanjšali bolečino.

Eterično olje Sugar Scrub

Še en odličen način, da bi dobili oprostitev boleče in boleče noge, je z eteričnim oljem stopala sladkorja grmičevja. Zmešajte 1/2 skodelice surovega sladkorja z 1/2 skodelice nosilnega olja in 10 kapljic vašega najljubšega eteričnega olja. Drgnjenje noge s to mešanico za 5-10 minut, nato izperite. Bistvena piling sladkor, olje lahko pomaga spodbujati pretok krvi, ki zmanjšuje oteklino, ampak lahko tudi lajšanje bolečine suhe razpokane kože, mehurji, callouses in kurja očesa. Vse, ki vam lahko povzroči veliko bolečine.

Pet najboljše Eterična olja za Poskusite za boleče noge

Tukaj je seznam najboljših olj za lajšanje bolečine stopala. Uporabite jih lahko posamično ali v mešanici glede na koristi, ki jih želijo prejemati:

Poprova meta Eterično olje poprove mete eterično olje pomaga pri lajšanju bolečin na dva načina. Prvič, zagotavlja pomirjujoč hladilni občutek, da lahko pomagajo priti hitro olajšanje. Po drugi strani pa ima protivnetno in ko nanese lahko zmanjša bolečino izboklin. Prav tako ima antimikrobne lastnosti, tako da je super za lajšanje bolečin iz športnik stopala in lahko pomaga ohraniti vaše noge svež vonj.

Eucalyptus eterično olje : Eucalyptus eterično olje ima prav tako hlajenje in protivnetne lastnosti, ki lahko lajšanje bolečine utrujene noge Eucalyptus razbremeni tudi stres in napetost in je analgetik, tako da lahko pomaga Zanijemio območje. Prav tako si prizadeva za boj proti športnik stopala in pustite svoje noge svež vonj.

Rožmarin Eterično olje : Rosemary eterično olje je super, ne samo bolečine v mišicah, a bolečine, kot tudi. To lahko pomaga izboljšati cirkulacijo in zmanjša bolečine, povezane z artritisom. To je še posebej močna v kombinaciji s hladilno močjo poprove mete ali evkaliptusa eteričnih olj.

Rose Geranium Eterično olje : Rose geranije je odlično za zdravljenje vseh vrst kožnih bolezni. Torej, če so vaše noge otrdelo, boleče, ali imajo odprte rane, to je super za zdravljenje teh težav in zmanjševanju bolečine. Prav tako pomaga spodbujati razvoj novih celic, tako da lahko delajo, da vaša stopala mehka in mladostna.

Lavender eterično olje : Lavender eterično olje je najbolj pomirjujoč eterično olje. Pomaga lajšanje mišicah in sklepih; pa tudi pomaga zdraviti različne pogoje kože. To je tako analgetik in protivnetno, tako da ima močne bolečine lajšajo lastnosti. Sivka ima tudi antidepresivne lastnosti, tako da lahko tudi vam pomagajo sprostiti, tako da lahko začne proces zdravljenja.

S temi eteričnih olj ter različnih velikih aplikacij, ki jih ne bo več treba živeti z boleče, boleče noge. Ne pozabite pa, da niso vsi eterična olja enaka. Ko ste uporabo eteričnih olj za terapevtske namene, kot so iskanje oprostitev boleče noge, je bistveno, da uporabljate 100% čista eterična olja. Nekatera olja so preprosto parfumsko olje in ne zagotavljajo močne zdravilne lastnosti naravnih rastlin.