5 eteeriset öljyt kipeä ja Kipeä Feet

Pitkän päivän jälkeen jalkoihisi, se voi olla vaikeaa rentoutua. Turvonnut, kipeä, ja särkevät jalat voivat olla todellinen kipu, mutta onneksi on jotain, voit tehdä. Eteeriset öljyt voi auttaa rauhoittaa kipeä jalat ja saada sinut takaisin ylös ja liikkuu nopeasti. Tässä muutamia parhaita öljyjä kipeä jalat ja joitakin erilaisia ​​tapoja lievittää kipua ja painetta koet.

Kuinka tehdä rauhoittava eteerinen öljy Jalka Bath

Yksi parhaista tavoista vähentää turvotusta ja kipua kipeä jalat on kanssa jalka kylpy. Tehdä jalka kylpy, ota kontti riittävän suuri paikka jalat ja täytä se lämpimällä vedellä. Lisää noin rauhoittava Epsom suolat ja 10-12 tippaa suosikki paranemista eteeristä öljyä. Liota jalat 20-30 minuuttia ja rentoutua. Huomaamme vähentää turvotusta ja tuntea helpotusta.

Öljyesanssit Ajankohtainen Relief

Toinen tehokas tapa toimittaa paranemista hyödyt eteeriset öljyt teidän tuskallista jalat on kautta paikallisesti. Sekoita 3-4 tippaa suosikki parantavaa öljyä ruokalusikallinen operaattorin öljyä ja hiero jalat. Jos jalat koko päivän, tämä on hieno asia tehdä aamulla pitää jalat turvotusta koko päivän. Voit myös hakea uudelleen tätä seosta niin usein kuin haluaisit auttaa vähentämään kipua.

Essential Oil Sugar Scrub

Toinen hyvä tapa saada helpotusta kipeä ja särkevät jalat on kanssa eteerinen öljy jalka sokeri kuorinta. Sekoita puoli kuppi raakasokerin kanssa puoli cup operaattorin öljyä ja 10 tippaa suosikki eteerinen öljy. Pestä jalat kanssa tätä seosta 5-10 minuuttia, sitten huuhtele. Eteerinen öljy sokeri kuorinta auttaa stimuloimaan verenkiertoa joka vähentää turvotusta, mutta se voi myös lievittää kipua kuiva säröillä iho, rakkuloita, callouses ja varpaille. Jotka kaikki voivat aiheuttaa paljon tuskaa.

Viisi parasta Aromiöljyt kokeilla Achy Feet

Tässä on lista parhaista öljyjen lievittää jalka kipua. Voit käyttää niitä yksitellen tai seoksena riippuen eduista etsit saada:

Piparminttu eteerinen öljy : piparminttu eteerinen öljy auttaa lievittämään kipua kahdella tavalla. Ensinnäkin se tarjoaa rauhoittava jäähdytys tunne, joka voi auttaa nopeasti helpotusta. Toiseksi, se on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, joten kun topikaalisesti voi vähentää kipua turvotusta. Se on myös antimikrobisia ominaisuuksia, joten se on hyvä lievittää kipua urheilijan jalka ja auttaa pitämään jalat hajuisia tuore.

Eukalyptus Essential Oil : eukalyptus eteerinen öljy on myös sekä jäähdytys- ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka voivat lievittää kipua väsynyt ylöspäin eukalyptus myös lievittää stressiä ja jännitystä, ja se on kipulääke, jotta se voi auttaa tunnoton alueella. Se toimii myös torjua urheilijan jalka ja jättää jalat hajukaasujen tuoreena.

Rosemary eteerinen öljy : Rosmariini eteerinen öljy on suuri paitsi lihaskipu mutta nivelkipu samoin. Se voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja vähentää kivun niveltulehdus. Se on erityisen tehokas, kun se yhdistetään jäähdytysteho piparminttu tai eukalyptus eteerisiä öljyjä.

Rose Geranium eteerinen öljy Rose Geranium on suuri hoitoon kaikenlaista ihotaudit. Joten jos jalat ovat kovettuneet, kipeä tai on avohaavoja, se on hyvä hoitoon näitä asioita ja vähentää kipua. Se auttaa myös edistää uusien solujen jotta se voi toimia pitää jalat tunne pehmeä ja nuorekas.

Laventeli eteerinen öljy : laventeli eteerinen öljy on kaikkein rauhoittava eteerinen öljy. Se auttaa lievittämään lihas- ja nivelkivut; se auttaa myös parantua erilaisia ihosairauksia. Se on sekä analgeettinen ja anti-inflammatorinen, joten se on voimakas kipua lievittävät ominaisuudet. Laventeli on myös masennuslääke ominaisuuksia, joten se voi myös auttaa sinua rentoutumaan, jotta voit aloittaa paranemista.

Näillä eteeriset öljyt ja erilaisia ​​hyviä sovelluksia, sinun ei enää tarvitse elää kipeä, särkevät jalat. Muista kuitenkin, että kaikki eteeriset öljyt ovat samat. Kun käytät eteerisiä öljyjä hoitotarkoituksessa kuin löytää helpotusta kivulias jalat, on tärkeää käytät 100% puhtaita eteerisiä öljyjä. Jotkut öljyt ovat yksinkertaisesti hajuvettä öljyt ja eivät tuota voimakas parantava ominaisuuksia luonnon kasveja.