5 Beneficis per a la salut ocults d’aliments picants

Els aliments picants són una mica un misteri. Com un article en les setmanes New York Times es va preguntar: Per què és que trobem tant plaer en el dolor? És a dir, aquestes ampolles de salsa picant estan cobertes amb paraules com mort i atòmica, sinó que els agrada . Una teoria és que és simplement per l’emoció, com anar en una muntanya russa o córrer una marató. Els éssers humans, per estrany, trobar plaer en les coses que, en la superfície, ha de ser realment tornant boig de por i dolor. En aquests casos, és la ment vs cos i ment guanya.

L’altra teoria és que els aliments picants tenen beneficis per a la salut, i així els nostres cossos els sembla. Algunes de les amfetamines més estudiats són:

Pèrdua de pes

D’una banda, el toc extra de salsa picant o un jalapeño picat pot fer que fins i tot el menjar més suau dieta més agradable al paladar, causant a ser més probable que s’enganxa amb el seu pla de pèrdua de pes. A més, poden alçar amb el gat sobre del seu metabolisme. Els estudis mostren que el compost principal dels xilis, anomenat capsaicina, té un efecte termogènic i pot causar que el cos cremi calories extra per 20 minuts després del menjar cap avall.

Salut del cor

Els estudis mostren que les cultures que mengen el menjar més picant tenen la menor incidència d’infart de miocardi i accident cerebrovascular. Els possibles motius: Els chiles poden reduir els efectes perjudicials de colesterol LDL (colesterol dolent) i la capsaïcina pot combatre la inflamació, que ha estat assenyalat com un factor de risc per a problemes cardíacs.

Prevenció del Càncer

D’acord amb l’Associació Americana per a la Investigació del Càncer, la capsaïcina té la capacitat de matar el càncer i les cèl·lules leucèmiques. Una espècia en particular, la cúrcuma, que es troba en la pols de curri i algunes mostasses, pot retardar la propagació del càncer i el creixement dels tumors. “Té els mateixos efectes en el cos ja que certs medicaments contra el càncer fan”, diu Gregory A. Plotnikoff, MD, consultor sènior d’innovació sanitària en els hospitals i centres clínics Allina a Minnesota. Combina-ho amb pebre negre per absorbir 2.000 per cent més de la cúrcuma. Fantàstic en verdures rostides o kebabs, o en sopes.

Tensió arterial baixa

Les vitamines A i C reforçar les parets del múscul del cor, i la calor del pebre augmenta el flux sanguini a través del seu cos. Tot això equival a un sistema cardiovascular més fort.

Menys Blow-teu-Top Moments

Els aliments picants estimulen la producció d’hormones del benestar, com la serotonina. Pel que pot ajudar a la depressió i l’estrès facilitat.

No és un fan del menjar picant boja? Vostè encara pot obtenir els beneficis per a la salut mitjançant l’addició d’espècies amb una espurna més tolerable als seus plats. Ens encanta a rodanxes de gingebre en una tassa de te, gambetes recoberts de comí i coriandre després saltats en una paella, afegir el pebrot vermell a Stir-Fry o assots fins a un curry.So de pollastre deliciós, on està vostè? Els pebrots picants: yum o uff? Algun consell per colar-se espècies en els seus plats favorits?