5. Egyedi módon használni almaecet napi rutin

Almaecet, egy népszerű konyhai vágott, egy fogyás erősítő, univerzális tisztítószer, és a gyomor cumit. Amikor először hallottam róla, azt gondoltam ugyanaz, mint te most, hogy hogyan lehet almabor olyan jó neked, és hogyan lehet felhasználni arra, hogy hasznot magam? Megtanultam vannak tonna módon használja az almaecet a napi rutin, nem építenek be teák, italok, salátaöntetek, vagy használ ez mint egy szép emlékeztető. Nem telik el nap anélkül, hogy az életem javult rettenetesen azóta. Itt vannak a kedvenc módon használja almaecet, nem fontossági sorrendben.

Arc toner

Keverjünk össze egy rész almaecet és 3-4 rész víz. Alkalmazás a bőrt egy vatta, hagyjuk állni 10 percig, majd öblítsük le. Szerint Dr. Oz, a védő savas réteget teszi a bőrt érzem simább, felszívja a felesleges olajat, és csökkenti a finom vonalak. Ismételjük naponta háromszor az optimális eredmény érdekében.

méregtelenítő fürdő

Fürdők jó ürügy, hogy nem csinál semmit egy darabig, és vigyázni az egész tested. Egy méregtelenítő fürdő, adjunk hozzá egy fél-egy csésze almaecetet a fürdővízzel együtt Epsom-só és a levendula illóolaj nyugtató eredményt.

All-Purpose Cleaner

Sok tisztítószerek kezelhető rendkívül erős vegyszereket, amelyek káros hatással vannak a testünk sok, rövid távú és hosszú távú. Ha tudna csak dobja ki mindazokat a termékeket és képes legyen használni az egyik, miért nem? Ahhoz, hogy a saját univerzális tisztítószer, a fél üveg almaecetet, félig víz, és adjunk hozzá egy illóolaj, mint a levendula, vagy borsmenta. Keverjük össze egy szórófejes flakonban.

A fogak Whitener

A makacs foltok, dörzsölje almaecet közvetlenül a fogait, majd öblítse le vízzel. Egy fogfehérítés szájvíz, keverjük össze egy teáskanál almaecetet egy pohár vizet, majd kiver körül a szájban. Nem a napi vagy naponta kétszer a legjobb eredmény!

Torokfájás cumi

Ha gyakran szenved a torokgyulladás, de nem akar fordulni, hogy a gyógyszer használata almaecet. Egy teáskanál cayenne bors, egy teáskanál almaecet, egy teáskanál fahéj, és három teáskanál lóhere méz egy csésze meleg víz segít megnyugtatni a torkát a nap.

Azzal minden ilyen felhasználások a napi rutin, akkor csinál a tested egy nagy szívességet. Almaecet valóban a természet ajándéka számunkra minden, és mi kell, hogy teljes mértékben kihasználja azt. Hamarosan látni a különbséget az egészségre, ha használod!