5 essensielle oljer for sår og verkende føtter

Etter en lang dag på føttene, kan det være vanskelig å slappe av. Hovne, ømme og verkende føtter kan være en reell smerte, men heldigvis er det noe du kan gjøre. Eteriske oljer kan hjelpe deg å lindre dine såre føtter og få deg tilbake opp og beveger seg raskt. Her er noen av de beste oljer for såre føtter og noen forskjellige måter å lindre smerter og press du opplever.

Hvordan lage en beroligende eterisk olje Foot Bath

En av de beste metodene for å redusere hevelse og smerte av såre føtter er med et fotbad. For å gjøre et fotbad, ta en container stor nok til å plassere føttene i og fylle den med varmt vann. Legg noen beroligende Epsom salter og 10-12 dråper av din favoritt healing essensielle olje. Suge føttene i 20-30 minutter og slappe av. Du vil snart se en reduksjon i hevelse og føle lettelse.

Eteriske oljer Aktuelt Relief

En annen effektiv måte å levere de helbredende fordelene av essensielle oljer til smertefulle føtter er gjennom en lokal applikasjon. Mix 3-4 dråper av din favoritt healing olje med en spiseskje med carrier olje og massasje i føttene. Hvis du er på føttene hele dagen, er dette en flott ting å gjøre i morgen for å holde føttene fra hevelse i løpet av dagen. Du kan også søke på nytt denne blandingen så ofte du ønsker å bidra til å redusere smerte.

Essential Oil Sugar Scrub

En annen flott måte å få lindring fra såre og verkende føtter er med en eterisk olje fot sukker skrubb. Bland 1/2 kopp rå sukker med en 1/2 kopp carrier olje og 10 dråper av din favoritt essensielle olje. Skrubbe føttene med denne blandingen i 5-10 minutter og skyll av. En eterisk olje sukker kratt kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, noe som reduserer hevelse, men kan også lindre smerten av tørre sprukne hud, blemmer, hard hud, og liktorner. Alt som kan føre til at du mye smerte.

De fem beste eteriske oljer for å prøve for verkende føtter

Her er en liste over de beste oljer for å avlaste foten smerte. Du kan bruke dem enkeltvis eller i en blanding avhengig av fordelene du ønsker å motta:

Peppermint Essential Oil : peppermynte eterisk olje hjelper lindrer smerte på to måter. Først, det gir en beroligende kjølende følelse som kan bidra til å få rask lindring. For det andre har den anti-inflammatoriske egenskaper, slik at når de påføres lokalt kan redusere smerte fra hevelse. Det har også antimikrobielle egenskaper så det er flott for å lindre smerte fra idrettsutøver foten og kan bidra til å holde føttene lukter friskt.

Eucalyptus Essential Oil : Eucalyptus eterisk olje har også både kjøling og anti-inflammatoriske egenskaper som kan lindre smerten av lei føtter Eucalyptus lindrer også stress og spenninger og er en smertestillende slik at den kan bidra til å nummen området. Det fungerer også for å bekjempe idrettsutøver foten og la føttene lukter friskt.

Rosemary Essential Oil : rosmarin eterisk olje er flott for ikke bare muskelsmerter, men felles smerte også. Det kan bidra til å forbedre sirkulasjonen og redusere smerte forbundet med artritt. Det er særlig kraftig når det kombineres med kjøleeffekten av peppermynte eller eukalyptus eteriske oljer.

Rose Geranium Essential Oil : Rose Geranium er flott for behandling av alle typer hudlidelser. Så hvis føttene er sløvt, sår, eller har åpne sår, er det flott for å behandle disse problemene og redusere smerte. Det hjelper også å fremme utviklingen av nye celler slik at det kan fungere for å holde føttene myk og ungdommelig.

Lavendel eterisk olje : Lavendel eterisk olje er den mest beroligende eterisk olje. Det bidrar til å lindre muskel og leddsmerter, det hjelper også helbrede ulike hudsykdommer. Det er både et analgetisk og anti-inflammatorisk slik at den har kraftige smertestillende egenskaper. Lavendel har også antidepressive egenskaper slik at det kan også hjelpe deg å slappe av slik at du kan begynne helbredelsesprosessen.

Med disse essensielle oljer og rekke flotte programmer, vil du ikke lenger å leve med såre, verkende føtter. Husk imidlertid at ikke alle essensielle oljer er de samme. Når du bruker eteriske oljer for terapeutiske formål som å finne lindring fra smertefulle føtter, er det viktig at du bruker 100% rene eteriske oljer. Noen oljer er rett og slett parfyme oljer og ikke leverer den kraftige helbredende kvaliteter av naturlige planter.