5 essentiële oliën voor pijnlijke en pijnlijke voeten

Na een lange dag op je voeten, kan het moeilijk zijn om te ontspannen. Gezwollen, pijnlijke en pijnlijke voeten kan een echte pijn, maar gelukkig is er iets wat je kunt doen. Etherische oliën kunnen u helpen kalmeren uw pijnlijke voeten en krijg je een back-up en snel bewegen. Hier zijn enkele van de beste oliën voor pijnlijke voeten en een aantal verschillende manieren om te helpen verlichten van de pijn en druk je ervaart.

Hoe maak je een Soothing etherische olie Foot Bath

Een van de beste methoden om de zwelling en pijn van pijnlijke voeten te verminderen is met een voetenbad. Om een ​​voetenbad te maken, neem een ​​container die groot genoeg is om je voeten te plaatsen in en vul deze met warm water. Voeg wat kalmerende Epsom zouten en 10-12 druppels van je favoriete genezing essentiële olie. Week je voeten voor 20-30 minuten en te ontspannen. U zult al snel zien een vermindering van de zwelling en voelen opluchting.

Etherische oliën voor Topical Relief

Een andere effectieve manier om de heilzame werking van etherische oliën te leveren aan uw pijnlijke voeten is door middel van een actuele toepassing. Mix 3-4 druppels van je favoriete genezing olie met een eetlepel van vervoerder olie en massage in uw voeten. Als je op je voeten de hele dag, dit is een groot ding te doen in de ochtend om je voeten te houden van zwelling gedurende de dag. U kunt ook opnieuw toe te passen dit mengsel zo vaak als je wilt helpen de pijn verminderen.

Etherische olie Sugar Scrub

Nog een goede manier om hulp te krijgen van pijnlijke en pijnlijke voeten is met een etherische olie voet suiker scrub. Meng 1/2 kopje ruwe suiker met een 1/2 kopje vervoerder olie en 10 druppels van je favoriete essentiële olie. Scrub je voeten met dit mengsel gedurende 5-10 minuten daarna afspoelen. Een essentiële olie suiker scrub kan helpen stimuleren de bloedsomloop, die zwelling vermindert, maar kan ook verlichten de pijn van droge gebarsten huid, blaren, eelt en likdoorns. Dit alles kan u veel pijn veroorzaken.

De vijf beste etherische oliën te proberen voor Achy Feet

Hier is een lijst van de beste oliën om voet pijn te verlichten. U kunt ze individueel of in een mengsel gebruiken, afhankelijk van de voordelen die u op zoek bent om te ontvangen:

Pepermunt etherische olie : pepermunt essentiële olie helpt de pijn verlichten op twee manieren. Ten eerste biedt het een kalmerend verkoelende sensatie die kunnen helpen om snel verlichting. Ten tweede heeft anti-inflammatoire eigenschappen zodat wanneer topisch aangebracht kunnen de pijn te verminderen van zwelling. Het heeft ook antimicrobiële eigenschappen dus het is geweldig voor het verlichten van pijn van de sporter te voet en kan helpen voorkomen dat je voeten ruiken fris.

Eucalyptus etherische olie : Eucalyptus essentiële olie heeft ook zowel koeling en anti-inflammatoire eigenschappen die de pijn van vermoeide voeten Eucalyptus verlicht ook stress en spanning en is een pijnstiller kan verlichten, zodat het gevoelloos het gebied kan helpen. Het werkt ook aan atleet bestrijding van mond en laat je voeten ruiken fris.

Rozemarijn etherische olie : Rozemarijn essentiële olie is ook zeer geschikt voor niet alleen spierpijn maar gewrichtspijn. Het kan helpen bij het verbeteren van de circulatie en vermindering van de pijn geassocieerd met artritis. Het is bijzonder krachtig in combinatie met het koelvermogen van pepermunt en eucalyptus etherische oliën.

Rose Geranium etherische olie : Rose geranium is zeer geschikt voor de behandeling van elke vorm van huidaandoeningen. Dus als je voeten eelt, pijnlijk, of open wonden, het is geweldig voor de behandeling van deze kwesties en het verminderen van pijn. Het helpt ook het bevorderen van de ontwikkeling van nieuwe cellen, zodat het kan werken je voeten zacht en jeugdig te houden.

Essentiële olie van lavendel : Lavendel essentiële olie is de meest rustgevende essentiële olie. Het helpt verlichten van spier- en gewrichtspijn; het helpt ook genezen diverse huidaandoeningen. Het is zowel een analgetisch en ontstekingsremmend dus heeft krachtige pijnstillende eigenschappen. Lavendel heeft ook antidepressieve eigenschappen, zodat het kan ook helpen te ontspannen, zodat u kunt het genezingsproces beginnen.

Met deze essentiële oliën en de verscheidenheid van grote applicaties, zal u niet langer te leven met pijnlijke, pijnlijke voeten. Vergeet echter niet dat niet alle essentiële oliën zijn hetzelfde. Wanneer u gebruik maakt van essentiële oliën voor therapeutische doeleinden zoals het vinden van verlichting van pijnlijke voeten, is het cruciaal u 100% pure essentiële oliën te gebruiken. Sommige oliën zijn gewoon parfum oliën en niet de krachtige helende eigenschappen van de natuurlijke planten niet leveren.